443

Анонимен

преди 2 години

Фатмо вече не смее да излезе пред протестиращи граждани. Може би защото не са платени от Черепа, и не е сигурен какво може да му се случи. И социологическите агенции чакат да отмине бурята, за да му "дадат" преднина.

442

Анонимен

преди 2 години

Бла,бла.Имам чувството,че слушам реч на т.Живков.

441

тек па тъй

преди 2 години

тъй като не всички парле франсе, ще го напиша на английски. Радев уил би йор президент фор анадър файв иърс.

440

Анонимен

преди 2 години

Не виждам миналата година от протестите на наркомани и чалгари да има някава полза.Чалгопитеците гласуваха за една измислена популистка ,,партия,, в комплект с 2-3 гладни за власт и пари стари муцуни ,***..няното трио и т.н.които и след 100г. няма да имат смелост да съставят правителство,а целта им беше само да се докопат до субсидиики.За сметка на това работещите платиха едни излишни избори ище плащат още.

439

ЧЕРЕПИТЕ СА

преди 2 години

МОИТЕ БУДИТЕЛИ- ТЕ ЮРКАТ НАЙ ДОБРЕ ТЪЛПИТЕ!

438

Гражданин

преди 2 години

Аба този,къде ч виждаш тая любов народна към твоята злобна,мрачна и самонадеяна личност ?! Ще ти се ама няма ! Наситихме се на щамповани речи,наситихме се на празни увещания,наслушахме се на едни и същи клишета - айде,стига толкова ! Има много по-ка дърни хора,по-можещи и по-знаещи ! Стига си се перчил и надувал,че си президент,след като не си президент на целия народ,а само на шепа клакьори и блюдолизци ! Срам си за България си и за всички нас !!!

437

Тази година

преди 2 години

ще доживеем Фигурантинът да се събуди в дранголника.

436

ЮМРУКЪТ НА МАФИЯТА

преди 2 години

ПРЕЖИВЯЛ СЪБУЖДАНЕ СЛЕД КАТО МАФИЯТА ПЛАТИ САБОТАЖИТЕ И АТЕНТАТИТЕ В БГ.

435

От харесван

преди 2 години

до мразен, това успя да постигне Радев и неговото правителство.

434

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да пишат писачите на Бойко, истината и правдата са на страната на Румен Радев. Независимо колко ги боли сега гледайки как губят, ще ги заболи много повече когато дойде време и за съд. Амин!

433

Анонимен

преди 2 години

до Някой си За разлика от драсканиците на ДСарите, написаното за Радев винаги е 100% базирано на ДОКАЗАНИ неща.

432

анонимен до някой си

преди 2 години

Бях голобрад преди 55 години и съм видял какво ли не тук и по света та за това съм против Радев.

431

Пешева Иванка

преди 2 години

До ТУЙ КАЗАХА ЗВЕЗДИТЕ .... Чакай Радев и звездите да те нахранят.Как пък не се усещате, че сте жалки. Не се ли хванете да бачкате ,никой не може да ви помогне.Нито Радевв , нито Бацето, а най малко оня свирчо Славчо -чалгата.

430

Анонимен

преди 2 години

Сега пред една частна килника видях опашка за тестове,на млади,здрави хора,в работоспособна възраст,и си представиф как поздравяват зеления диктатор през 2 дена. Това са хора,които определено няма да гласуват за него. Това е мнозинството от бг народ. Радев загуби изборите.

429

Бай Тошо

преди 2 години

За да сме свидетели на парвенющината на Радев, безотговорноста на Янев, некадърноста на Кацаров и Комитова, милиционерщината на Рашков, безочливоста на Петков и Василев, бездарието на Минеков е виновна само БСП!!! Те докараха Радев. Техните ДС кадри го съветваха 5 години. Те ще си платят на 14 ноември заработеното. Жалко че и в техните редици има читави хора, но доста безгръбначни. Живеете с *** бе! Изхвърлете го!!!

428

Анонимен

преди 2 години

Лелееее колко одъртял, надебелял и озверял е станал Боросов ! Когато си крадеше на воля преди все беше усмихнат, а сега не може покой да си намери от злоба и отрова :) полека е старши ше направиш некоя болест рака, и нема да е като театрото с ахилеса :) ше е наистина

427

Геноцид Радев

преди 2 години

Радев е виновен за смъртта на поне 15 000 души от Корона вирус от началото на управлението си, мъже, жени, деца и старци!Оставка и съд!

426

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 473Краде, краде, ама след него пътища, увеличени заплати на полицаи, военни, лекари, сестри, учители и държавни служители. Фискален резерв пълен и намаляващ дълг. Тези "спряха" кражбите и няма пари елементарни неща дето ГЕРБ ги плащаха. Какво става? Излиза, че е по-доре някой да ни краде явно.

425

а ти Гешев СПИШ !

преди 2 години

Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???

424

ха ха

преди 2 години

Погнуси-х се-за пореден път. Нинова, откъде го извади това комплексирано, нискоинтеигентно и пълно със злоба човече?