183

Анонимен

преди 3 години

ИТН бяха само за мръсната работа. Да изчистят тиквата от власт. Сега идват градивните елементи. Така се санира фалирала фабрика. Първо мутрта на двора, а после и инвентара.

182

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме Подмяната!

181

do 198

преди 3 години

така е да, заблудените, друго си е пожарникар, бивш комунист, доказан крадец на държавни средства и заснет с пистолет и килчета до дивана..брау ГРОБ

180

Анонимен

преди 3 години

152 Преди 12 години нямаше нужда от плащане, ГЕРБ трябваше, да спасява България, обрулена, ограбена и хвърлена в изолация, в руската орбита, след управлението на престъпната тройна коалиция с БСП, както и лявото правителство на Орешарски. Задава се същият сценарий, че и по-лош, с пандемията. Червената хунта и палячовците учили в Харвард, виждат само парите, заделени за България в ЕС. Но не и вас. Останалото е популистка мъгла.

179

Мда

преди 3 години

до 194 - не сме си измислили?Ние? Кои ние? Аз изразявам собствено мнение и виждане за двамата диви популисти! Не съм обвързан с никоя партия, не съм симпатизант на никоя такава! Ако тук сте се събрали *** на различните партии и си говрите на групички, сори че ви развалям платената седянка!Кири и Кокорчо нищо не са направили РЕАЛНО!Който е друго мнение да даде доказателства в цифри!Защото резултати от икономика и финанси са основно цифри!!!

178

Анонимен

преди 3 години

Бареков номер 2

177

aa1830

преди 3 години

Тези двамата поне мязат на хора. Сравнено с Тошковците на ИТН и звездата им Петър Илиев се държат доста по-прилично.

176

Анонимен

преди 3 години

191 то и аз се смея на немската толерастия и на дойчовците дето са от някоя част на Азия, ама на тях не им пука нали? Продължават да си ги гушкат..

175

Анонимен

преди 3 години

До Мда 190 Защо не гледате себе си. Още не сте си измислили кандидат за президент.

174

до 190

преди 3 години

ще ти се,60 хил лв заплата за Мавродиев в ББР, това ли е доброто назначение на тиквата? Браво другари...УРААААА

173

Анонимен

преди 3 години

170 ще чуеш истински гробарски викове, когато онзи който си бърше д-то с Конституцията си го избърше с теб. Защото днес се радваш, но утре ще плачеш. Онзи, който не му пука, че нарушава закона без да има реална власт ще смачка закона и твоите права, когато се сдобие с такава. Но щом се кефиш, значи си го заслужаваш. Така, че хайде изберете ги. Това ще е най-голямато наказание което заслужавате. Така, че изберете ги. Много искам да ги изберете.

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177 Има едно клипче, направено от един германец, който ни се смее на бацевата магистрала :) За друго не знам да ни се смеят.

171

Мда

преди 3 години

Киро и Кокорчо не са направили ама нищо реално през тези 4 месеца, освен куши хвалби и назначаване на близки бругари по ББР и БКК!Всичко друго е кухо, та дрънка!Голяма,част от тия дето гласуват по симпатия,сега ще гласуват за тях!Реално ще се разцепят БСП,ДБ и ИТН и ще вземат доста от гласовете на Маяма!До сега 3 "протестни партии" не можаха да се разберат, сега ще стане и четвърта,а броя депутати ще им горе долу същия!

170

ГРОБ

преди 3 години

бибитко ще види власт само докато бай ставри му казва коя тоалетна да изчисти вече

169

Дед Мароз

преди 3 години

ИТН така им разбинитиха отворите на ГЕРП, че ще скимтят поне до Коледа.

168

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са свалили ИТН. Милиционерите още са си там и управляват държавата задкулисно както през последните 30 години.

167

Анонимен

преди 3 години

Лъжите и кражбите са специалитет номер едно на герберастчета.

166

Анонимен

преди 3 години

киро брейкиа нали ви каза толкова сте , че ще върнете бойко на бял кон ами човекът позна

165

Анонимен

преди 3 години

"Управлението на ГЕРБ и Борисов е най-успешното през новата ни история!"

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178 Може да е първа, но няма да управлява. Каква ви е ползата :)