774

Анонимен

преди 2 години

На генералчето трябваше да му задават въпроси само за самолети и чекмеджета. Тогава щеше да се представи добре. Или поне да го бяха накарали да направи някоя лицева опора да блесне. А те го питат за политика и той естествено се изложи.

773

ББ

преди 2 години

До Анонимене колко акъл ти трябва да служиш на еднокнижник бре...за сребърници...за ценности говори Президента Радев...севде...герджето като селска клюкарка...опорките и манипулациите на биков и боко,"написалият" книги "работохолик"...служи на ДС ченгето буда...прочел само...винету..и за това лъже...гледал е филма май...акъл...и боко...у лево

772

СМЕХ

преди 2 години

Лошото е, че Герджиков ще има шанс, защото избирателната активност е ниска. Много ме мързи, но мисля да се вдигна и да пусна глас, че не подкрепям никого - поне да не ме е срам после.

771

ББ

преди 2 години

До Анонименгоркият ти "професор"...не можа да изправи гърбицата през целият дебат...все едно слушахме опорките на биков и борисов,като селска клюкарка...нямаше сили да подаде ръка..."обединителя"...залиташе...бедният на какъв позор го подложи мафията...за едната служба...не човешко използва мафията...дъвче и плюе...гердже...позори и срам!

770

до дебат

преди 2 години

А още по-интересното е че Радев не можа да се сети цитат от български автор.

769

Анонимен

преди 2 години

Прав е бил Радефф да се крие от дебат, явно ги делят 2 вагона книги! То ако беше до коремни само.... иска и акъл!

768

Браво на Герджиков

преди 2 години

Доволен съм

767

Парно

преди 2 години

Парното ми е на 5 (всички радиатори), седя по къси *** в нас - много ме дразни и понякога си отварям прозореца да се разхладя. Мъка, криза, ПОМОЩ! Върнете герП.. пхахахахахха Който е кадърен и безпартиен - говори каквото си изка и вади пари до осиране. Аз така правя. ***, ядене, пиене. Лошо ми става от препиване и съм го намалил. При ГЕРБ ядях само препечени филии с мас. Сега ям леща белуга, синьо джони, Собрание, филета - чисти пари с данъци. При киро сигурно ще съм поне милионер. Ако искам.

766

Дебат

преди 2 години

Трябва да направим дебат на тема Любими книги между Борисов и Радев. Това ще е интересно. Ама много ще е интересно.

765

Не разбрахме

преди 2 години

Не разбрахме какво е прочел Герджиков последно. Наизустил си нещо там, явно му спуснали въпроса, ама пак. Каза че не е чел книги, защото бил в предизборна кампания. Това не е оправдание да не четеш книги. Радев също е в предизборна кампания, но е прочел книга за грънците. Евала. Няма нищо лошо в това да се четат книги. Но това от ГЕРБ няма да го разберат никога. Все едно да кажеш на Митко Каратиста или на Бойко Борисов - "Ей пичове, четенето е полезно! Правете го!" - най-много да ти бият маваши.

764

Анонимен

преди 2 години

Целия дебат на Радев беше-чекмеджета. Нищо друго. Ако е вярно излез и го докажи, какво само го мрънкаш. Нямал бил и партия, ако имал щял да застане на чело. Драги ми смехурко тия двамцата да не са мои, позваш целия държавен ресурс безплатно и пак се видя, че ти лъсна Руската задница-Крим бил Руски!!!

763

Мити Каратиста

преди 2 години

Гласувайте за Герджиков или ще имате много проблеми. Delta Guard

762

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо ГЕРБ издига ректора на Софийския Университет,като никой от върхушката на ГЕРБ не е учил в Софийския Университет.

761

ГЕРБ са в паника

преди 2 години

. продължаваме с промяната.

760

Анонимен

преди 2 години

ДеПеСе подкрепя Герджика. Това ми е достатъчно. И гласувайте за да не ви уоравляват турците

759

ББ

преди 2 години

До Руски слугаЗавършилият ВВА в САЩ Румен Радев...руски слуга?...а еднокнижника строящ руската тръба на путин с наши пари,купил АЕЦ оборудване от Путин с наши пари...кланящият се на 3 март боко пред султана...той чий слуга е?бедна духом...объркала си Народа...севде!

758

Руска поодлога

преди 2 години

Няма лъжа. Радев беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.

757

м?

преди 2 години

И все пак не разбрахме, кой е любимият цитат на Радев от български автор?

756

Руски слуга

преди 2 години

Радеф, как да ти дадем втори мандат за президент като си на служба и в друга държава!

755

Перлман 2.0

преди 2 години

И в този случай колеги аз заставан на страната на международното военно право и съм субект на международния военен трибунал в Хага, където престъпленията и нарушенията на закона срещу мен съм изброявам много пъти и робският труд положен от мен за последните 14 години.Това, което Хага не знае, че аз три пъти съм информирал международния съд за правата на човека за престъпленията на администрацията на Сакскобурготски и обещетенията които изисках още през 2009-2010 и се оказах прав не са ми платениПрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2021/2021/11/18/debatyt-i-radev-i-gerdjikov-sa-optimi