131

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, клоуни! Кой номер ще изпълни ковид цирка днес?

130

Врачанка

преди 2 години

Аз съм бетон. През първата вълна се заразих и постъпих в болница. Тежко го изкарах и след това ме уволниха и от супермаркета където работих. Втората ме пропусна, на третата т повтори, но го карах вкъщи, нямаше места в болницата. Това лято за по сигурно се ваксинирай, сега ще си сложа противогрипна и след месец бустер.

129

.

преди 2 години

До Анонимен 159Предполагам, че твърдението ти, че досега няма създадена ваксина срещу вируси е придобите сутрин, докато клечиш в тоалетната си сърфираш в интернет. Предплагам още, че никога не си чувал за ваксина за човешки папилома вирус, нали? Утре сутринта, отново в тоалетната потърси в гугъл, бгмама или шитбук (пардон - мета).

128

до 154

преди 2 години

е какво като са с 200 по малко, и не са с 200 а 100 и няколко. Хайде тогава хвани 6 седмици назад вторниците и виж как е спрямо 310 вчера.

127

Анонимен

преди 2 години

Здравната система е пред колапс. Чорапа не налага никакви мерки защото мечтае за изборна победа.

126

Статистика

преди 2 години

"Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са..." Защо не броим по същата логика "Починалите лица от инсулт или инфаркт при които е била поставена ваксина срещу COVID-19, са..."

125

Анонимен

преди 2 години

Страшни мерки взеха. Особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки зеещ пар.цал, носен от някои в задния джоб с месеци, че видиш ли пазел много. Важното е да капе в касичките. И как да вярваш на измишльотините им повече на тия "смели борци" от първите редици. Кърпата може да се носи всеки сезон, както с профилактична, така и естетическа цел. А този хвърчащ пар.цал от какво те пази. Смехории...

124

Анонимен

преди 2 години

139 старото правило разделяй и владей, това е целта на тая омраза. А го постигнаха със зеления сертификат за който се съгласиха ресторантьорите. Проклети да са. Народа бе обединен преди тия да решат че зорлем трябва да ни бодат, че да им работят ресторантите. Хак да са им фалитите сега. Към тия никога повече уважение.

123

До дaмата с пeниca

преди 2 години

Относно Витанов. Днес са с 200 по малко.

122

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще реши проблема. Ще цъфнат всичките измишльотини.

121

До 144

преди 2 години

9% не от общите ваксинирани 20%, а от статистиката за деня! Не го научихте значи тоя % как да го разглеждате....

120

до 142

преди 2 години

да качил се със сертификат, в последствие германците казаха, Фалшив.

119

Анонимен

преди 2 години

Така е като се отвържат от каишката "преценящите" едноклетъчни.

118

До дамата с песа,

преди 2 години

който трябва да мисли вместо нея 136,Како ***, миналата седмица по това време случаите бяха 6800, питай песа да ти напомни. Тая седмица са 5 800. Витанов си позна, както винаги. Нахрани песа, че горкия трябва да мисли и да помни вместо тебе.

117

Патриотично

преди 2 години

Ако тези числа са верни 20% от заболелите влизат в болница. Около 15% от влезлие в болница умират. Или 5% от всички заболели. Ако се премахнат всички мерки максимум хора които биха влезли в болница при 6000000 население са 1200000, от тях ще умрът 300000 може би повече ако болниците са претоварени, тогава някои от тези които биха могли да оцелеят ще умрът също. Въпроса е струва ли си за 300000 да рискуваме комфорта на българина, мол, кръчма, ресторант? Ако са истински патриоти ще умрът мълчаливо

116

5 млн

преди 2 години

Чорапи, каци, зелки и тикви.

115

До 140

преди 2 години

Това което се случваше миналата година в Италия, за съжаление се случва тази в България

114

Анонимен

преди 2 години

Новина от вчера- починал в самолет с ковид! Влязъл в самолета с ваксинационен зелен сертификат! Пътувал е за Хамбург, новината беше качена и в двеса.Ето ви резултата от сертификатите. Заразени болни, но със сертификат понеже са ваксинирани влизат където си поискат и разболяват, без да могат да бъдат хванати.

113

Анонимен

преди 2 години

Вчера линейка е чакала Боян Расате да излезе от районното и да го експортира до болница, че уж му имало нещо, а твърдят пред нас, че линейките изнемогвали?! Питам как може линейка като такси да чака един престъпник, вместо да спаси живот!???

112

Анонимен

преди 2 години

В Италия за последните два дни са починали 42 човека. Това е страната коята миналата година всички е съжаляваха, че е с препълнени болници. 42 починали там и 460 починали в радева България.