25

Анонимен

преди 2 години

До 123 - Ами доскоро беше различна ситуацията. А аз какво ад направ, когато жилището ми е в Мездра, но в София има работа, която плаща 8 пъти повече, обче е я за 3 месеца, я за година ...

24

Анонимен

преди 2 години

"Богатите институционални и частни инвеститори в Русия, Азия и региона на Персийския залив също имат принос" - Порпуснахте и една топ корпораци от САЩ, дето иска да изкупи 5-10% от всички жилища в богатите европейски столици. Работата е, че като дойдат и у нас, ще ми ъссипят за 1 година.

23

Gorskio

преди 2 години

Балонът се надууува надууува надууува! Надувайте момчееета ще стане на парчееетааа! Бууум... Справка 2008 когато в щатите гръмна имотния балон, тук още година и половина ни обясняваха, че БГ не е щатите и накрая 2010 имаше имотен бум на 50%... Сега цените се доближиха до цените от 2010. Гледам заплатите не са се вдигнали двойно от тогава... Изводите всеки сам може да си ги направи...

22

123

преди 2 години

Що тъй??? До скоро вървяха локуми, колко е по-изгодно да живееш под наем...Защото е много модерно и флексабилно.... И българите колко са "смотани", че имали собственост, било то и "панелка"....

21

Караибрахим

преди 2 години

Така беше и през 2008 година, невиждан бум, ръстове, ускорено строителство и т.н....после мисля се знае какво стана.

20

Анонимен

преди 2 години

Всяка година между 10-20 хиляди британци умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

19

Анонимен

преди 2 години

Капитализъмт умря още 90те години. Присъединяването и разграбването на източна Европа му даде малка глътка въздух, но вече е свършено. И не, няма да дойде социализъм, това което следва е инклузивен капитализъм - нежно название на цифров феодализъм. Става въпрос за западната част от човечеството.

18

Анонимен

преди 2 години

Какви имоти, цената на газта вече гони 1200$. Централното отопление зимата може да стигне 2-3хил лева на апартамент, ако цените на газта продължават лудо да скачат. Взимаш заем за да си платиш сметката за парното!

17

Анонимен

преди 2 години

В БГ е рядко срещан проблем това, щото Соца даде жилища на 90% от населението, иначе съм съгласен, че е проблем жилището за западняка :))) Там е рядкост да имаш собсвено жилище, живеят под наем повечето :))

16

ФАКТ

преди 2 години

Абе един пазар за ден два под 50-60 лв не си купил нищо...вие с имотите ни занимавате???????? Все едно ме информирате за цените на сувалките....

15

Анонимен

преди 2 години

Чехия вдигна агресивно лихвите,Унгария също,очаква се и Полша да се присъедини,Австралия обяви че ограничава драстично кредитирането,Федералния резерв на САЩ обяви че свива балансите и вдига лихвите по рано от планираното...ако някой си мисли че банките няма да вдигнат лихвите при тази голяма инфлация жестоко се лъже ,тогава наред със всички стоки ще има поскъпване и на кредити ,след това ще настане големия рев...криза 2020 нямаше ,кризата тепърва стартира тази година с енергийните цени

14

Брокер

преди 2 години

Купувайте, че иначе няма да има какво да ядем. Държавата защо не ни субсидира по време на пандемията???

13

До 11

преди 2 години

Назад си.Аз от 2006 до сега вече съм с 27. Всеки нов се изплаща от наемите на прииждащите провинциалисти.

12

Анонимен

преди 2 години

Време е наемите да догонят цените и да скочат двойно.

11

Анонимен

преди 2 години

Много важно! Нека растат! ЧРД и големи да пораснат, дето се вика в такива случаи! Изобщо не ме вълнува този проблем. Вълнува ме дали ще мога да си платя сметките и данъците навреме, особено ако и те започнат да растат.

10

Анонимен

преди 2 години

Може само да се радваме, че у нас се продават все още прекрасни и качествени имоти почти на безценица. Все пак София си е европейска столица и имвестирането в недвижим имот винаги ще е е едно добро вложение.

9

Анонимен

преди 2 години

2035 г. като забранят бензина няма да има коли, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

8

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия, която е под икономически санкции от ЕС и САЩ, няма увеличение на цените нито на тока, нито на отоплението, нито на храните и стоките от първа необходимост, нито на имотите.

7

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този пазар който се крепи на страх и лъжи?Това според вас,пазар ли е или великан на глинени крака ?

6

Анонимен

преди 2 години

и по-зле ще става, ще се живее в общи кумуни за по-евтино