127

до 119 от славянин

преди 3 години

Никъде не пиша за забрани на каквото и да е, ти пишеш и то защото когато нямаш аргументи да отговориш адекватно на смисъла на постовете ми, започват да бягаш по тъчлинията, за да насочиш дискусията в по-удобна за теб посока! Аз съм изключително свободолюбив човек и държа на свободата, за да се види на кого колко му е акъла!

126

Анонимен

преди 3 години

Ковида предизвиква пневмофиброза дори при не особено тежки форми. Ако вече имаш отпреди пневмофиброза, нямаш никакъв шанс. Да не говорим за увреденото сърце, че не може да издържи натоварването. Отказвайки ваксина, сами си подписват смъртната присъда.

125

Бау

преди 3 години

До Селянин с колело Ти ако се разболееш от Covid си 100% труп. Такива като теб умират по болниците ...

124

Питър

преди 3 години

Значи, не го знам Мангърий защо все е на терсене на болшинството светила по света, но да ви кажа една притча за Мартин Карбовски.... Карбовски, значи, е много популярен защитник на българското семейство, православието, бъдещето на децата и нацията... В същото време Карбовски кара АМЕРИКАНСКИ ДЖИП, има два провалени брака (последния заради 20 годишна ***) и едно дете... И пише в Егоист "Аз харесвам хомосексуалисти"... Поуката: не ги слушайте какво говорят, гледайте им банковите сметки.

123

до славяни

преди 3 години

тази официална статистика е твоя и на такива като теб. Аз не съм прочел британско немско или щатско изследване което го твърди. Дай да я прочетем, дори и китайска да е.

122

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не си измисля нова епидемиология и имунология! Като пламне горски пожар, гори всичко наред, не подбира сухи съчки само. И гледаме да не допуснем да пламне гората, а не после да се мъчим да го гасим!

121

Какво става

преди 3 години

Понеже информацията ще се слага на масата на малки порции...Целта е ваксинацията. Човешкият вид се разделя на два подвида - биологичен и генномодифициран. Това е преходът към 6-та раса. Скоро двата вида ще живеят отделно, защото ще стават биологично несъвместими с времето. Сега е тихото начало. От генномодифицираните глобалистите не искат всички в кошарата си, т.е. критична маса ще замине. Генната модификация се базира на евгеника. Ще има контролирана по брой и качество популация.

120

Анонимен

преди 3 години

До 82 Прав си, не са виновни само германците. Най-виновно е СЗО. А германците са виновни, че лансираха Пфайзера и въведох простотията с зелените паспорти. А това с тия паспорти е нацизъм и дискриминация. Гнусно е когато някой ти размахва пръст, че си дискриминирал хората, понеже не признаваш 45 пола, а в същото време те дискриминира за това че си без ваксина, но пък си изкарал ковид. Ей за това са виновни германците. Защото налагат дискриминацията на ковид паспортите!

119

Анонимен

преди 3 години

Европа поставя рекорд по цени на електроенергията, които в момента са достигнали умопомрачителните 100 долара за мегаватчас.

118

до 108 от славянин

преди 3 години

Аз не говоря, а пиша, ако не осъзнаваш, а явно не осъзнаваш, ''високообразовани'' работещ в ''престижна фирма''! А пиша от позицията на самостоятелно и критично мислещ и добре наблюдаващ хората и положението около мен човек! Е, около мен не забелязвам никакви признаци на страшна пандемия и купища разлагащи се трупове!

117

Анонимен

преди 3 години

В условията на глобално затопляне хората имат все повече нужда от ресурсите на Арктика и Северния ледовид океан където са концентрирани огромни ресурси. Русия разшири континенталния шелф повече от милион квадратни километри след като направи заявка за това в ООН която беше одобрена 2015г. Русия си присъедини континенталния шелф и вече има законно право да контролира и да експлоатира богатсвата на шелфа.

116

Селянин с колело

преди 3 години

Аз също не желая да се ваксинирам.Имам много заболявания ,а никой лекар не ми дава задоволителна информация за последствията.сърцето ми е оперирано и съм с протезирана митрална клапа.Трикуспидалната е с пластика,в абсолютна аритмия съм от 15 години,както и с предсърдно мъждене-трептене тахи-бради форма.На всичкото отгори имам и пневмо-фиброза-Джипито клепа и ми казва,че отговорността е моя,а Кунчев ме плаши,че ако се разболея ще си плащам.Поздравявам майките им.

115

Бау

преди 3 години

начина на *** да се справи с пандемията е да цъка минуси и да мрънка :D Няма да паднат мерките скоро.

114

до славянин

преди 3 години

ами ти знаеш ли че Ако Левски беше с ботуши и Ботев с каска , сигурно са щели до 100 г да живеят, а?

113

Анонимен

преди 3 години

Всичко може да се случи на човек и без ваксина... Теория на вероятностите и късмет... Така, че тези, които пишат срещу ваксините могат да умрат по хиляди други начини... Излишна истерия около това ваксиниране... Още малко ще докажат, че вируса е по-безопасен от ваксината...

112

От 100 до славянин

преди 3 години

Ми да забраним тогава тотално алкохола (наркотиците са си забранени) щото прави хората неадекватни. Както някой каза по-долу май верно е по-добре да не го докараме до тоя велик "златен милиард", че като гледам какъв умствен капацитет ще остане няма да е хич добре да се живее.

111

Анонимен

преди 3 години

До умните интелигентни българи оставате ги антиваксарите като Мангъзов опс Мангъров да се заразят с коронавирус и да умрат има много място в гробищата на България за всички антиваксари

110

до 92 от славянин

преди 3 години

А ти като пишеш за ''страшната пандемия'' и ''страшно страшния'' вирус защо не пишеш, че според официалната статистика 80 % ги карат напълно безсимптомно!? ПРЕДПОЛАГАМ ЗАЩОТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ!? НЯМА И НЕ Е ИМАЛО НИКОГА ПАНДЕМИЯ, ПРИ КОЯТО 80 % ОТ НАСЕЛЕНИEТО ДА Я ИЗКАРВА БЕЗСИМПТОМНО, СЛЕДОВАТЕЛНО ТАЗИ ПАНДЕМИЯ НЕ Е НИКАКВА ПАНДЕМИЯ! По-точно е глобална инфо- пандемия!

109

Василев

преди 3 години

Коронавируса е еврейски заговор на най-богатите фамили, за контрол и редуциране на населението!Сега е времето да се сложат спирачките на икономически прогресиращи народи, сега е момента да се всее страх и да паднат на колене всички независими субекти, сега е момента да се пречупи гръбнака на инакомислещия човек!Сега е момента, и кой да го направи, ако не ти другарю комунист и първеню капиталист първа г.ювендия на еврейския капитал!Комунистите унищожиха българския народ!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ

108

oz

преди 3 години

Ясно са няколко неща:1.И с ваксина, и без ваксина...............100 % защита няма!2.Има много неща, които не се казват за ковид-19............от елита на простосмъртните!3.В пълна сила върви естествения отбор на Дарвин.............хората със силна имунна система ще оцелеят, останалите - не!4.Фармацевтичната мафия е много силна!!!