325

Анонимен

преди 2 години

И после, откъде сте сигурни, че не ви слагат някоя ваксина с изтекъл срок на годност, в България такива има в изобилие, а за "морала" на българските продажни лекари вече мнозина се убедиха по десетките случаи на починали пациенти, поради "ЛЕКАРСКА ГРЕШКА" ....Вместо да ви изградят имунитет, те могат да ви заразят с ковид със "стерилните" си инжекции

324

Анонимен

преди 2 години

До Истината//2023 този ковид бъркоч отива в 4 фаза и няма още да е ваксина. Въпросът е колло още ще ни държат затворени, защото може да си продължи с години!

323

Анонимен

преди 2 години

Защо да се ваксинирам срещу нещо, което го карам, леко? Който го е страх от вируса да се ваксинира, никой не го спира, даже ваксините ги плащаме и ние, които нямаме намерение да се ваксинираме.

322

12345

преди 2 години

Хората, които, по каквито и да е причини, не желаят да се ваксинират, ще бъдат принудени да се ваксинират под предлог, че така ще спасят човешки животи (като така може и да рискуват своя собствен живот, но това е друга тема...). Моля някой да ми припомни за друг случай в човешката история, хората масово със закон да са били задължени да спасяват други хора против разбиранията си, освен в случаите, в които това е било свързано с колосален финансов интерес!

321

Анонимен

преди 2 години

Смърт на фашизма! Свобода на народа! Няма да ви мине номера!

320

До 364

преди 2 години

Ходи се ваксинирай тогава, за да спасиш света от Ковид!:) НИЩО, че ти можеш "случайно" да се заразиш, дори и с ваксина...Теб няма кой да те спаси, защото на про-ваксинаторите не им пука какво става с ваксинираните! Те просто гледат бройката, ти бройка ли си?!

319

Анонимен

преди 2 години

Кви усложнения бе хора направо смърт това си е убийство на сила. Аз няма да се ваксинирам. Щото никой нее да не сме карали пневмония или по тежък грип въпросът е там, че лекарствата не са качественни направени от нишесте а лекарите неграмотни.

318

Анонимен

преди 2 години

Може да съм всякакъв, наречете ме антиваксър, но на мене не ми пука дали ти си ваксиниран или не. Ваксърите са тези, които искат да ми отнемат правото на избор. Винаги ще се боря срещу хора, които искат да ми отнемат правото на избор.

317

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не действат спрете се!

316

Анонимен

преди 2 години

Две дози не спряха пандемията и трета няма да я спре,защото това е организиран цирк.Антиваксъри или не,истината си истина.

315

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, защо сте толкова диви и прости?

314

Решение

преди 2 години

Решението е едно-пълен и масов бойкот на не ефективните,неработещи и недоказани ваксини.Вижда се,че не работят,щом въвеждат 3та доза.Който повтаря грешките на другите е ***

313

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно коя от двете дози на тези еднотипни ваксини,че даже трета както се изказват производители с здравни организации за разпространение на лекарства и ваксини срещу вирусите заедно с здравните органи по специалности обясняващи вида с рода в различията и еднаковостта им по принцип с условия на съществуване,че контролиращи подопечните подизпълнители по направления как институти обявени с назначения и цел за изпълнение допринасят за имунизацията на населеноето според буквено обозначена вълна.

312

Няма да стане

преди 2 години

Сега готвят локдаун след втората доза,защото ваксинираните се разболяват,колкото неваксинираните. След третата доза обаче не спираща този жалък цирк,вече и в най-овчата глава ще светне червената лампа,че това е брутална измама и овцете ще се разбунтуват,то няма вече на къде,ще осъзнаят че това не е живот.Защо питам трябваше да се стига до тук.Тези които повярваха в тази пропаганда,заробиха Човечеството.Същите ще се отрезвят,дано обаче не е късно

311

До Бау

преди 2 години

Първо - аз си плащам здравни осигуровки и имам право на здравна помощ, без значение дали съм "ваксиниран" или не. Ако ще трябва да плащам глоба, за това, че не съм си сложил инжекцията на смъртта, то казвайте направо да спирам да плащам осигуровки и да плащам когато, трябва.И второ - ако получиш реакция от ваксината, ще плащаш ли допълнително за здравна помощ.И трето - ти сериозно ли мислиш, че тази смес, наречена ваксина ще те пази от вируси?

310

Истината

преди 2 години

Етичен лъжец.Това ще бъде ваксина чак 2023 за сега е експеримент пише го в листовката.

309

Анонимен

преди 2 години

А неваксинираният ще получи тромбоза още другия месец като го хване ковида.

308

Влад Дракула

преди 2 години

До Бayвсеки си има мнение.ама твоето не е логично.всеки има право на мед помощ по конституция.

307

До ваксинирания

преди 2 години

Ползвай всяко време да попътуваш и да се порадваш на света, че да не се окаже къс пътя ти, докато правиш големите планове.

306

Митко

преди 2 години

До Ваксиниран - Засега сте живи. Професори по медицина твърдят, че сте смъртник до 10 години максимум, поради съсирванията в кръвта Ви, която тези ваксини вече Ви причиняват.