78

Бay

преди 2 години

До 3M младежите не са застрашени. Това хем е хубаво, хем пречи да се оправим. "Аз го изкарах, не е страшно!" Това, че умират стари и болни не го касае ....

77

Анонимен

преди 2 години

Жалко е, все пак това се водят хора, а не животни.

76

Българин

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен със задължителната ваксиниация. Само пpocтаците не могат да го разберат това нещо.

75

Анонимен

преди 2 години

До76 - абсолютно съм съглсен! По сто начина се видя и доказа, че експерименталните терапии са вредни, смъртоносни и безполезни - и някой в момента да се наръга и да рискува да умре от страничните им ефекти за нищо - е чиста простотия.

74

Поручик Ржевски

преди 2 години

Свободата се плаща скъпо, но тя е най-ценното което имаме.Бойкот на овчите сертификати. Ако някое тъпо кафене ми поиска това, директно го зачерквам

73

3M

преди 2 години

Още малко време трябва да измине и антиваксърите ще намалеят. Той вируса ще се погрижи и ще се прочистим от ***

72

Анонимен

преди 2 години

Аз разбирам да пукнеш за някаква кауза, а то от чиста простотия, това не го разбирам.

71

Ко?Не!

преди 2 години

На тия така ли не им стана ясно, че в България няма да мине номера? Явно "брюкселските зелки" натискат здраво. ЕС се превръща в подобие на СССР... Комунисти, сър! П.С.: Имам всички ваксини, преболедувал съм ковид-19 и не съм анти-ваксър.

70

Анонимен

преди 2 години

До Бay-.---------------- Хееехехе "че си мислят, че ковида не ги касае." - понеже вече всички знаем, че "КОВИДА" те засяга само в мислите... Ако не обръщаш внимание на пропагандата, е просто обикновен лек грип. И тогава трябва да се намери начин да те тормозят и наказват, за да участваш в измишльотината. Спорна работа, ***.

69

Анонимен

преди 2 години

Ако доктор докаже, че сертификатът му не е фалшив, ще дам да ме боцне.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако те е страх и си хипохондрия,ставаш и отиваш и се " ваксинираш"! Ако не забелязваш пандемията,просто нещата които правиш всеки ден,са по важни от него! Но някой да те ограничава и се опитва на сила да те принуди да го направиш,те газира и кара още повече да се бунтуваш!!! Право на всеки е,сам да реши!

67

Анонимен

преди 2 години

Те нашите "дами", нали все реват за правата си, гледам само жени в банките работят, охранителния бизнес също се завзе от жени, обаче да видиш жена да се поти на строителен обект......това нема да видиш никога :))) Директорки много в БГ, това им е любимата професия на наш'те женички......хахахахаха :)))

66

къде е кака

преди 2 години

аве, а Кака къде е, Позитанската поредно Ковидна обявила се, пак ли при Мутафчийски като пърия път. Споделете и какъв цвят е зеления й сертификат...осветлете ни

65

Анонимен

преди 2 години

Откажем ли се сега доброволно от свободата си,няма връщане назад.Мислете какво ще наложат на децата ви,ще са роби,които няма да разполагат с телата си.Мислите за тях и не позволявайте да ви манипулират чрез страх,защото връщане назад няма да има!!!Не на фашизма!Не на септификатите!

64

истината

преди 2 години

зелен сертификат щото избори идват , а клубчето на радеФ не смее да затвори държавата щото ги губят директно . толко струва човешкия живот .

63

Анонимен

преди 2 години

До Бау: Подиграваш се с Христова ми се струва.

62

...

преди 2 години

Леле каква фанатизирана простотия лъха от форума.Зеленият сертификат не е задължение,а необходимост,част от мерките за преодоляване на пандемията...

61

Анонимен

преди 2 години

А бе Днес, защо цензурирате само антиваксърите? Пристрастни ми се струвате.

60

Бay

преди 2 години

съгласен съм. Антиваксърите трябва да им се развали комфорта, че си мислят, че ковида не ги касае.

59

Анонимен

преди 2 години

До 62: *** наричаш 90% българи? Искаш да ти се отблагодарим всички един по един? ***.