92

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен/ ТАКА Е ПАРИ ПРИ ГЕРБ ПАРИ ИМАШЕ)! ЩОТО ГЕРБ ВЗЕ 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ИЛИ УПРАВЛЕНИЕ ИЗЦЯЛО БАЗИРАНО ВЪРХУ ВЗИМАНЕ НА НОВИ ЗАЕМИ ОТНОВО И ОТНОВО!

91

Анонимен

преди 2 години

импийчмънтът на това нещо също е въпрос на националната сигурност. Човек удобрен от агент на КГБ е най-опасен за бг интересите.

90

Без управление

преди 2 години

Кое правителство ни управлява сега служебното или полу служебното???? Радев въпрос към теб ти канадец назначи ли или не ???

89

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Повече няма да се занимавам с тази "пРезидентска тема", но преди да я напусна, ми се ще да кажа още нещо, което не е за испускане. "Бюджетната национална сигурност" яко намирисва на Овенен преврат в България. Това е единственият начин Чорапът и чорапчетата да се задържат. Нямат друг шанс за оцеляване. Твай!

88

АнонимеН

преди 2 години

До А-нони-мен/ ДА ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ!! ДЪРЖАВАТА СПРЯ ДА ВЗИМА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ! ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ЗАКОННОСТ И МНОГО ПО-МАЛКО ИЗТОЧВАНИЯ!

87

Анонимен

преди 2 години

Крадците от герп не са на власт 2 месеца и пари има без да се теглят нови заеми, като при някой с чекмеджета

86

Анонимен

преди 2 години

12 години при герб пари имаше, при крадливите комунисти за 3 месеца фалит!

85

Истукан

преди 2 години

Радев трябваше да си подаде оставката още миналата година, когато разпали протестите, които не доведоха до нищо, а само до набити хора. Полицията бие яко такива демонстранти.

84

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Един колега попита, "как спи Радев?". Ами, овенният никога не спи или ако спи, той спи бодро. Навремето когато давахме наряд имаше часови и подчасови. Вторият беше именуван "бодро спящ". Та така и с Радев. Яко я е замустачил и краят му се вижда. На българите в България им трябва само една искра и... Никакви сТанко-ве няма да му помогнат, защото армията най-напред ще отстреля пРезиденството ползвайки съветски самолети. НИКОЙ войник или младши офицер няма да тръгне срещу собствения си народ. Ясно?

83

Крали Марко

преди 2 години

Видя се се че от никой нищо не става! Никой няма топки да управлява и да поеме отговорност! Ей господа,преглътнете егото си!Не ме интересува партийни интиреси,единствено трябва да мислите за народа ние сме вашите работодатели! Гледам че нещата не вървят на добре и пак ще искарате Б.Б.светец но това ще е за ваша сметка господа! От страни вече изглеждате доста жалки! Превърнахте парламента в едно посмешище без авторитет, дано господ ви даде акъл иначе сме загубени!!!! Изпускате юздите господа !

82

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 91/ КОМУНИСТЕ НАГЪЛ КАЖИ ЗА КАКВО ТОЧНО ТИ ТРЯБВА ДА ИМА РЕДОВНО И С КАКВО ТО Е ПО-РАЗЛИЧНО ОТ СЛУЖЕБНОТО!

81

Анонимен

преди 2 години

Другото което е може ли да обясняваш какви са текущите предизвикателства пред държавата след това да почнеш да си четеш листчетата колко са били втрещени всички от насилието над протестиращите, което е нищо в сравнение с това преди 89 година. Всички полицаи които биха тези хлапета трябва да бъдат уволнени. А ще бъдат ли наказани всички заснети които хвърляха бомбички, павета и други тежки предмети по полицията? Не говорим за зарзаватите, яйцата и другите храни, които само унижават полицаите.

80

Анонимен

преди 2 години

Радев, кой открадна парите? Само преди четири месеца пари имаше и магистрала Хемус се строеше.

79

До хубавата Яна

преди 2 години

Ще намери той все още има и ги е подготвил, друг е въпроса ще му се вържат ли на ЮМРУКА

78

Анонимен

преди 2 години

Питам чалгарите: Разбрахте ли, че комунистите окрадаха парите на България за пореден път? Отговор: Ко, не :)

77

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ Е ПО-НЕКАДЪРНО И ОТ РЕДОВНОТО НА ГЕРБ!! НО ПОНЕ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА МНОГО ПО-МАЛКО!

76

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ АКО НЯМА РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО КАКВАТО И АКТУАЛИЗАЦИЯ ДА ГЛАСУВАТ В ПАРЛАМЕНТА ПАРИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА И ПОСЛЕ 30% ИНФЛАЦИЯ

75

До маймуна

преди 2 години

Това не се сваля с избори , справка 97 г

74

радеви трепети

преди 2 години

е къде са парите бе другарю командир на чета - новите шумкари ? преди два месеца пари имаше .

73

Анонимен

преди 2 години

Блажени са вярващите, защото Тяхно е Царството Небесно! Блажени и вярващите в ГЕРБ, щото ще видят мафията на власт... но в сънищата си!!! Амин! Алелуя!