62

Сата НАТО

преди 2 години

Петков и Василев явно са новите "спасители" , дошли от нищото. Ей така, понеже са нови, дай да ги вкараме във властта с имунитет. Ами ако мазника Петков е попълнил декларация с невярно съдържание, амнистираме го за 4 години ли?

61

Бонго Бонго

преди 2 години

Питали били 1000 души чак и по домовете, пълни глупости. Никого не са питали, кого лъжете вие бре оу)))))???Нагласят изборите за следващите марципани в конюшнята. Герб била 4 процента ,какви 4 , сигурно са 44. Машинката като пусне Радка волумето и хаос

60

Кънчо

преди 2 години

Ако наистина вотът е такъв, става ясно че герб са незаобиолим фактор и без тях правителство не може да има...или може пак да гледаме същития цирк като 45 и 46 НС и за новата година - нови избори.

59

Кънчо

преди 2 години

Ако наистина вотът е такъв, става ясно че ГЕРБ са незаобиколим фактор и без тях правителство не може да има...или просто да гледаме поредния цирк и нови избори за новата година.

58

Анонимен

преди 2 години

зер некой пак ще гласува за Славуци чалгата?

57

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си пр0ст, за да гласуваш за ГЕРБ, БСП или ДПС

56

Анонимен

преди 2 години

чалгата да вземе 22%?

55

Митю Ампера

преди 2 години

Чудя се как има още хора да гласуват за Герб,БСП,ДБ,ДПС,Изправисе БГ ние си отиваме или идваме, как беше....!Много мазохисти има!

54

Германска пивоварна

преди 2 години

Странно - сегашния премиер не е в листата, но пък народа пак ще гласува за него виждам. Като прибавим 10% за тия от Харвард, щото леля Пена без Харвард не може и станат 7 партии, дето само Боковисти и Доганисти си говорят, направо да пишат нов закон дето ще се гласува всеки 3 месеца...

53

Анонимен

преди 2 години

Резултатът на Възраждане е лош и най-вероятно пак няма да влязат в парламента, което е лошо, но вината си е тяхна -- от посланията им не е ясно как ще вървят за постигане на целите си. За да влязат трябва да се коалират с някоя подобна партия, а те не са съгласни.

52

Анонимен

преди 2 години

Алоууу стига сте пускали парламентарни хороскопи на базата на изследвания в гетата !!!!

51

АнонимеН

преди 2 години

ВСЯКА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ КОЯТА ДАВА НА ИТН ПОД 20% И ПРОГНОЗАТА И ИЗЛЕЗЕ ГРЕШНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА ЗА В БЪДЕЩЕ

50

Надблюдател

преди 2 години

На някои "невнятни" все се налага да им се обяснява, че Борисов е шеф на най-голямата партия в България, която ще е първа в предстоящите избори! Ние сме Парламентарна република, та който е силен в Парламента, на него българският избирател е дал доверието си! Колкото и Фигурантът Радев да се набутва с преврата си, пробуждането ще е скоро,нека мине зимата!

49

Анонимен

преди 2 години

Тия социологически прогнози са като на Алена хороскопите.

48

Анонимен

преди 2 години

Още другата седмица ще стане ясна истината за уволнението на Петков и Василев. Двамата се оказаха големи пoдлеци и мoшеници.

47

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, Аз пък на моите въображаеми избори винаги повеждат БСП а ГЕРБ и ДПС не влизат в прламента !!!Тези стъкмисти могат да го плюнчат колкото искат, но никога не се доближават до реалния резултат !!!

46

АнонимеН

преди 2 години

ТАКОВА ЛЪГАНЕ ПАДА ОТ ТИЯ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! АЛФАТА РАБОТИ ИЗЦЯЛО ЗА БСП ОТ КРАЙ ВРЕМЕ! АЗ ТУК СЪМ НАЙ-АНТИ ГЕРБ НО И АЗ НЕ ИМ ДАВАМ ПОД 23% !!! ТОЧНО С 10%СА НАМАЛИЛИ РЕЗУЛАТИТЕ ЗА ГЕРБ И СА УВЕЛИЧИЧИ С 10% РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА БСП! ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ ВСИЧКИТЕ СА ПЛАТЕНИ И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИМ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!

45

Анонимен

преди 2 години

РУМБАТА ЩЕ БИЕ БАЛТОВ С ЕДНА РЪКА, КАТО В КАУБОЙСКИТЕ ФИЛМИ! ОЩЕ ПЪРИЯ ТУР! ТЪЖНАТА ИСТИНА, ТИКВИ!

44

Т.Шак

преди 2 години

И като "спечелят" ГЕРБ, да не би да направят правителство? Колкото направиха и последните два пъти! Хич да се не пънат, че да не се изпуснат! :-)

43

Анонимен

преди 2 години

Партия СЛАВИ иска да влязат само сценаристите от първите места. Не гласувайте за партия СЛАВИ, драги чалгари. Всеки трети и четвърти чалгар да гласува. Не искаме да влизат други, освен сценаристите. Татяна Дончева ще ги открадне пак.