182

ПроСоТо

преди 3 години

их!..МЕНТЕТО-КЪРЛЕЖ,пишешещо от моя ник, пак сай разбесняло!..Абе кукло спатъхната,"ПроСоТо" НИКОГА не би блъснал такава дивотия../"След като вкарахте.."/,защото от години съм ВЪРЛ ПРОТИВНИК и на герп,и най-вече на Мутрагена от Банкя!...Ама верно ли си мислиш,че който следи коментарите може да се върже на простотиите ти?!...Или просто разнообразяваш ЗАРАБОТКАТА си?...Тарифата двойна ли е,ако драснеш нещо от "просото"?...Ой,Баядеркааа!

181

Смех...

преди 3 години

И тоя като Бойко си среща министрите случайно. По кръстовища и бензиностанции....Бил агресивен...пълен ***...

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198 Тези са още по зле!

179

ПроСоТо

преди 3 години

Само ГЕРБ! Казах!

178

Анонимен

преди 3 години

Между ГЕРБ и тези няма разлика. Еднакви гъби са

177

Артист

преди 3 години

Цирк

176

Анонимен

преди 3 години

Като позволи на този откровено луд човек да дава интервю, Слави окончателно се простреля в капачката. Двадесет минути, които коренно ще променят живота и кариерата му.Човек като него отдавна трябва да се е научил да не залага на куци коне.

175

Кривондел

преди 3 години

За всичко е виновен не кой да е - виновен е Краси Радков. Само се бъзикаше със Слави за английския му - и ето, човекът има като главен критерий кой колко езика говори. За него Гугъл Транслейт е годен за Властелин на Вселената :)

174

Анонимен

преди 3 години

пълно е с дървени философи по форумите, *** пирона не могат да забият ама всичко компетентно критикуват. Ганюфци

173

Анонимен

преди 3 години

Ще се изкефя, ако ДПС и ГЕРБ гласуват "за" правителството на ИТН. Голям цирк ще бъде. И Славун ще трябва да управлява на фона на скечовете на ББ, Тома Биков и Любен Дилов-син. Ще го въртят Славун на пилон!!!! Ще се объркат всички кроежи на Радев, Нинова, Славун, Ив.Костов и Мая Костинбродска. И ....тези дето стоят зад тях.

172

Хехе

преди 3 години

А от университета в Австрия съобщиха,че кандидат-премиера Пламен Николов не е никакъв доктор и никога не е бил техен студент.Ай,честито на позналите изборите гастарбайтери ....

171

На челото на славчо

преди 3 години

...пише със светещи букви : НЕФЕЛЕН ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. ДА ПРАВИШ ШОУ ЗА ПР.ОС.ТАЦИ И ДА ПЕЧЕЛИШ ОТ МУТРИ С ПАРИ - ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ УМЕН. НИТО ВЕЛИК.

170

Анонимен

преди 3 години

До 187 Да Просо! ГЕРБ няма " алтернатива" в кражбите! Прав си!!!-:)))Забрави,че пак ще върнем мутрата ти на власт!-:)))))) Пий си хапчетата бре!

169

Анонимен

преди 3 години

Бойко им остави кокал с месо, изтекоха им лигите, пожелавам си пак да фалират държавата, само така ще се научи народа за кой да гласува.

168

Недоволен гражданин

преди 3 години

Всеки ден блокирам по няколко профила на чалгопитеците. Аре спрете се бе.

167

Анонимен

преди 3 години

Този не иска, не знае и но може да управлява и си търси оправдание да избяга от отговорност. Банкянското нищо остави такива мини, особено в енергетиката, че не е ясно,как въобще ще излезем от това блато.

166

ПроСоТо

преди 3 години

съвсем е излезнал извън релси Чалгаря...Щом фана да са рекламира като АГРЕСИВНА персона,демек "Мога и аз да размахвам бухалка",то..каква реакция очаква от околните?...Нещо съвсем е "изгубил лице"...Прав е колегата долу:-Заплахата,отправена било директно,било с намеци ,говори за тежко душевно терзание,страх и слабост..

165

хахахахаха

преди 3 години

184 ела да я закриеш, като отворим отново ковид реаномациите. Ти ще дърпаш шалтерите.

164

Т.Шак

преди 3 години

Aбе не е само агресивен бе, Славе! Освен това е и злобен, отмъстителен, дребнав, тесногръд и т.н. с две думи - неприятен човек. Има и друго - съмнение буди и практиката му - че укрива парите на олигарси в офшорни зони - което води до съмнение в мотивацията му за участие в правителството, съмнение за склонност към корупция и морална нечистоплътност. Не ни правете на ***!

163

aa1830

преди 3 години

Както някой бе написал "Слави Трифонов се простреля в крака" с този голям професионалист. Аз бих казал че се простреля в главата направо.