40

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

антиваксъри, така са решили хората, добре, евроскептици, имат основание, може, НО анти НАТО-вци да подкрепят избирането на НАТО-вски гевнерал, това е вече диагноза за Центъра по психично здраве, лекувайте се хора

39

БАНко

преди 2 години

ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ ПЛАЩА ПОНЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ... НАРОДА , БЕДЕН И ГЛУП. БЪЛГАРСКИ !!!

38

Ганди

преди 2 години

Тоя не го броят и за слива, неси спомням някой от Европа да го е канил някъде за тия 5 години името му не знаят стой щял да защитава въглищата,

37

Анонимен

преди 2 години

Радев ВЪН! Създай си въглищна държава някъде другаде!

36

Оле майко

преди 2 години

Как всички сте дръпнали плувката! Въглищните централи и днес изпитват недостик на хора! След 10-20 години когато реално трябва да спрат да работят никой няма да иска да си пълни дробовете със сажди! Тези централи са обречени да затворят в момента в който сегашните им работници стигнат пенсионна възраст!Всичко в момента и празни предизборни приказки за да се спечели гласа на работещите там!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Олеле! Първо тоя енергиен министър ли е? Второ кой му е искал да защитава и той може ли го? Трето всички в световен мащаб казват, че въглищата са в историята. Ние пак ли ще сме 30 г. назад или иска да ни отрови. И за чия сметка си прави плановете. Ужас, ужас, този човек е токсичен за БГ.

34

Софиянец

преди 2 години

Този съвсем забрави какви правомощия има и какви няма като президент...фигурант.

33

Анонимен

преди 2 години

Еми отрязахме Раша, сега на въглища, нема уран за атомната, дето и требват малко ресурси за да работи 10 г. без да си мръднеш пръста :))) Не ги харесвам руснаците, харесвам рускините....хахахахаха, обаче голема глупост правят в момента, вързват се на Боко, а както знаем, той е гъст с рашките :)))

32

радевис

преди 2 години

Радев нек си върнем кремиковци и доминните пещи да запушат пак заводите тежката металургия да процъфти не ни требят *** програмисчета

31

Миньор Въглища

преди 2 години

Ако остана без работа, бедна ви е фантазията какви зулуми ще ив направя. Замърсяване не ме интерсува, аз си искам двата бона заплата.

30

дрон

преди 2 години

А самолетите кога???

29

Титан

преди 2 години

И референдум за Белене правихме и народа рече ДА, забрави се... И пишман експерти ни убеждаваха че нямаме нужда от нова АЕЦ,... забрави се. Сега други да се мъчат да оправят кашата и да отпират пешкира, ..... Накрая ще го отнесе както винаги народа,......

28

Стоко

преди 2 години

Сега си представете, какво щеше да пелтече Цецка на неговото място.

27

ПРЕЗИДЕНТ.. МАСОН..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ -ОТ 2008Г.. МАСОН В МАСОНСКАТА ЛОЖА"СЛЪНЦЕ" - НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ(ПОЧЕТЕН КОНСУЛ НА РУСИЯ В ПЛОВДИВ-ОТ 2007 Г.)........ ХА ПОНАЙТЕ СЕГА МАСОНА- РАДЕВ НА КОЙ ГОСПОД СЛУЖИ..?...... БЪЛГАРИЯ КУЧЕТА Я ЯЛИ-ТОВА Е МАСОНА - РАДЕВ....... ПО-СКОРО ДА ВЪРВИ НА МАЙ.НАТА СИ...!!

26

Анонимен

преди 2 години

Какви въглищни централи ще защитавате, бе?! Моментално трябва да се затворят и да се инвестира в смислени източници на енергия, тоя щял да защитава?!

25

Калеко Алеко

преди 2 години

Фигуранта продължава да си прави предизборната кампания с парите на данъкоплатеца, като обещава до последна капка кръв, по почина на тази дето го издигна ... Кризите в страната започнаха след вдигнатия му юмрук и докато не изкара армейските си кранти от конюшнята в която преварна президентската институция, кризите ще следват една след друга ... !!!

24

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

аз пък за Деса Радева се притеснявам, виждам я, че ще проси пред Партийния дом стотинки за кафе

23

бъдещето

преди 2 години

Промяната продължава кюмбетата се завръщат глад предстои пътища не ни трябват жп ще разцъвти

22

Анонимен

преди 2 години

Генерали, самолети, джипки, такава власт няма никъде в демократична Европа. Вие изобщо чували ли сте за цивилна власт? От Марс ли сте паднали с тези зелени човечета, където ги избирате да ви управляват?

21

МунчоУшати

преди 2 години

Глупаво и ръбато комундее с фуражка! Въглищата убиват стотици хора всяка година само в България! Кой ти ползва въглища в модерният и бял свят още????