152

Анонимен

преди 3 години

Зад герб стои една алчна клиентела, огромна армия администрация, феодална местна власт,олигарси, мейнстрийм " свободни" медии и всички други, които 12 години грабиха нагло или папкаха послушно. Всички те се надяват царството им да продължи до края на света. Тези преди герб не са нещо много по- различно, но при герб властта е венец на корупцията. На дъното сме по бедност в Европа откакто управляват. И все по- ужасно социално неравенство! Защо?

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163 "айде не ми се правете." "Протестърите", начело с ДС с Рашков вече 5 месеца ровят, белким намерят нещо, и няма и няма, а не е като да не искат. Най-многото до което успяха да стигнат е "нецелсъобразност" на изразходвани средства. НИЩО ДРУГО. Май ще се окаже, че ако ГЕРБ са крали, са крали най-малко от всички партии в новата ни история ...

150

Мъдуран

преди 3 години

Докато вият на умряло ГЕРБерите може да викнат Доган да им преглася с една зурнъ . Поне това им дължи ,а и никой друг до сега не е ходил да подмивам падишаха в Турция. " Неговият голям приятел" ,както Торбътъ се изразява.

149

Анонимен

преди 3 години

Плюхте по Серго и Първанов и Царя ама бяха класа над сегашните прocтаци. България върви надолу.

148

Анонимен

преди 3 години

Тошко,джудже злобно,ние какво сме виновни,че си се родил нисък бе ?! Абе,хора,как да му помогнем да порастне,как го разтеглим тоя гном,че белким се кротне с комплексарщините си. Някой инфлуенсър да съдейства,нещо чрез DMS платформа....??Или пък да го вържем за два коня ....??Пууу....Бива ли такава проклетия....

147

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ИТН са двете страни на един и същ медал. Те отрочета на тъмни вътрешни и външни сили. Едничката им цел е да пият кръвчицата на безпаметния български народ. И последния де волно , де неволно се е оставил да го съсипят!

146

Анонимен

преди 3 години

Мухоморката дъ литтле МУК да не е перфектния резултат от лабараторията за олилипутясване на населението. Дайте снимки на тва чедо с онова ризле на квадратчета, тесните туригащи и коса в АББА-прическа как прави метрови крачки поради което поне с 12 см изглежда по-нисък от съседа на майка му копуъ-продаъ стари неща, кревати и казани

145

Анонимен

преди 3 години

Тошко си е чалгарче с култура от кръчмата на селo, но пък е казал истината, ГЕРБ наистина е мафиотска организация, изсмукала милиарди. Абе Янукович си беше присвоил 40 милиарда от Украйна, да не мислите че Бойко не е крал, айде не ми се правете.

144

Анонимен

преди 3 години

Не знам да има по-голямо мафиотско дело от това да се опитваш да върнеш и подчиниш България на Кремъл.СССР/Русия ни смаза, съсипа българската икономика и от преди 9ти септември и след и направи от нея мазало. Два пъти ни краде златния държавен резерв - 61ва и през 63та година. Радев е пръв приятел С известния бспарски мафиот Гергов, собственика на сградата за милиарди - ЦУМ.Те тръгнали на фона на това ограбване и съсипия да търсят дребни мафиотчета. ИТН обяви, че ще подкрепи РАДЕВ на изборите

143

Герберска Злоба

преди 3 години

ГЕРБ работят СРЕЩУ парламентаризма и суверена. Това е явно на всички. А защо на едни 50-100 хиляди души това им харесва... нямам обяснение. Може да са облагодетелствани по някакъв начин.

142

Анонимен

преди 3 години

абе а къде е ПеКаПето, липсва ми

141

Анонимен

преди 3 години

То понеже Борисов е адски културен. Култура банкянска, та дрънка.

140

Парцал

преди 3 години

Очилата кобра да си затваря свиркаджийската мутра. Зад Гроб седят 600 000 заблудени *** умника

139

Анонимен

преди 3 години

г-жа Деси да оди пеша до Дулово:)

138

Мафия

преди 3 години

Мафията си личи дори тук - троловете им ползват същите методи: манипулации, заплахи, обиди, наглост.

137

Народе

преди 3 години

Особенно гербаджии,вие коне с капаци ли сте,явно да .тия дето гласувате за тях,като Боко, тиквата лежеше с кюлчета,евра, пистолет,а вие с какво си лягате.гладни деца,без работа,нищета.караянчева дето не знае столиците , Деса дуловската дето и се подиграват в цяла североизточна България.ми то имахте едни Цачева, Фидосова и т.н. къде останаха. Сега Деса и сачито останаха който се борят за власт.скоро и те ще са в канала.

136

браво

преди 3 години

И биг бос на герберската хунта остава без охрана на НСО.Окраде достатъчно пари, освен това има и охранителни фирми, така че може да си плаща за охрана. Защо да го охранява НСО?

135

Анонимен

преди 3 години

От пpocтак Тошко друго освен пpocтотии не се и очаква...

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142 "Хахаааа, гербаджията е казал, че той самият не е мафиот, а за цялата партия герб си е замълчал. Това казва много!" Това казва, че Тошко греши. До каква степен е въпрос на доказване, но, както всички ДС изпълнения, Тошко разчита на очерняне и клевети за да мине "присъдата". Комунизма се е завърнал със страшна сила в България. Просто някои не го осъзнавате, защото не знаете какво беше преди. Сега, благодарение на такива като Тошко, това се вижда много ясно.

133

Мъдуран

преди 3 години

Мишкиният бригадир и Селски хитрец от Банкя в последно време нещо все червен и нещо бая го запотява. Що така? Да не чува вече ,че идва водата от тоалетното казанче да си го забере в отходната тръба където му е и мястото.