86

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че повеяе никога никой няма да усети управлението на Герб!!!! НИКОГА!!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Алтернативата е ГЕРБ, видяхме какво свършиха другите партии, а и този проект на фигуранта зад който стоят двамата харвардски мошеника нищо няма да променят към по добро. Видяхме ги като министри нищо съществено не направиха, само където народа обедня.

84

Анонимен

преди 2 години

Докато не изринем Зеления чорап и цялата му шайка от фуражки и ДС-агентура от Дондуков, политическата и икономическата криза ще се задълбочават! Цените ще летят нагоре, а икономиката надолу, Засега само падаме и ни казват "дотук сме добре", но скоро ще се треснем в земята и ще боли! Колко пъти ще настъпвате тази червена мотика - нищо произхождащо от БСП и одобено от Кремъл, не трябва да припарва до политическото и икономическото управление на страната! Сегашната мотика, с фуражка и пагони!

83

Анонимен

преди 2 години

След 14.11. ще има доста безработни, но само такива от форумите......

82

Анонимен

преди 2 години

Бойко съсипа държавата и собствената си партия. Направи ГЕРБ синоним на корупция, кражби, разпределяне на еврофондове помежду им и безкрайни вонящи далавери.......Който има възможност да чете и чужди медии, знае какво се пише за партията на Бойко по света......Затова си заминава чекмеджето, защото ние искаме да сме европейци, а не последни на последните.....И не спирам да се смея как се страхува и същевременно се е вманиачил по Румен Радев....А Президента е с железни нерви и не го отразява...

81

Ха-ха

преди 2 години

Първите крачки било да елиминират ГЕРБ? А бе вие четете ли статията! Докато "изчегъртвате", никой няма да ви изтърпи! Само да си платят зимните сметки, и ще видите как Фигуранта ще увисне кат соп'ол на изборите пролетта! Отсега залагам, че Радев ще стане най-мразеният политик в БГ! Циркът си е цирк, сеирът си е сеир, но като му бръкнат в джоба на българина, бързо всички ще отрезнеят!

80

До хайде,хайде

преди 2 години

Виждаме всички как потръгват нещата без ГЕРБ.Факти !!!

79

90 трендафор

преди 2 години

е балла на българския ти

78

Ментора бай Иван

преди 2 години

Важното е , че дори по прогнозата на прогерберската агенция , анти ГЕРБ партиите събират над 50 %!ГЕРБ ще гледа за правителство през крив макарон !

77

.

преди 2 години

Българиьо, почивай в мир!!!

76

Хайде, хайде

преди 2 години

Сега, стъпките една по една. Първата стъпка - Герб никога повече няма да са на власт е направена. После другите стъпки. И нещата ще потръгнат. Бавно, но ще потръгнат.

75

Ха-ха

преди 2 години

Смешници! Бойко не смеел да се изправи срещу Радев? Майтапчии бе! Срещу агресивна простотия никой не ще да играе! А все пак най-важни са българските избиратели! Нека напомня на Радевите клакьори, че партията на Борисов е най-голямата партия в България ,и нека погледнат малко социологията!

74

Анонимен

преди 2 години

Превратаджиите върнаха България години назад, а проблемите които създадоха дълго време ще тежат на народа...

73

Анонимен

преди 2 години

Олио 4,00 лв.Бензин 2,30 лв.Токът стана 30 стотинки.С 2000 лв. заплата в София живееш като клошар.Хемус седи на арматура и трамбовка...не я работят.Народът коронясан и неваксиниран.6 месеца експерименти на тошковци, бабаяновци и прокопиевци!300 милиона народна пара отидоха на вятъра за избори.НАРОДЕЕЕ ... ????

72

Анонимен

преди 2 години

Ох, не знам какво разместване да има, но дано тая латерна Мая и групичката и не влязат. Омръзна ми от ПР акции.

71

Анонимен

преди 2 години

Направо си отдъхнах като разбрах, че само 15% са меко казано опростачени.....68% интелигентни и мислещи хора....След 30 години най-накрая образовани, достойни хора се появиха. И най-важното с топки....Бойко не смее да се изправи срещу Радев и е толкова смешен, че и децата ми като го видят се смеят как се крие по шубраците и селата и залива с простотия и помия.....

70

Кой е най прекаран?

преди 2 години

Е какво излезе сега?ДБ бяха стигнали 16% а сега като ги разцепиха и ДБ+Петков/Василев събират 17%.Защо беше този цирк за добавяне на някакви си 1% към общия резултат.Накрая всичко това ще се отрази и на Радев защото загуби доверието на БСП, ИТН разбра че Радев се опитва да ги подмени с Петков/Василев а Служебното правителство с навлизането в зимния сезон и новите сметки ще тегли Радев надолу с по няколко процента на месец. Народа в казал "Хитрата сврака с двата крака" "От два стола та на земята"

69

Анонимен

преди 2 години

Петков-Василев 10% може, но за сметка на други - най-вероятно за сметка на ДБ

68

Анонимен

преди 2 години

Петков-Василев - проект финансиран от Москва. Да води уж дясна политика и да гепи от гласовете на ГЕРБ.

67

Ох майко

преди 2 години

Радев такъв комплексар ли е чак, че на личностно ниво, без да мисли за никой от народа вкарва държавата в такова безумие. Добре, обидил те Бойко, съди, жали се, има институции, защо разваляш нашия живот? Как така набързо се съюзи със всички засегнати мутри? Власт на мутрите, долу Борисов? Хубаво де, ама това го патихме през 90г. Рекет, изнудвания! Как вече малък човек ще направи работещ бизнес, без да го вземат мутрите? Кой ще защитава слабите от мутрите? Не ни трябват мутри и диктатори!