91

HeinrichHimmler

преди 2 години

Какъв дебат изобщо с този ***, който няма елементарна обща култура. Борисов не трябва да води дебати, а да гние в затвора. Изобщо не излизай с този *** на дебат, само ще му паднеш на нивото. По-ползотворно би било да дебатираш с шимпанзе, то повече би те разбрало. Борисов не обича да дебатира, а само да краде, всичко останало не го интересува!

90

Анонимен

преди 2 години

давай Кокорчо,цялата политика ви е хляб и зрелище,има съд ,давайте ги на съд,като не стане ,следваща инстанция и така нагоре има европейски съд ,омръзна ни от празни приказки,само си бръщолевите и така до 14 !!!

89

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

88

Анонимен

преди 2 години

Бойко има да разказва и да разказва, но и това време ще дойде....Сега бързат с Пеевски за имунитети.....Едно не мога да разбера, къде бе братя ще ги носите ? Никой не е излязъл жив от живота...Ама то вече с тези побъркани мозъци, може да си мислите, че сте вечни.

87

Анонимен

преди 2 години

Б8рисов е пич !!

86

Анонимен

преди 2 години

Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата

85

нали !

преди 2 години

Кокорчо ли , Кокорчо ще го накокорчи та свят ще му се завие , ще му вдигне кръвното с 200 , на 200 !Къде са тези новите , образовани ,... и къде са калинките от кабинетите на вожда ,... мъка , мъкааа !Нека да се явят , ако не ги е срам !

84

Анонимен

преди 2 години

До 73: и Цар Киро

83

Анонимен

преди 2 години

Вместо ББ - ще се яви Каскета

82

Ай Сиктир

преди 2 години

Този или наистина е рядко неграмотен, или се прави. Ако иска да си мерят грамотността с Борисов да отидат в някое състезателно предаване тип викторина. Да твърдиш, че пари са откраднати без да можеш да извадиш доказателства е неграмотност. Юридическа. Така че стига с популизма. Ако можете да свършите нещо - давайте. Ако не можете спрете да ни губите времето с г луп ост ите си.

81

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** се оляха да лижат банкянския миризлив ан ал!

80

Анонимен

преди 2 години

Бойко се покаже някъде избълва куп небивалици и предимно лъжи, след което се завре в мишата си дупка. Много интересен синдром го друса. Иска му се да е мъж, ама не му стиска....

79

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, нали уж спряхте грабежите бе. Защо фуражката пак изтегли преди два дни нов заем от 500 милиона. За един месец 1 милиард заеми натрупа чорапа.

78

Анонимен

преди 2 години

бат ви бойко построи много пре-пре- и за пре ремонтиране улици :) дупка до дупка :) асфалту 8мо поколение като племе от джунглата

77

моч

преди 2 години

ОК , много добре :) Приемаме и се съгласяваме с твърдението , че ББ и ГЕРБ са крали 8 млрд. лв. годишно ( според Нинова и Йончева дори 10 млпд.лв.)Въпросът , на който представителя на формацията Пе_дали и Пар_цали трябва да отговори е много елементарен : скоро ще станат 6 месеца откакто ГЕРБ ги няма в изпълнителната власт , изчегъртани са от всички служби , агенции и т.н. административни постове от възлово значение за държавата....КЪДЕ СА 4 млпд.лв. НЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ГЕРБ ???? ВИЕ ЛИ ГИ СВИХТЕ ??

76

Анонимен

преди 2 години

Бойко...нека дебатът да бъде на ливадите в Банкя. Таман там ще попасете кравите и мулетата.

75

кокорчев

преди 2 години

Кокнела каза липсват 13 милиарда , питай нея .

74

Голям нещастник

преди 2 години

Мошеникът Кокорчо кани Борисов на дебат ! Единият ( Борисов ) - 12 год. премиер и най-уважаваният български политик в ЕС , другият ( Василев ) никому неизвестен дребен мошеник , обвинен в кражба на интелектуална собственост.

73

Тато из Правец

преди 2 години

Тулупа пак ще става партизанин! Бухахахааааааа ...

72

Анонимен

преди 2 години

Бойко отново стана за смях. Какъв пожарникар си бил?