45

Анонимен

преди 2 години

Ами сега? Какво стана с образованите и можещите хора на Славчо? Тоз юнак нали щеше да съди всеки, който го обвини в плагиатство, как ще стане таз работа сега?

44

a

преди 2 години

Този е за усмирителна риза, а не за уволнение. И само като си помисля, че Шмъркалан искаше да го пробута за премиер....

43

смях

преди 2 години

Копи , пейст са нещата. Същото е с подмяната продължава.Кукловодите дето докараха Милен Велчев и Никито Василев, сега ви презентират новите спасители.

42

Анонимен

преди 2 години

Те в този светилник на науката ако се поразровят по-дълбоко и един няма да има останал, но този им е в очите. А оня Драгомир Драганов горкия, вода не близваше. Кой от кого крал и плагиатствал, няма диря.

41

Напомняне

преди 2 години

А Георги Близнашки, шефът на катедрата на този д-р Петър Илиев, как го възхваляваше! Ако така беше защитавал и националните интереси на България като служебен премиер на Росен Плевнелиев...

40

Анонимен

преди 2 години

Гологлавия чалгар и тошко африкански, не са по различни.Славун уж е завършил с виоала , а не знае даже как се държи

39

Анонимен

преди 2 години

Беше абсолютно ясно, че е плагиатство. Тоя убавец беше преписвал цели абзаци дума по дума. На всичкото отгоре е и нагъл...

38

ШибиРиби

преди 2 години

Скочи Петко министер да става и падна в помията тцццц.

37

Жалка история

преди 2 години

Чалгарите продължават да се излагат всеки ден. Тъжно то е обаче, че все още има ***, които не виждат колко некадърни и неадекватни са тия.

36

Анонимен

преди 2 години

Нали този щеше да осъди всеки еидин, а то накрая какво стана . Как ги избират тези мошеници, но то не е чудно какви хора просперират в тази държава.

35

До дам

преди 2 години

Така ли? Аз прочетох точно обратното. Има страница, на завършилите и всеки такъв може да влезе и да погледне. Няколко вече влязоха и потвърдиха, че Кирето си е съвсем редовно завършил. Кога са казали от Харвард, че не е? Я дай линк да прочетем герберска мисирко, долна!

34

Татян Дончев

преди 2 години

*** то хубау мунче, ба! Що тъй *** турмозити?

33

КАК Е ПЕТРЕ

преди 2 години

КАК СЕ ЧУВСТВАШ СЕГА???? ОЩЕЛИ СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ?!?. КАКСЕ ЧУВСТВУВА ТВОЯ ПОКРОВИТЕЛ?ОЩЕ ЛИ СТОИ ПЛЪТНО ЗАД ТЕБ???.ЗА МАЛКО ДА ИЗЛЪЖИТЕ НАРОДА.ТО ЕДИН ЦАРЯ ТО ВТОРИ ТУЛУПБЕЙ. НО ТРЕИЯ НЕ МИНА.

32

Анонимен

преди 2 години

Че те в Су всички са за уволнение тогава.Щом са почнали да кажат какво е наказанието за окупация на университета и възпрепятстване на учебния процес 2013г.И то от двама професори върнали по този начин мутрата Бойко Б.

31

Щерю

преди 2 години

Тия, които произвеждат боза в БГ защо не пуснат разновидности: - боза Президент, боза Премиер, боза Политик, боза Юрист, боза Лекар - щото ние българите все бози пием...

30

Анонимен

преди 2 години

Този хубавец в интервюто си се позова на това че плагиатстването има давност, с което на практика призна вина/ само за сведение - в Германия и пр. стр. това е най-вече морално престъпление, срещу него има лустрация, която няма давност/ и буквално минути след това произнесе фраза на Б.Борисов употребена от него два-три дни по-рано без да го цитира.....Ало нещо плагиатстването?

29

Щщщ

преди 2 години

Той чалгаря като разбере, ще видите дали кон боб яде!

28

питане !

преди 2 години

До дам...... само на теб ли го казаха ?

27

Даа!

преди 2 години

До има надежда....А Баце какъв министър -Председател беше , силно ''образован'' ли !?

26

дам

преди 2 години

От Харвард казаха, че в регистрите им няма лице с име Кирил Петков, завършил , ама мисирките ни си траят. Същото казаха и от университета в Клагенфурт за Пацо шнорхела и там се потулиха нещата.