198

12години

преди 2 години

Под герберско робство са по разрушителни от 500 под турско.

197

Анонимен

преди 2 години

Нещо не вервам при положение че ваксиниранете са трийсет процена и завоя на Радев на 360 градуса!Доказа че е същото *** като всички преди него.Пък и виждате какво става с комунисти начело на държавата!

196

ГЕРБ

преди 2 години

Не е вярно ние бием и се връщаме триумфално. А пък ако не бием ще ни еват какво да се прави.

195

Анонимен

преди 2 години

ПАК СА СБЪРКАЛИ ГНЕЗДАТА!! ВЪПРЕКИ ТОВА "ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА" ИМ ИЗВАДКА ПОКАЗВА ПОСТОЯННАТА АГОНИЯ НА ГЕРБ. НАДЯВАМ СЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ПРОЯВЯТ РАЗУМ И ДА ИЗБЕРАТ РАДЕВ ОЩЕ НА ПЪРВИЯТ ТУР И ДА ИКОНОМИСАТ РЕСУРСИ.

194

Анонимен

преди 2 години

Радев е масон, бе! Комунизмът също беше отроче на масоните- най-т-ъпите и високомерни посредствени парчета сред мъжете, упс и яко перверзни.

193

Анонимен

преди 2 години

Възможно е. Което означава че българинът ще се учи по трудния начин. Бавно и болезнено. Или както казваше дядо ми, мъжко ду.*** повторка го оправя!

192

Анонимен

преди 2 години

Радев е широко разкрачен между хАмериката и Русията, а нищото между краката му е за Брюксел; за българите - още по-голямо НИЩО. Да си го избират на воля мазохистите и убийците на собствените си деца и родители!

191

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият тормоз би ви се видял като бащина закрила пред финансовия деспотизъм, който очаква света. Последните ще станат първи. Държавите и нациите, които не са в "окото на Големия брат" ще са единствените свободно развиващи се нации.

190

Анонимен

преди 2 години

До 253: НЯМА ДА ГЛАСУВА БГ НАРОД, а Матрицата!

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 252 "Пи. шете смело тр..лове гер..бави, още една седмица и банкянския ще ви спре парите, и наказания ще има да знаете," Имаш още една седмица на празни словоизлияния, и след това, независимо от изборния резултат, за теб идва РЕАЛНОСТТА. Ако ДС не успеят, оставаш на дъното, ако ДС успеят, те чака НАШИЙНИК. Порадвай се на седмицата.

188

Анонимен

преди 2 години

Финансовият империализъм ще се съпътства с полицейски кибер-терор и ситуацията ще стане много близка да Матрицата. Ще има гета, в които на "големият брат " ще му е трудно да проникне. Ще има деца на Матрицата като Соланж, които ще организират съпротива срещу нея, изобщо се радвам, че съм дърта, деца!

187

1

преди 2 години

Самия факт, че Радев продължава да ВОДИ, при геноцида, който организира (да не говорим за нарушенията на Конституцията и всичко останало), показва 1) че българския народ е НЕВЕРОЯТНО ГЛУПАВ (то се доказа и от Ковид, заради което ни се смее целия свят) и 2) че тактиките на ДС за да го докарат мандат проработиха. Даже не ме е яд, това си заслужавате. Нормалните си организираме напускането. Последната година и половина показа, че в България има главно роби, дребни тарикати и Газдовци.

186

Анонимен

преди 2 години

Пи. шете смело тр..лове гер..бави, още една седмица и банкянския ще ви спре парите, и наказания ще има да знаете,

185

Анонимен

преди 2 години

Отнеха правото на народа да се самоуправлява т.е.беше ликвидирана демокрацията. Това е рестартът на света. Това е причината за КОВИД: според "мъдрите" богати банкери светът не може да се самоуправлява и трябва да се наложи финансов империализъм, с други думи дават пари на когото трябва за каквото им трябва. Парадоксът е, че колкото по-прос-ти стават хората, толкова по-решителни са да се противопоставят на "мъдрите". Следващата революция ще е гална. Резултатът ще е тотален срив на цивилизоцията

184

Анонимен

преди 2 години

Радев мрази жените пилоти, а пък Герб мразят жените учени, заедно с Аятолах станишев

183

Куха лайка

преди 2 години

Това е уникален президент без да дава едно не нагласено интервю и се крие от дебат , но нали се народ от *** ще го преизберем

182

Анонимен

преди 2 години

Кацаров: Мерките работят - 1000 починали българи на седмица...няма човек, няма проблем !

181

Анонимен

преди 2 години

Тоя професор не става за нищо ,по тв бе груб с водещия и не знам тая жена как може да е тоя нервак

180

Анонимен

преди 2 години

да им имам и проучванията, като събереш процентите на партиите, които са обявили, че ще подкрепят резидента-фигурант и му се получава процента, познавам хора, които са гласували за дон Чалгаре и бяха върли противници на фигуранта! В машините е истината

179

якооо

преди 2 години

Герберастите явно не харесват това, а вожда им вдига кръвно и къса менискус.