58

Десии

преди 2 години

Роскооо, прибирай се вкъщи да чистиш, къде обикаляш по телевизиите.

57

Надзирател

преди 2 години

До Анонимен 60 - Сакън , не го щеме тоя че ще пламне ареста от венерически !!

56

IQ 3.14

преди 2 години

па хората щом го искат, що не? 2021 в българия е на мода не прогнозата за времето, а 50 коремни и сто лицеви на фона на саундтрака от "бригада". бих казал, че точно при росатом в татарстан си ни е и мястото. да компостираме композитни материали (за ахналите от благоговение, трабанта е почти изцяло композитен.)

55

Калеко Алеко

преди 2 години

Така нареченият "Рошко" беше нашият проЕвропейски и проНатовски президент, нещо което кримските татари населяващи нашите земи никога няма да му простят ... явно тези чиито баби на 09.09.44г. са посрещали една окупационна орда с хляб, сол и свалени ***, са получили своето генетично наследство което по-скоро им отрежда място някъде в евроАзия, но не и в Европа и е нормално фигуранта да изпълва със съдържание представата им за преЦедент ... !!!

54

Анонимен

преди 2 години

A Плевела ще ни бута на Запад, към Хазарския каганат.

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя Плюювналиев една дума не каза за чекмеджетата, но критикува Президента избран за втори мандат!! Нагъл и безочлив се оказа Плюювналиева също като шефа му разБойко!

52

отJapan

преди 2 години

Започна като гейша в ДКМС-то и си мислиш , че никой не знае ! Веднъж гейша -вечно гейша !!

51

Плев.. кой

преди 2 години

Ти кой беше?

50

Георги

преди 2 години

Та ние сме в Европейския съюз,каква е ролята на американската политика в България,за да са наясно американците за нашата политика!

49

до КАЛЕКО АЛЕКО

преди 2 години

И този път КАЛЕКО// пак се... изпоцапа леко// Иска той да *** // през сълзи и сополи // Плаче той за Баце // също кат сираче // Спри се бре КАЛЕКО // смърдиш отдалеко

48

Анонимен

преди 2 години

Пастирката защо не е АРЕСТУВАН още за проповядване на ОМРАЗА ?!?!

47

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев дали би се навил да го избоцкам? моя е малък няма да го боли

46

Анонимен

преди 2 години

Герджика загуби и се върна на работа, и отново изкараха старата кукла.

45

Анонимен

преди 2 години

В Татарстан откриха нов завод за композитни материали на "Росатом". На откриването присъстваха генералния директор на Росатом Акексей Лихачов и ръководителят на Татарстан Рустан Миниханов. Новата технология на производство позволява пълна технологична верига за производство на нови въглеродни композитни материали с качество на нивото на най-добрите световни производители.

44

Анонимен

преди 2 години

ДруГаря секретар на ДКМС ни дава уклон на гледната точка. Не се мъчи не усещаш ли че си никой народа те мрази. Защо медиите дават гласност на един сринал се индивид. По колко им плаща за да му излъчват и пишат излиянията. За пари са готови и майките си да продадат.

43

Коментар

преди 2 години

Плюнчи не се обаждай като никой не те пита!Ти като беше президент-американофил защо не ни набута в САЩ бе?Да сме с американски заплати и свобода?Или колкото твоята президентска заплата?А?Лаладжия!Дрънкало!Джаф..джаф.. покрай каруцата!Айде отивай да громиш Путин и да освобождаваш Крим!Му хлю!

42

Иванов

преди 2 години

Абе тоя от снимката не беше ли от норвежката реклама за дядо КолеДа? И след постоянното показване на това мекотело и плазмагонии защо ескалирала агресията у хората!

41

339

преди 2 години

Нека си плямпа,мачът отдавна свърши,много на малко.

40

Виц на десетилетието

преди 2 години

Веднъж Гешев разследвал Борисов. Хахахахахха виц, та дрънка. (оставка, гешка)

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя беше президент само на хартия ,Борисов беше президента