148

Анонимен

преди 2 години

Бацо излязъл жив от полицията. Клоунадата свърши! Слънчасалите гербери да се прибират в къщи.

147

Анонимен

преди 2 години

Радев и Рашков жалки сте

146

Анонимен

преди 2 години

А, Ало Ваньо, а на онзи ще му размажа физиономията, защото не изпълнява, каквото му наредя....а заплахите, че ще си ядат месото на децата и жената???Казваш...това е едно нищо.Мутро, ще даваш обяснения, тепърва, за всичко, което причини на държавата.

145

Леля Пена

преди 2 години

НАПРАВО ВЯРВАМЕ.ПО-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ЗА ВЪПРОСНИЯ ДА Е ДЕПУТАТ Е УНИЖЕНИЕ!ДРУГО СИ Е ДА ВОДИШ МОНОЛОЗИ ОТ ДЖИПА,РЪСЕЙКИ БЕЗКРАЙНИ ТЪПОТИИ И ДА НЯМА КОЙ ДА ТИ ОПОНИРА.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Народът показа категорично, че не ви иска - само 23% при 42% гласували са за вас". - а кой иска народа?

143

Управител

преди 2 години

Тургайте Банския за Прайм Министър! Той е ояден и с чекмеджета пълни с банкнотки. Новите гаулайтери са хем прости, хем чекмеджетата им празни. Баце има лоби в Задокеанско, Западналоевропейско и Островно и знае как да взема парички от изброените. Въобще не мислете, а действУВайте. По-убав нема да найдите.

142

До BILLA

преди 2 години

Много смешноХа хаЩе се смея до утре следобед...***@ и задръстеняка слабоумен

141

Анонимен 2

преди 2 години

Нормално е след като преди няколко месеца, твоите чакали бяха министри в МВР и други. Мутро нещастна ,ти не си човек а долна хиена крадлива, наплаши цяла България,то не било убийства и отвличане,но знай едно ,рано или късно всички твои чакали заедно с теб, ще си понесете последствията. Нещастници жалки.

140

BILLA

преди 2 години

Свършили са парите, продал е джипо и кара шкода. Пуснете DMS номер да му купим джип.

139

До 152

преди 2 години

А кого иска народа ?Теб ли ?

138

Евстатий

преди 2 години

Ние си мислим, че Борисов бил мутра, а той бил мъченик...

137

Анонимен

преди 2 години

Не може да се отрече , че Борисов създаде и назначи на високоплатени длъжности калинки, които без него са кръгли нули.

136

Анонимен

преди 2 години

Човек,който вярва на снимка в 21 век със сигурност ще повярва,че земята е плоска,Бог е извънземен,хипертонията се лекува с мед и лимон.Тва е !3гати пр()стия народ !Санирали му жилището,подменили му дограмата,направили му парк пред блока,той го яд,че били откраднали пари от него...

135

Анонимен

преди 2 години

Бойко много се е притеснил, че вече се отнасят с него като с обикновен гражданин. Не е толкова страшно. Свиква се. Даже всички, които окрадохте държавата е редно да останете на една пенсия + 50 лева. Стига вече сте ни занимавали с тази откачалка!

134

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Радев подари 34 милиона евро народни пари на фалирала косовско-албанска фирма уж да строи завод за ел коли в Ловеч, толкова измислени че никой няма да ги купува, а и те изобщо не смятат да правят завод.

133

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Баце е българският НаХални ще го таковат в поправителния дом...

132

Българин от народа

преди 2 години

Като го изчегъртат да му земат пачките и да ги раздадат на народа, и ние българите от обикновения народ да видиме малко пачка!

131

Рибата

преди 2 години

Рибата се вмирисва откъм главата - аман от снимки с чекмеджета, кюлчета, телефонни записи, казани думи на крос и пр. Скрий се, тул-уп!

130

Павел

преди 2 години

Рекетьорче си остана. Тепърва май започват разледванията за мутренските му изпълнения през годините. Да поискат информация от чешките си колеги.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Ти да не мислиш, че е толкова лесно да се пратят кадровиците на ДС в затвора? Всички до един са били на "специализация" (вербовка) в Москва"Рашков е пример как кадровици на ДС имат по 18 имота и дори раздават присъди вместо да са на топло