10

Друга тема

преди 2 години

"Някои хора" са започнали от много време да се занимават с руснаци, заради Живко от Варна ! Не искат руснаците да го искат него !

9

Не е за завиждане...

преди 2 години

Не е ясно преди или след данъците. Няма и 1000 евро.. семейство ли да гледаш, жилище ли да купиш, кредита за обучението ли да изплащаш или да живееш нормално? Един касиер в София взима тези пари (в Джъмбо 1360 лв.). Учил съм 6г. за учител по Математика и Информатика. Семестриалната такса в момента е към 800 лв. Средностатистически специалисти по подръжка на инфраструктурата или програмисти в ИТ взимат до 5-6 пъти повече от тези пари. Професията е тежка и след пенсия не си ок. Как да няма глад?!?

8

Анонимен

преди 2 години

Любители-физкултурници. Да потрошат децата.

7

Н1

преди 2 години

Който се учи, ще сполучи. Ще взема голяма заплата, пенсия и частни уроци. Който не учи, ще стане емигрант, ще бере боровинки, ще протестира и ще гласува за 7/8 и Бабикян. Именно това доведе до протести, публичния сектор на доктори, даскали и останалите, а тия, дето искат да са капиталисти, скочиха, че ги тъпчели. Аз ставам в 6.00, да закуся, да пия кафе и 7.00 на спирката за даскалото. Частника спи, разтяга се до 10.00 и към обед може и да излезе. Не ще началници и шапки. И протестира.

6

Смешник

преди 2 години

Докарайте от запдна европа качественни даскали със по 5-6к £,? заплата. Че само със работа работа не върви.

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Единственото хубаво на локдауна и дистанционното обучение беше, че свали побоя над учители до 0%, е иначе пак ги псуват ама виртуално.

4

Анонимен

преди 2 години

Като им гледам шефовете в министерството явно им трябват не какви да е учители, а сороски прасета, продажници и то наваксани - доста ще трябва да вдигнат заплатата, че ония не са свикнали на малко

3

Анонимен

преди 2 години

Идва време когато и 5000лв да даваш пак няма да има кой да работи. Умните се уредиха на вън, на хубаво и подредено а тук мангистите бият учители и лекари.Позор

2

Анонимен

преди 2 години

И учителите си изгонихме, и лекарите си изгонихме... Ама бълваме политици и ченгета на конвейер...

1

Анонимен

преди 2 години

Сега наесен ги задължете да се "ваксинират", и гледайте какво ще стане.