98

izh

преди 2 години

Добре финансирани с щедра медийна подкрепа / разбирай пари изхарчени за медиите / , колко му трябва на немислещия народ. Абе не напразно последната четвърт от бюджета за 2021 година се изпари незнайно /знайно/ къде

97

палатка касичка

преди 2 години

абе притеснен съм за мая общата , никаква я нема . да не е отишла на екскурзия в Дубай и да и се е случило нещо лошо ?

96

Анонимен

преди 2 години

30% са много малко! Както знаем г-н проф. Христов обяви едни 80% от населението с особени свойства, така че възможно е да се очаква значително по-добър резултат!

95

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че при Борисов стигнахме дъното, но дълбаем ли дълбаем надолу. Единият с две дела за интелектуална кражба, едното прекратено по взаимно съгласие...ясно е за който разбира, а другият подал фалшива декларация. Ако България беше нормална държава, не му мърдат поне три години затвор. Но не...платените медии мълчат, а платените социологични агенции им дават нереално високи проценти.

94

Анонимен

преди 2 години

Моля?

93

Тралала

преди 2 години

Кой знае, какъв документ е дал на КС

92

Анонимен

преди 2 години

Бетер ИТН.

91

измамници

преди 2 години

Тези измамници и лъжци ще ви подредят по харвардски. Има ли още хора, които да им вярват? Хора, не ни го причинявайте! Мислете с главите си! Не виждате ли какво правят сега тези, пък и служебното правителство. Те с нищо не са по -добри от старите, напротив, по-опасни са. Радев ви лъже, играе само в своя полза.

90

Тралала

преди 2 години

30% е поредния платен фалшификат на социалистическите агенции от олигарсите

89

Анонимен

преди 2 години

Това са новите управляващи само в твоята глава!

88

Анонимен

преди 2 години

И да лаете и да не лаете, това са новите управляващи. Свиквайте. ББ бавно и безславно ще изчезне съвсем. Така както изчезна Тодор Живков /също уж незаменим/, така както изчезнаха СДС, така както изчезна царя и прочее и прочее.

87

Анонимен

преди 2 години

Фантазьори! Не познавам човек, който ще гласува за тях.

86

Анонимен

преди 2 години

Нямат кьорава програма, кадрите им са събрани без да ги познават, управителният съвет фактически е от двама души които ги чака съд, нямат национална структура... Тея са по-битер от ИТН, ама народа кълве на гола кука. За тях наслука!

85

истината

преди 2 години

кви независими сте бе кирчо ?! омотали сте се като калчища с всички така наречени партии на промяната , с одобрението на фигуранта . проекта ви е ясен - фигуранта втори мандат , вие и некои други в правителството . прозрачни сте . лошото е че има такива дето ти вярват .

84

Зозо

преди 2 години

Хахахахаа, 30% ще имат на изборите, когато Кирчо си види ГЗ без огледало :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Баси клоуните, честно!!!

83

Анонимен

преди 2 години

РАЗКРИТИ СТЕ БЕ, ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГИ! Не го ли разбрахте, или разчитате пак, че една лъжа повторена 100 пъти става "истина"? Долни продавачи на България.

82

АнонимеН

преди 2 години

До Въх не думай! АБСОЛЮТНО ВЯРНО! РАДЕВ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗМАМНИК И ТО ДОКАЗАН! ТЪЙ, И ТОВА ДА ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ Е НАПЪЛНО РЕАЛНО! ВСЯКА ОТ ТЕЗИ МАШИНКИ ИЗДАВА РАЗПИСКА НО ТЕ ГЛАСУВАХА ДА НЕ СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ ЗА ДА НЯМА КОНТРОЛ НАД МАШИНКИТЕ КАК СМЯТАТ ГЛАСОВЕТЕ! АКО ГЕРБ ИМА ПОД 20% ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ЗНАЧИ , ЧЕ СА ГИ ОБРАЛИ РАДЕВ И КОМПАНИЯ!

81

Въх не думай!

преди 2 години

И 80% може да хванат, зависи как пипнат машинките и кой им държи флашкитеКиро ментата не е вчерашен!

80

ами

преди 2 години

Как ги бутат агенциите напред Дано народа се усети и НЕ гласуват за тях

79

МНЕНИЕ

преди 2 години

Кирил и Асен са фаворити за мен на Изборите . Но се ядосах че подписват съглашенство с Мая Манолова , Татяна Дончева и Христо от ДБ - това е Мафията в България - това са пръстите на ГЕРБ .