79

Ака на 47

преди 2 години

Този ветеринар ще го ваксинираме- ще може да избира ваксинката ;)

78

//

преди 2 години

Идва тежка световна икономическа криза. Когато/ако се дестабилизира света, тези като Кунчев, кой ще ги пази? Защото, точно ТЕ ще са виновни за ситуацията.

77

Анонимен

преди 2 години

Кунчо казваш че 5% от новите случаи в интензивното са ваксинирани а 3% са починали. Интересно, защото самият ти доскоро ни у е даваше че ако се ваксинираме няма да влезем в болница, в интензивно да не говорим. Какво стана с тези ти твърдения бе м шок?

76

Живко от Варна

преди 2 години

България ше е най-добре , когато престани да бъди ромска, турска, американска и немска !

75

Анонимен

преди 2 години

АЗ само дадох тон, недейте толкова стриктно да плюете....хахаха :)) Има хора дето нема да имат шанс в живота, това ги прави озлобени, комунистите-капиталисти нема да разберат......хахахахаха :)))

74

Анонимен

преди 2 години

Български медици, български учители, скочите ли, скачам с вас нищо че не съм нито едното. Да се обединим хора. Да се защитим едни други. Днес са медиците и учителите, утре ще сме ние. Така че, нека се обидиним в защита на правата ни.

73

Обективен

преди 2 години

Трябва да се ваксинират всички служители, които работят с граждани на гише. Всички членове на избирателни комисии. Фитнесзалите и танцовите клубове да се затворят. Това не може да се отрази на икономиката.

72

Анонимен

преди 2 години

Двата сектора зовят за задължително въже за Кунчо

71

Анонимен

преди 2 години

Няма луди които да пуснат децата си с маски по цял ден в училище.

70

Анонимен

преди 2 години

До 88 Ваксинират ли една група, идва следващата. Не се прави на ***.

69

Анонимен

преди 2 години

Много от мед специалисти подтавили си дози в началото на гофината са болни сега а Кунчев кога ще се ваксинира а тез от РЗИ-та кога ще се ваксинират щот още не са де освен че са се оключили отвсякъде

68

Анонимен

преди 2 години

И като въведете задължително какво ще стане ако спрат да работят и излязат на улицата Кунчев

67

Така е.

преди 2 години

До Ваксър - прав си.

66

Анонимен

преди 2 години

Голямо възмущение пада. Ще речеш, че основно медици, социални работници и педагози пишат тук.

65

Анонимен

преди 2 години

Ще повярвам че този вирус е страшен когато Този го видя да диша като риба на сухо с тръба в гърлото. За година и половина този и грип не го хвана. А стресира народа и ги насилва да се ваксат. А защо не го снимат как го ваксат за да даде пример. Той не се вакса а кара другите да се ваксат. В качеството си на какъв раздава мозАк. Ей сеяндурски тарикат бегай си на село че катъро реве.

64

Анонимен

преди 2 години

Кунчев в български доктор Менгеле

63

а автобусния шофьор

преди 2 години

Ако е болен ще зарази за един ден толкова колкото се качат-- а опашката във КАТ---а във завода ??? Извинявайте ама фалшивото си е фалшиво -- а децата като идат на училише по къщите ще стане страшно . Затова --ваксини има който иска да се ваксинира да се ваксинира ,на болниците работата е да лекуват ,ако не могат да се спре здравното осигуряване или болните от ковид да не се лекуват .

62

...

преди 2 години

Уж имаха математици а са им куци сметките.След като 15% от населението е ваксинирано, какво съотношение очаква Кунчо да има между заразени ваксинирани/неваксинирани - естествено, че винаги неваксинираните ще са повече, прости сметки.Да не говорим че ако 15% от новите случаи и 5% от тежко болните са на ваксинирани говори доста зле за ваксината.

61

Ваксър

преди 2 години

Още в началото на "пандемията" започнах да инвестирам във фармацевтични компании, очаквайки да открият ваксина. Самият начин по който я "откриха" ме разочарова изключително много и тогава започна да ми свети червената лампичка. Вярно е - изкарах доста пари от инвестициите си, но мераците ми да се ваксинирам паднаха до НУЛАТА. А аз съм заклет ваксър - имам всички нужни ваксини, за да се предпазя от опасните болести. Ковид ваксини НЯМАМ. Не само нямам. Нямам и намерение да си слагам.

60

Анонимен

преди 2 години

до 69 *** си колко искаш, даже повече. От непотребна паПплач като теб акъл никой не взима