74

Дедо до 92

преди 2 години

Палячовец , дай ми пример за друга зараза с която се заразяваш и не се разболяваш !!!

73

Анонимен

преди 2 години

Тези 4826 нови случая са всички онези и.д.иоти, дето ходят да се тестват. В Полша ли подпалваха лаборатории??

72

Локдаун

преди 2 години

Прави сте наистина изглежда всичко е за да има локдаун по изборите. При ковид кампаниите няма мерки които да доведат до успех за 10 дни. Ефекта е може да се види след три до шест седмици. АКо гоправиш с идеята да се оправи всичко за десет дена или локдаун значи играеш за локдаун. Интересно дали ще им излезе сметката.

71

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата върви с пълна сила!

70

Анонимен

преди 2 години

Абе оставете матряла на мира! Ако тука измрат, ще се намери кой да се засели, няма да хартиса земята!

69

Анонимен

преди 2 години

ВИРУСА E ГАДЕН, независимо дали ви харесва или не. Пазете се си и се лекувайте, избирайте разумно лекари, ваксини, болница, но НЕ ХОДЕТЕ при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк Истанбул.Те са арогантни, нахакани, некадърни. Вземат ви парите и после - оправяй се както можеш.Бъдете живи и здрави.

68

Анонимен

преди 2 години

Процента неваксинирани според какво е изчислен?Утопията стана реалност пред очите ви..спете още..докараха я бавно неусетно почти..спират тестовете и вируса приключва на мига

67

Анонимен

преди 2 години

До Дедо до 71 Тялото ти е ФРАШКАНО с патогени и въпреки това не се разболяваш или умираш, защото имаш нещо, наречено имунна система, което те пази и контролира да не се стигне до разболяване. То бива да сте неграмотни, но това антиваксърите сте особено неграмотни. Имам чувството, че и дипломите за основно образование са ви ги дали по милост.

66

Анонимен

преди 2 години

Този сайт стана по- продажен и от бг.мамите. Яка пропаганда на самоубийста. Камикадзетата ряпа да ядат. Я си помислете какво ще ви направим в най- скоро време!!! Щото истината винаги излиза наяве, а ние помним!! Фашисти.

65

Анонимен

преди 2 години

Не на черните сертификати..Това да ти бъркат през 2 дена в ноздрата и да нараняват епифизната жлеза е за наше здраве така лии??чрез която долавяме усет и така нататък..една лъжа поне трябва да е малко красива а не като на тези толкова детинска и подла..тестовете с пари а химичните елементи наречени ваксини- безплатни..и мерки мерки от 2 години насам..резултат нулев..отнемат ви свободата нищо повече..фашисти

64

Дедо до 71

преди 2 години

И къв е тоя смъртоносен вирус ? Заразен е едно , а болен друго !? Кажи ми едно нещо в медицината от което се заразяваш и не се разболяваш бе *** !!!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Някой знае ли днес къде ше има протести в България и в кои градове?" ............ Ако твърдо си решил да протестираш, в който и град да отидеш, ще има протести. Пък било то и с един протестиращ.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "Оставаше и случайно да издават заповеди. Вие чувате ли се какво пишите?" Не става дума за нарочно или случайно издаване на заповеди, а нарочно или случайно допускане на закъснялото С МЕСЕЦИ издаване на заповеди.

61

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли днес къде ше има протести в България и в кои градове?

60

Анонимен

преди 2 години

До Не е грешка"Даже и Янев си призна, че са го направили нарочно" .............. Оставаше и случайно да издават заповеди. Вие чувате ли се какво пишите?

59

Анонимен

преди 2 години

Аве, Радев ,отиващите на смъртте поздравяват.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Пробвай с бананите. Повече ти се получава.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Ей някои продължават да не правят разлика между заразени и болни,а минаха 2 години.Явно тук за да мръдне нещо трябват 500 години,то си е по мярка за тази територия!" От един момент нататък даже няма значение дали го правят умишлено, за да заблуждават, или са си проЗти: и в двата случая интелигнетността им е под морското равнище.

56

Анонимен

преди 2 години

Спрете да гледате колко заразени има,без значение е.Важно е колко са с тръба и се борят за живот.

55

Анонимен

преди 2 години

Президентът Гешев защо не е образувал дело, то и премиерът признаха за грешка, но тази грешка не е случайна