120

Анонимен

преди 2 години

Тиквата ще рита цинковата кофа в Централния, докато танцува между сатиризираните с виагра роми в отделението! Топка щял да рита с внуците...

119

Анонимен

преди 2 години

Къде е Луна бе, аз гласувам за Луна!

118

до баце

преди 2 години

баце, как е 2 пъти за 1 година да те неват с 200 ?

117

nightwatch

преди 2 години

Който и да направи правителство, трудно ще се справи с надробеното от ГЕРБ. Дано да имат процент за правителство без Копейкин, че с неговите условия...

116

ПП

преди 2 години

"Половин милиард лева нов дълг ще бъде предложен под формата на ДЦК". Заглавието е от днес. :))))) *** и Кокорчо ще ви оправят вас, тарикатчета. :)

115

Българин

преди 2 години

По добре лъжец за премиер министър и фалшифицирани избори отколкото банкянски джипки и пачки в шкафчето.

114

Анонимен

преди 2 години

НАГЪЛ,ПО-НАГЪЛ,АХМЕД ДОГАН...АЗ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПОЛИТИКА!!!

113

Анонимен

преди 2 години

До анонимния 121Не е ниждн народен съд.Достатъчен е един нормален работещ,който да си върши работата,дори по действащото законодателство, включващо недостатъците му. Само да се намерят смели прокурори и съдии да си свършат работата тия мутри и престъпници ще влезнат за дълго на топло

112

Анонимен

преди 2 години

Не го мислете Борисов, Борисов си е добре като втора политическа сила с 2% разлика - ковид криза, енергийна криза, газта 2000$, цената на нефта удря рекорди, ЕС се разпада и няма пари и иска България да въведе хомосексуални бракове и да пусне Макединия в ЕС. Бойко ще си рита топка с внука в Банкя и ще им гледа сеира не тези двамата умни и интелигентни момчета дошли от чужбина да си оправят.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Спасителят ни той :) От всичко хубаво ни беше спасил :)

110

Анонимен

преди 2 години

Избори без хартиени бюлетини.Това не ви притеснява?

109

Анонимен

преди 2 години

До Борисов и ПеевскиДА НЕ СА ЛУДИ...ПЕЕВСКИ СИ ЖИВЕЕ В ХОТЕЛА НА БОРОВЕЦ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ...ДАЖЕ СПЕЦИАЛНО ЗА ДОСТЪПА ДО НЕГОВИЯ ХОТЕЛ,МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ОБЩИНАТА В САМОКОВ ЗАДЕЛИХА 3-4 МИЛИОНА ЗА РЕМОНТА НА 3-4 КИЛОМЕТРА ДО ПЕЕВСКИЯ ХОТЕЛ.

108

Опс

преди 2 години

Още 40 процента протоколи има за отчитане. На Кире да не му замръзне мазната усмивка?!? От тук насетне разликата ще се топи яко,защото вотът на чистачките и строителите от чужбина е отчетен 90% ,както и на ДПС.

107

Анонимен

преди 2 години

Тиквата може да го потърся, ако ще коля пpace! Не мисля, че става за нещо друго! Чак пък щял да ни спасява, тоя пpocт селянин...

106

Анонимен

преди 2 години

До Mopcku_ Направо да спретнат от ДС един "народен съд" и да отварят пак Белене, нали другарю? :)

105

Viki

преди 2 години

За съжаление няма да се получи, нали знаем заради коя точно партия. Една напазарена евтино. Докато въпросната партийка не изпадне. Стабилност - няма.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Не знам за по-нататък, но след 1 седмица ни чака голяма загуба - гербавитетролове ще спрете да пишете. Не знам как ще го преживеем :):):)

103

Гербераски трол

преди 2 години

Тиквича завинаги ше остане в сърцето ни, но време е да потърсим новите силни на деня.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "Дано Продължаваме Промянат да се справят с тази трудна ситуация. Със сигурност ще положат повече усилия от итн.Герб от тук нататък само ще губят" Аааа, личи си, Кирчо и Кокорчо ВЕЧЕ се обявиха за това, споровете с РСМ да не се разрешават само на истроическа, ами и на бизнес основа. Какво ли значи това за интересите на България? Хмммммм. Със сигурност "ще положат повече усилия". Както едно време Георги Димитров.

101

Анонимен

преди 2 години

Напълнихте държавата с хомосексуалисти които си го слагат един друг в цяла българия е пълно по малките градове и селата и големите градове навсякъде хора които не могат да работя5 нищо нито могат да гледат семеиства и не допринасат за нищо в държавата ми на всичкото отгоре са нахални и с огромно самочувствие правете си им отделни квартали в които да си живеят стига вече с тия джендърства.