69

Анонимен

преди 2 години

Днес няма нито един ваксиниран сред починалите.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Те пък в болницата правят сякаш такива изследвания? Всеизвестно е, че не малка част от смърните случаи се случват понеже пациентите не биват правилно лекувани. За да те вкарат в болницата трябва да ти направят тест. Ако си положителен директно те лекуват за ковид и всички други болести моментално изчезват. Сега ти ми кажи, ти ако си болен и не ти дадат правилните медикаменти, това ще ти помогне или ще се влошиш допълнително? Всичките ковид антибиотици натоварват страшно много.

67

Слави Трифонов

преди 2 години

плевмония иили ковед

66

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако почина от Ковид-19, но не съм се тествал, веднага ще ме пишат като починали от нещо друго.....тея съвсем откачиха, не е истина..

65

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 71/ ЗАЩИТАВАТ СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ КОЕТО ИЗПИСА БЕЗПЛАТНИ АНТИБИОТИЦИ ЗА КОВИД! НА ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА Е ,И НЕ ИМ ПУКА ИЗОБЩО КОЕ Е ПРАВИЛНОТО И КОЕ НЕ.

64

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще му цъкаме минуси на онзи за антибиотика. Ковид-19 води и до бактериални инфекции, които се лекуват и с антибиотик. Онзи го пише сякаш вируса не води до никакви други усложнения и съответно си получава минусите.

63

Анонимен

преди 2 години

Значи ,ако падна по стълбите и си счупа врата пак ли от ковид ли ще съм умрял бе....тея съвсем откачиха,не е истина...

62

Анонимен

преди 2 години

?!

61

Германец

преди 2 години

Средното айкю на нацията ви се вдигна леко и стана почти двуцифрено.

60

Факт

преди 2 години

Безнаказаните убийци в бяло го убиха.Как разбраха, че е коронавирус, като им е забранено да правят аутопсии с цел да поддържат ковид измамата, целяща глобална диктатура, която виждаме в момента ?

59

Анонимен

преди 2 години

Тука някви цъкат минусчета на човека, който казва антибиотик срещу ковид не се дава.. Ама преди, като се разболеехте от грип какъв антибиотик ви даваха? Ама иначе следвали науката. Следвате, каквото ви сипят отгоре. Хабер си нямате. Антибиотик се дава при бактериални пневмонии, не вирусни.

58

АнонимеН

преди 2 години

НУРОФЕН И ПРОПОЛИС Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА СЕ ТЪПЧЕТЕ С АНТИБИОТИК ПРИ КОВИД! НИКОГА НЕ БИХ ПРЕПОРЪЧАЛ АНТИБИОТИК ПРИ КОВИД! И ВСИЧКИ ЛЕКАРИ КОИТО ПРЕДПИСВАТ АНТИБИОТИК ПРИ КОВИД СА ПРЕСТЪПНИЦИ!

57

Жоро

преди 2 години

Ей *Ари. Има корона. Много хора умряха вече. Срам ме е от вас!

56

НОИ

преди 2 години

Добрият пенсионер е антиваксър.

55

Анонимен

преди 2 години

Това е типично с ковида. Уж всичко е наред след тежкия момент, но изведнъж.. колапс.

54

Анонимен

преди 2 години

Стероиди, алкохол, наротици.. Сърцето шах и мат. После ковид ти виновен. Ако не беше ковид щеше да е нещо друго. Жалко за момчето.

53

АнонимеН

преди 2 години

До До 43 ТИ ПА НА МЕН ЩЕ МИ КАЖЕШ С КВО СЕ ЛЕКУВА ПНЕВМОНИЯ !С ЕДИН ЧАЙ ОТ КОТЕШКА СТЪПКА, ЕХИНАЦЕЯ И ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД И МАЛКО ЧЕСЪН И Е ЗАМИНАЛА! НАШАТА ЛИЧНА ЛЕКАРКА СРЕЩУ КОВИД НИ ИЗПИСА ДИВЕРАЛ СИЛЕН АТНИСЕПТИК ВМЕСТО ГАДЕН АНТИБИОТИК! АНТИБИОТИКА Е МНОГО ОПАСНО РЕШЕНИЕ ПРИ КОВИД, ЗАЩОТО ТОЧНО С НЕГО МОЖЕ ДА СЕ УБИЕ ПАЦИЕНТА АКО НЕ ОЗДРАВЕЕ БЪРЗО ОТ НЕГО!

52

Дедо

преди 2 години

Роднините да разследват подробно! Аутопсия / независима / , тест , всичко ! Историята е много скалъпена . Влиза с пневмония , короната го убива !? Не се ли случва в обратния ред ! Човека се чувствал добре , а докторите го убеждавали да му набутат тръбата ( интубацията се доплаща от касата ) , а знаем , че набутат ли ти тръбата 65 % излизат с краката напред ! За мен , докторите са прецакали момчето за пустите пари !!!

51

Анонимен

преди 2 години

Неможе да е добре да има апетит и изведнъж ум.рял. Болен човек няма апетит. Болен човек само спи и няма сили да стане. Нещо са го объркали и то някой с купена дипома. Вече доверие на доктори Не. Това не е бай Тошовото време когато ни лекуваха професионалисти отдадени напълно на професията си. Онова здравеопазване беше безплатно а не като сега търговски дружества за правене на пачки. Погледнете пред болниците и поликлиниките на какви коли се возят търговците на здраве.

50

Анонимен

преди 2 години

Кой коронавирус?