51

Анонимен

преди 2 години

При 15 процента ваксинирани, и то повечето баби, е просто налудничаво да се въвеждат такива мерки. Евентуално може да се отделят ваксинирани от неваксинирани ако някой толкова го е страх, ама то ще са една маса за ваксинирани и останалото за неваксинирани... А и не мисля, че хората, които ходят на заведения се страхуват толкова от вируса.

50

Гранати

преди 2 години

Какво очаквате от Стойчо кацаров дългогодишен алкохолик.черният му дроб е като швейцарско сирене.ракията я пие като вода без мезе че няма време.

49

Анонимен

преди 2 години

и кво от тва, косматия няма да си прибере последните хилядарки от кръчмите. Затваряй наред тия развъдници на вирус, наркомани и ***, перални на пари от дрога

48

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с временното намаляване на ДДСто? Служебния кабинет няма ли да поправи тази грешка? Бойко им махна данъците, а те си увеличиха цените.

47

Анонимен

преди 2 години

вместо да протестират - да се ваксинират, намалиха им ДДС-то на 9%, те пък увеличиха цените, ако не им отърва - да си търсят друга работа, не са само те - всички понасят загуби тежестите от кризата, само тия реват най много !

46

Анонимен

преди 2 години

Аман вече от тези вечни мрънкачи и вечните им претенции, мислят си, че света се върти само около тяхните кебапчета. Щели били да протестират, голям праз бре. Най-много да отвратят клиентите си, нищо друго.

45

Е, щом искате

преди 2 години

начешете сега гърба на ричард, пък ако станат по 3500 на ден заболелите - ще мислим както да утрепем с камъни

44

Сата НАТО

преди 2 години

Да работят, никой не ги е спрял. Те заради ограниченията получават бонуси. Да не са забравили, че работят на 9% ДДС ?

43

Анонимен

преди 2 години

Да се затворят и основните развъдници на зараза,бензиностанции, банки, лидъли, мидъли, кафлани, няма никакви мерки, разни мизерници се мотат и сеят бацили. Или той вируса е хитър, ходи само в заведения, барове и фитнеси. Тарикатска работа.

42

?!?

преди 2 години

Да работят, но имат ли заразен служител на заведението. 14 дена Карантина за всички и пълна дезинфекция. Защото трябва да се носи отговорност.

41

Друга тема

преди 2 години

Защо държавни служители от тайните служби на България са настройвали други държавни служители против и срещу Живко от Варна ?Те какво искат ?

40

Анонимен

преди 2 години

Алибегов се е бъгнал нещо . Довчера заведенията пак си бяха ограничени да работят с 50% от капацитета си .Онзи ден си говореше с икономческия министър и се хвалеше , че това никой не го спазва и се работи с 200% от местата . Сега пак ще е така , нито някой ще им пречи , нито ще ги проверява . Алибегов нали беше радетел за ваксинирането , искаше да ваксинира хората, " имало достатъчно ваксини , защо да се налагат ограничения " , така разправяше . Ами да дава пример и да ваксинира персонала си

39

Анонимен

преди 2 години

Алибегов всеки път така и накрая кляка, нз пари ли му дават, плашат ли го, ама реално истински протести като в другите държави не е имало против пландемията.

38

Анонимен

преди 2 години

ЗАТВАРЯЙ!!! А особено този герберуга на снимкатата - Фалирай бе, ходи пеша!

37

Бунгур

преди 2 години

Аман от тези кръчмари. Българина вече се научи да живее рационално и малко са тези дето искат да ползват услугите им.Сладка работа е да си набутват вмирисаните риби и застояли меса на безбожни цени.Останаха ли още балъци да си развалят стомасите с застояли манджи и евтини питиета на тройна цена минимум.

36

Анонимен

преди 2 години

Да се знае и разпространява - заведенията от кръгът на Алибегов заплашват работещите, че ако не се явят на протестите ще бъдат уволнявани. А най-парадоксалното е, че като причина за уволнението ще бъде посочена отказ на служителя от ваксинация. Ето ви го метежника Алибегов

35

Анонимен

преди 2 години

Какви протести пък правят тези и срещу кой точно? Ако се бяхме ваксинирали като нормалните страни изобщо нямаше да газим сега в тези ла*на. Разбира се, че броят на новозаразените ще скочи. Коя мярка направихме като хората?

34

Анонимен

преди 2 години

Според мен най-добре е да оставим страната без мерки.

33

Шаши

преди 2 години

Протести до дупка. Нюрнберг 2 за агитатори и подстрекатели, за отнемане правото на живот.

32

Анонимен

преди 2 години

50 процента ние сме на пътя от другиден кои си ти та задължаваш лично заявявам не Ко цялото РЗИ да се изтупа *** комунисти