32

Solar Power

преди 3 години

Гласуваш за дългия , получаваш БСП:) хахаха и да не забравите да си платите 7/8 да ви облъчват с конспиративни теориии :)

31

Анонимен

преди 3 години

Значи започнахме да подслушваме политиците вече. А иначе, защо да не привлечем българските граждани от Македония да гласуват? Само от Турция ли може?

30

Кога?

преди 3 години

Кога Бойкор Ашков ще даде подробности за собствения голям апартамент в Ибиса на брега на морето.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако е с български паспорт, какъв е проблема да гласува? Означава ли това, че Рашков използва държавната машина за репресия срещу български граждани като не им позволява да гласуват?

28

РС Македония

преди 3 години

е страната с най-много българи в чужбина. Избирателни секции трябва да има във всяко населено място.

27

Анонимен

преди 3 години

Ох, пак некой обсъждал нещо на четири очи и Рашков знаел. Този не е в ред. Разбирам, че хората се информират от фейсбук ама мислете. Вече сме като жълт вестник!

26

Тоя

преди 3 години

лъже повече от г-жа Лъжа и Костинбродското Кречетало взети заедно.Досега само кьорфишеци.Нито едно доказателство.Чака червените бабички да му ръкоплещят.

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕХ КАКВИ ВРЕМЕНА НЕЛЕПИ МУТРИ И КРАДЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ СЛЕПИ

24

отровна гад

преди 3 години

Ако един държавен служител всеки месец спестява по 1000 лева от заплатата си за 40 години ще спести 480 хиляди лева, а с лихвите ще станат около половин милион лева! ако има и жена нотариус, която спестява същото за 40 години ще имат общо около 1 милион леваПита се - по колко на месец е спестявало семейство Рашкови за да си купи имоти за 4 милиона евро?!

23

Анонимен

преди 3 години

Малее до изборите с тези акции нашите полицай ги чака яка работа.Начи при Бойко те живот си живееха и периодически през два/три месеца получаваха увеличение на заплатата.

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Този радеФски гном за двумесечният си престой в МВР ще назове ли поне едно конкретно име и ще представи ли поне едно доказателство освен голи обвинения с които замърсява общественото пространство ... Мая Костинбродска с "Народия си съд" и скеча който разигра с Илчовски явно даде тон и на такива като Рашкоф, които в стил-"Офшорно ленче" започнаха да ни убеждават че имаме сестри за които дори и майките ни не знаят и да търсят вили и острови не във Велика и на Вирджините, а на места където ги няма

21

ОПАААААА

преди 3 години

Б.Рашков отговаря като Радио Ереван

20

анонимен

преди 3 години

Къде е Българския хелзински комитет!Това е тотална проява на диктаторски режим!Къде са журналистите, които все плачат, че санарушени правата им!Къде са право защитните органи на ЕС!БЪЛГАРИ, ДА ИЗМЕТЕМ ВОЕННАТА ХУНТА НА РАДЕВ!

19

Долу хунтата

преди 3 години

На генерал Борисов! Всички корумпета и опгета в Белене! Да започне срочно строителство на допълнителни многоетажни панелки за 50 000 души, лагерна инфраструктура и заграждения с ток.

18

ОФ-ето

преди 3 години

ТОВА Е НЕДОПУСТИМ ПОЛИЦЕЙСКИ НАСТИСК

17

Анонимен

преди 3 години

И га^щи ли вееееее, излагате се!

16

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войводата, Спонджоб - мокри ***

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НОВ ЗАКОН - ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ АКО НЕ ГЛАСУВА ЗА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА.

14

Диана

преди 3 години

Какви информации само имат тези лалугери! Значи, ако имаш български паспорт, не можеш да гласуваш в България - това било голямо нарушение на правата и в цялата страна ще се провеждат акции по залавяне на нарушителите...Трагедия! сигурно ще залавят хора поддръжници на разни партии, за да се намалят гласувалите не за БСП...Всички, които не гласуват за БСП ще бъдат заловени и държани ДАЛЕЧ ОТ УРНИТЕ- ето това е мечтата на БСП! Тези допотопни хора не могат да разберат, че работи истината...

13

Анонимен

преди 3 години

Значи от турция може, а българи от македония не може.Чалга ***