143

Анонимен

преди 3 години

Бойко не можеше и да си мечтае за по-големи некадърници, които да го върнат на есен не на бял, а на вран кон, за да е по-лъскав.

142

Реалист

преди 3 години

Само ГЕРБ. Другите не стават.

141

Анонимен

преди 3 години

Смешни хора. Не може да им се дава безусловна подкрепа. Особено като се има предвид какви нелепи министри предложиха предния път.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144 То с хода с Василев, ДС и калинките на по 30 от 12.7 ИТН показаха, че са част от някаква такава игра- или връщат НДСВ, или играят за нови избори и ГЕРБ на бял кон с има-няма 600 000 гласа, но заради негласуването равни на 40+%. Личи си, че ИТН е правена като нов проект за убиване на протестния вот и нищо повече. Хвърчат глупави идеи, вадят корумпета от нафталина или пълни неадекватници с 0 опит, не знаят къде са и как да се държат... Доган и ДС си знаят работата.

139

Dinosaurus

преди 3 години

Тоше, дедовото, още не искаш да си признаеш, че БСП и ДПС ви използваха като маши да изчегъртат Герб и да се настанят на власт, т. е на софрата! И че бояджийката-мутра-Мая е "протестър", колкото ти си японец. И че ДБ са си "приближени", не че съоснователя ген Атанасов не е чист комунист. Шоуто свърши, реалния живот е "сурав и курав", спасявайте се, щото след президентските избори, заедно с Чорапа ще горите в ада, дето го доведе пъзливия ви хлъзгав и смотан шеф СлТр

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не обиждай перничани.Пък и покрай Ковида дискотеки отворени няма.Виж учиндолски клош по им отива.

137

Анонимен

преди 3 години

Ама тъкмо държавата тръгне напред и вие вземете че си изберете някакви недоразумения, и после олеле скапана държава, вие сте си виновни и никой друг, лесно е да ви манипулират, не вярвате на очите си, а на простотии.

136

Анонимен

преди 3 години

Оня ден Бойко пак се пенеше в некво село, като му видех избирателите и ми стана лошо. Селски пияници, беззъби, червендалести, дебели, неграмотно, проссти на миди, доста от тях роми. Такива ли са ни избирали властта 12г. Боже избави ни.

135

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормално е да не се харесват хората, които извадиха на светло всичките им далавери. Реват направо. И на мен да мис спрат кранчето с милиардите и аз ще се боря с всички гадни средства. Започнаха да не сдържат нервите. Василев е крадец, а Пеевски не бил, защото не е доказано. Защо не ми дадохте на мен от банката милиони и да ми помагате за бизнеса с обществени поръчки. Кой реши, че на моята фирма няма да се дава шанс? Всички ние направихме едни смешници много богати, защото сме *** народ

134

Анонимен

преди 3 години

До Оставка - да, ама, и малките камъчета обръщат колата, щХа, ха, ха-аом останалите са нефелни и хилави! Ха-ха-ха-а!

133

Анонимен

преди 3 години

Нови избори. Чалгарите лъснаха като аватари на Доганя. Следващият път ще духат супата

132

Анонимен

преди 3 години

Истерията на консуматорите на грантове е пословична! Тези хора свикнали на лесни и безсмислени пари, които да ги подкупват, не могат да си представят цената на собствено и честно усилие в конкурентна среда. Абсурд е да обясниш на такъв тип разликата от това да броиш съсели за 5 милиона евро и да работиш яко и се проваляш и пак се изправяш... те просто не са поели отговорност за 5 пари някога. За пръв път ИТн ми стават симпатични щом устояват на тези нахалници.

131

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм сигурен дали ИТН ще получат пак толкова гласове при още едни избори.Не направят ли кабинет и не бъде ли одобрен от БСП,*** и ДБ се отива на нови избори и ГЕРБ ще се върне като първа сила!

130

Анонимен

преди 3 години

Извадете калинки на по 30 години, че говорели няколко езика все едно събирате хора за кол център, и някой и друг известен като корумпиран като предния път, пък чакайте подкрепа. Трябва да се дадат ясни политики и да се намерят хора с име и подкрепа в обществото. Особено малка нова партия няма как да не се ос ере пред избирателите без това. В момента всъщност никой няма голямо доверие- на 11.7 гласуваха малка част от хората и няма партия с над 600 000 или 10ина% реална подкрепа.

129

Аланкоулу

преди 3 години

Айде, ... големите радетели за нов морал се изпокараха ! И на тия българския народ даде възможност да ни управляват ! Нямам думи ! Като сме се оставили да в ръцете на нискочели чалгари и лакоми за власт лъжливи жълтопаветни метежници, така ще е !

128

Гражданин

преди 3 години

Айде закривай и да отиваме на нови избори. Нищо не става от тази пасмина.

127

Оставка

преди 3 години

Нови избори това е. ДБ са нагли. Не може да си 4-ти а да имаш претенции все едно си първи.

126

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов и неговите съпартийци трябва да дойдат на себе си и да разберат най-накрая, че мястото на коалицята ДБ, по-точно ДСБ, е с ГЕРБ!

125

Анонимен

преди 3 години

И като ви е такова мнението за Асен Василев, защо го поканихте за министър на екологията в първото си правителство? Тогава не знаехте ли за далаверката му от 2008?

124

Анонимен

преди 3 години

Ама какво да направят като много им се краде, отдавна не са го правили и направо са полудели.