81

Анонимен

преди 2 години

Радев,Радев,хич не ти пука за народа.Пазиш собствената си кожа.

80

Банкянлия

преди 2 години

Аве политик щом няма общо с Банкя не оставя нищо запомнящо се след себе си в новата ни история! Цар Фердинанд, Тодор Живков, Бойко Борисов са доказателство, че Банкя е меката на българската политика!

79

?!?

преди 2 години

То здравният модел е опорочен и то от давна, няма значение кой го е приемал такъв. Грозното е, че твоя министър даде лицето на Балтов и каза той е виновен за всичко - и го линчува.

78

Анонимен

преди 2 години

При МП мафиот президентът не трябва да бъде ляв съединител, а истински мъж.

77

Не разбрах

преди 2 години

По думите му иска или не иска. Бе слагайте ги тия пълни членове, че нищо не се разбира.

76

Анонимен

преди 2 години

Наложени правителства от американците имаше в Западна Германия,Япония,Южна Корея и тези държави постигнаха чудеса.

75

Анонимен

преди 2 години

Нямаме президент обединител, а *** - разединител! Това същество успя да наложи личната си неприязън към ББ и Гешев за висша кауза на ДБ и ИТН. Огромна самоизмама е, че 1-2-3 човека (Борисов, Гешев, Пеевски) са виновни за всичко и техните осъдителни присъди ще доведат до просперитет на България.

74

GG

преди 2 години

До 85Олио 4лв/литър в Ловешко ! Там не вършееше ли онази мутричка с жито, която се жалваше пред комичната комисия на Мая Костинбродската ? Инджов ли къв беше ?

73

Анонимен

преди 2 години

Срещу този трябва да се гласува масово и с чувство за мисия. Дали да останем на правия път или да завием по пътя към азиатските обори, които са в 19.век.

72

Калеко Алеко

преди 2 години

Доверието на хората е напълно развенчано откакто обединители като теб фрагментираха обществото и политиката до такава степен че държавата е пред разпад ... нагнетяването на обвинения и омраза към определена политическа сила и тази част от народа която я подкрепя ще даде своите горчиви плодове, а в най-голяма степен ще го отнесат заклинатели като теб водени от властолюбието и олигархичните си зависимости ... !!!

71

Анонимен

преди 2 години

Др. Радев твоето служебно правителство повиши тока, парното, водата и всичко след тях, а намали пенсиите на хората. Това няма кой да ти го прости.

70

Мария

преди 2 години

Който не върви по правилния път в живота така се получава-става смешен с брътвежите си Радев.За какво доверие говориш ти бе,ти който обърна държавата надолу с главата.Доверие с 60 депутата за учиндолските мутри рекетьори.Я се разкарай ако обичаш,и ако имаш малко акъл, за достойнство изобщо не говоря,защото такова нямаш изобщо няма да говориш.След няколко месета със страшна сила ще бъдеш изхвърлен на политическото бунище.Идея си нямаш колко хора са ти набрани затова което сътвори от жаждата ти

69

До 77

преди 2 години

Има! Путинско правителство. :)

68

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ВЕРВАЙТЕ НА КУКЛЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ...ДОКАТО ВИ ЗАГРОБИ ОКОНЧАТЕЛНО!!!!...ЗАТОВА БЕХА ТИЯ "ИЗБОРИ -МЕНТЕ".....И 3-дневно БРОЕНЕ НА ФЛАШКИТЕ , ДОКАТО СЕ НАТАМАНИ ИГРАТА!---СЕГА Е ВАЖНО ДА СЕ ИЗБЕРЕ , "КУКЛЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ПОСЛУШНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ....ЗА ДА СЛУШКАТ ФИГУРАНТА!.....ШОУ -то ПРОДЪЛЖАВА .....НО , НЕМА ДА Е ЗА ДЪЛГО.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

до 78 Троен аксел чакаме от Румен Радев.

66

Върнем нормалността?

преди 2 години

Кога беше и за колко дълго време беше??

65

До Гаварит Масква

преди 2 години

Точно такива ишменди капели разиграват радевчетата, усещайки, че им пари под крачката. Нещо като "Котка на горещ ламаринен покрив" - жесток щатски мюзикъл, но в БеГе вариант.

64

до 75

преди 2 години

Хахаха челна стойка:D или свещ??? Ама той е спец по коремно възлизане или коремно на лост. Не е балетист или фигурист да направи и пирует.

63

Анонимен

преди 2 години

Доверието към Славчо се срина. Той не може да състави кабинет и затова използва услугите на ДС и мафията. Чака ни поредно мафиотско правителство!

62

Анонимен

преди 2 години

Дори и челна стойка да направи Радев няма да има кабинет. Отиваме съм избори 2 в 1 и Радев получава ток в мозъка още от сега от шубе.