270

Доктор Сън

преди 2 години

Този само за ''лице'' може да полежи в некое заведение . Изглежда мръсен и некъпан, не е само говорния дефект и визуалните недъзи....но пък от друга страна е типична извадка за българското общество като цяло. Огледало.

269

USA

преди 2 години

ТОША Е КРАСИФ САМО У ТУНЕЛ !

268

Хаха

преди 2 години

Красив и умен като Христо Иванов. Ама лузер. Съдба.

267

Анонимен

преди 2 години

Завод за процесори се строи на несеизмична зона. България е доста сеизмична зона. Не са виновни нито ИТН, нито други хора.

266

Анонимен

преди 2 години

Току що почнах да чета "приоритетите" дето предлагат ИТН и стигнах до "стипендии за лица от малцинствата" и спрях. Всичко на тия е за малцинствата. Е стига вече! Българите скоро ще са малцинство ако не престанете да поставяте тия индивиди за най-важни в държавата. Не може образованието да се върти около онези, които не искат образование. Защото така гоните нормалните деца от държавата. Това за 30 г не го ли разбрахте?

265

Анонимен

преди 2 години

До форумния загубеняк - троолът на красивия и умен Христо Иванов. Помниш ли как преди година ти казах, че пак ще си валат? Помниш ли?

264

Анонимен

преди 2 години

Гербопитеците са запълнили коментарите от край до край, но иначе другите се напъвали... Не разбрахте ли, че лъжите ви не струват и стотинка?

263

до 293

преди 2 години

Че ГЕРБ няма да се върне няма спор.Но от ИТН се отвратихме още преди да са дошли на власт.На мен лично ми се иска да имаме партия от млади хора,добре образовани,която да направи нещо за България.Ето в момента Интел търси къде в Европа да построи завод за 10 nm процесори.Ивестцията е за 20 милиарда долара.В същото време ИТН говорят за "изчегъртване".Е,как да не се отврати човек?

262

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се връща есента ще трябва божков пак да ви носи торби с кренвирши и стотачки да лежите на паветата и да блокиpатe движението. Но вече няма да ви търпи, видим ли лeжачи ви посрещаме с камъни и дървe.

261

Анонимен

преди 2 години

Мухаха. Красивият и умен Христо Иванов и лузерската му партийка с 7% си имат и форумен троол.

260

стоян

преди 2 години

Тошко,защо мълчиш за корупцията на Боко Тиквата и Гешев.Хората искат да видят радикална борба срещу мафията.

259

Анонимен

преди 2 години

Мостове дали са изгорени или не, ама плагиати, клоуни, известни крадци и т.н. няма кой да е луд да подкрепи. Та най-много да тропнете по едно кафяво под мостчето и да си ходите на село.

258

Анонимен

преди 2 години

Бат Гойко няма да реди кабинет нито другата седмица, нито другия месец. Няма да му се наложи.

257

Анонимен

преди 2 години

До 295 всичко е ясно. В закона си го пише - кой кога получава мандата за съставяне на правителство. За твое съжаление - не се предвижда мандат за партията на лузерите от ДБ. Така че спри да се напъваш.

256

Напълно съм съгласен

преди 2 години

Герберунгелите още си вярват, че благодарение на тъпите чалгари народът ще се отврати и ще ги върне на власт. Голяма заблуда. Умря Марко. Повече за мафиози няма да гласуваме и да допуснем. Нашият път е към Европа, не към Босфора. Вашият вожд да ходи да целува подметките на султана.

255

Питър

преди 2 години

Нови избори или трепанация, вазектомия и ядрен взрив за нашето азиатско племе с африкански манталитет, случайно озовало се в пределите на Европа......

254

Анонимен

преди 2 години

Слави го возят с три джипа и охрана все едно е президента на САЩ, Радев също го возят с джип, майчета и разни също карат скъпи возила, но на всички им се злoвидя джипчето на Бойко. Бойко каза вече не карам джип като толкова ви дразни, ходи с партийната кола - мисля че шкода беше. Но това са комунистите, манипулатори несравними, изкараха Бойко най-лошия човек на света, oчерняха го години наред, а той нали е добряк и благороден ги търпи като вoл, но стига вече, време е да окажем отпор на омразата

253

подстрекател

преди 2 години

Ама и тоя Слави хич не стопля.Досега да е пратил балета да превзема сараите и сега да е на кон.И то троянски кон.Ама той и за балета се стиска!Ако беше пратил балета и бенда за седмица в сараите досега работата да е опечена.А,той и затова не иска да плаща!

252

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Форумният красив и умен Маджовец усеща как пак е вашат. Както винаги - лузер. И е вдигнал кръвното. Хахаха.

251

Анонимен

преди 2 години

Остава неясно коя точно е другата седмица. Това с другата седмица го слушаме от 12-ти юли.