48

Политолога

преди 2 години

Никога БСП няма да участва в правителство на България без ГЕРБ. ДБ и ИТН не биха допуснали това. Най вероятният сценарий е ГЕРБ , БСП и ДПС с президент проф Герджиков

47

Кажи на Страстбург

преди 2 години

Има си съд за държавно изменници и то международни ... Точно до вас са - врата до врата.

46

Анонимен

преди 2 години

Само БСП и който се обедини с тях, само и ОП и патриотите, не на чужди марионетки. В сайта на Снайпер писаха, че Боко, за да се измъкне, тайно се е договорил с ДБ и може да спечели, нека минимум втори бъдат БСП!

45

ГЕРБ ПРАВИХА ПЪТИЩА.

преди 2 години

РАДЕВ И СИЕ ПРАВЯТ ГРОБИЩА......

44

Майна

преди 2 години

Тоя Център май не е точно в Центъра ми леко у лево? Няма начин това да са реални резултати.

43

Кажи на Страстбург

преди 2 години

Доколкото си спомням вашия съд беше по правата на човека, по хартата за правата на човека плюс други неща, а не съд за правата на нациста, защото той такива няма!

42

моч

преди 2 години

До Алекс....Сляп ли си или глух или страдаш от сериозен ментален дефицит ?!?!?!? В момента имаме правителство замесено по същата рецепта от така изброените съставки , с главен готвач клетвопрестъпник-хунтаджия фигурант и резултата е катастрофален във всяко едно направление - ФАКТ!!!! ГЕРБ продължават да са първа политическа сила въпреки чегъртането - ФАКТ !!!!!

41

Хахаха

преди 2 години

До 45 кажи кои са тия другите дето не лъжат и не са мошеници??????????

40

Анонимен

преди 2 години

47 - А за кого д а гласуваме - за Киро Лъжеца, който погази Конституцията за Христо Соросоида, които е готов за властта да продаде българската история в Македония или за Мая Лапацалото? О, сетих се - за Слави Чалгаря.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонименгласувалите на предните избори са по-малко отколкото на по-предните 70 хиляди спрямо 80 000 през май.За това гласуване пък са се регстрирали само 42 000 души. Няма смисъл да има над 800 секции и те да бъдат полупразни, само харчене на средства.

38

Анонимен

преди 2 години

Наистина е тъжно като виждам колко ограничен, късопаметен и наивен е българския народ, щом продължава да гласува за герб, бсп или дпс. Доказали се в корупция, лъжи, наглост, лицемерие, кражби.

37

ЕМО

преди 2 години

БСП изобщо няма да хване дори 3 място... Незнам кой и защо ги подвеждат така..... 1 Възрастите хора намаляват 2 Трудно се справят с машините 3 Епидемията ще изплаши поне 30% от гласуващите за БСП.

36

Анонимен

преди 2 години

Тук има една подробност - изследването е правено преди да излезе решението на КС за Кирил Петков. Това ще се отрази

35

Анонимен

преди 2 години

Стига лъжи. Не съм чул някой да се готви да гласува за бандитите от ГРОБ и скачените им съдове от ДПС. Дори и българите от турски произход. Новата партия ще е първа и най-после ще си отдъхнем от мафията.

34

АнонимеН

преди 2 години

КАКВО Е ТОВА БТА!!! НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ!!! ИМА РАДИО ИМА ТЕЛЕВИЗИЯ И ТОЛКОЗ!!! ЗА УВОЛНЕНИЕ СТЕ ЦЯЛОТО ПРЕСТЪПНО КОТИЛО ТУК В ДНЕС И СИ ГО ЗНАЕТЕ! ИЗМИСЛЕНИ ООД АГЕНЦИИ ДЕТО ГИ РЕГИСТРИРАТ НОВИ ВСЯКА ГОДИНА И САЙТА ГИ ПУБЛИКУВА ИЗМИСЛИЦИТЕ ИМ КАТО МЕРОДАВНИ ЗА ЗАТВОРА СТЕ И ВИЕ!

33

Анонимен

преди 2 години

Ако народа верно гласува толкова за ПП това ще е категоричното доказателство, че не е наред с главата!

32

ф

преди 2 години

България беше доведена до една политическа криза, която ще продължи доста дълго. По-точно, докато има интерес от нея. Догодина при всички случаи пак ще има избори и мисля, че няма да са дамо един път. Жалко за политиците ни.

31

...

преди 2 години

ВМРО!

30

ЕМО

преди 2 години

Промяна с лъжците Киро,Асен и Румен няма как да стане.... Това го разбраха от бизнеса и обикновенните хора... Като дойдат по-достойни и аз ще гласувам против ГЕРБ...

29

Обективно

преди 2 години

Че защо ще има по-малко секции в чужбина?