241

Анонимен

преди 2 години

Червените каскети са в гейския ти съюз: миндирас, левичар, миндирас, левичар..... затова и слугите им тука са от червената върхушка и мерките им приличат на от времето на Сталин или сегашна Северна Корея :D

240

Анонимен

преди 2 години

До Нетактичен и яростенЯвно си прекарал КОВИДа и ти се е отразило на психиката. Виждаш ли колко по-донбре щеше да бъде, ако се беше ваксинирал. Сега нямаше да пишеш глупости.

239

Германец

преди 2 години

Един от вас да ви го каже, че на мен ми се сърдите.

238

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Червените каскети нормално вярват най-много на Путин, след това на врачката, и след това ... не вярват на други. То не еза вярване, защото другите работят с факти и наука, но точно това е ГОЛЯМ проблем за червените каскети. Те искат да ги лъжат или самите те лъжат.

237

славянин

преди 2 години

Тези ''лекари'' са червиви от хронични болести обаче ние трябва да им вярваме, че те могат да ни пазят и да ни лекуват! Аз на ''лекар'', който сам себе си не може да предпази и да лекува няма как да вярвам че мен може! И това е просто и ясно като лучена чорба!

236

Христо Христов

преди 2 години

Нормалният българин не вярва нито на лъжите на урсулата, нито на лъжите на врачката. Но европро'*** са неспособни да го вдянат.

235

сцена от новия филм

преди 2 години

Годината е 2050 ,населението на планетата е драстично намаляло благодарение на факсините ,хората вече не работят за пари .а за доза спасителна факсина която им осигурява гарантиран живот от една година ,по безрасъдните които са отказали да се боцкат живеят мизерно някаде из балканският полуостров в пълно медиино затъмнение и без достъп до демократичният и свободен свят ..............

234

Казанджия

преди 2 години

Българина иска да му говориш за кисело зеле, джибри и тоалетна хартия не иска да и да чува за ваксини.

233

от Норвегия

преди 2 години

Живея в Норвегия, оправил съм си живота и живея като западняк, стабилни доходи - 110 хил крони (около 11 хил евро) заплата, къща, частна лодка, карам тесла s последен модел.

232

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Нормално е червените каскети да вярват повече на врачките отколкото на някой нормален.

231

Заразен 10 дни

преди 2 години

До Анонимен Това са думи на лекар от болницата. Ако искаш ми вярвай, все ми е тая.

230

Христо Христов

преди 2 години

Нормално е европро'*** да вярват повече на лъжите на Урсулата, отколконо на лъжите на врачката.

229

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

..."ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР".....ИЛИ "ИМУНЕН ОТПОР"------ТОВА Е ВЪПРОСА...ХА,ХА,ХААААААА....... НАСТАНА "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"!!!!!

228

Българин в Германия

преди 2 години

До анонимен 269 Съвети от хора, които не стават за нищо, не приемам.

227

Нетактичен и яростен

преди 2 години

Преди ме втрисаше от лекари, но сега направо се треса от злоба и искам да се бия с лекари на всяка крачка.

226

Анонимен

преди 2 години

До До Българин в ГерманЦъкнах погрешка минус, но ако мога ще ти сложа 100+Така си е.. живял съм в чужбина и в частност на територията на Германия а.к.а Мюсулмания.. Не благодаря, не бих се върнал там!!!

225

Анонимен

преди 2 години

Царство Чалгария на три шишета! Да живее шопската салата, домашната ваксина и радио Веселина! Нашта класа поздравява вашта класа!

224

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо дето не можеш да смяташ. Ти на мене ваксина за 24 лв., аз на тебе 2 години по минимум 650 лв. 24 X650=15 600 лв. Наглец!

223

славянин

преди 2 години

Аз лично от врачки съм получил повече полза отколкото от лекари!

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 "Най-глупавото нещо е да почнеш да разправяш анонимно из форумите колко добре платена работа имаш." Фактът, че не съм споменавал НИКЪДЕ каква работа върша и колко пари получавам, нито някой от коментарите ми е бил свързан с бедност-богатство, а теб те влече да си фантазираш в тази посока, казва ВСИЧКО.