78

Мимаващ

преди 3 години

Още ли има умствено ограничени българи, които да не са разбрали, че Борисов и ГЕРБ губят изборите. Губят и то с много-най-малко с 5% разлика. Но по скоро разликата ще е 10%.Дори може да има изненада - да се борят за 2 място с БСП. Добре, че Виденов и русофилите, ще отнемат поне 2% от гласовете на БСП.В противен случай БСП отива на 17-18 %, ГЕРБ под 17-18 %. Служебното правителство всеки божи ден отнема по 0.1% от гласовете за ГЕРБ. Законът "Магнитски" пък заби смъртоносно нож в гърдите на ГЕРБ.

77

БО

преди 3 години

Каква е тази статия интрига 1, интрига 2, вие да не сте 15 годишни че да пишете такива статии. Цветанова да отиде да си обогати речника малко и да почете как се пишат статии!!!!!!

76

античалгар

преди 3 години

Чалгаря президент! А нормалните хора на терминал 2!

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Викаш вчерашните социолози не бяха платени. а днешните са платени.Осъзнаваш ли кухотата си?

74

Анонимен

преди 3 години

ЩО Е ФАШИЗЪМ и защо ХЕЙТЪРИТЕ са фашисти може да си прочетете в ГУГЪЛ. Фашизъм е всяко колективно действие за налагане на волята на една група хора над друга група хора. СОРОС НАПРИМЕР Е ФАШИСТ.

73

Анонимен

преди 3 години

До ИТНВече не се знае дали ДПС е Доган.

72

Анонимен

преди 3 години

Само вчера даваха поне 3% повече на ИТН пред ГЕРБ...някои платени социолози все още сънуват мокри сънища с баце...

71

До 75

преди 3 години

До АнонименЗа военните разбрахме.Кажи сега, кои стават комунисти-пожарникари, а след това мутри- биячи на други мутри? И работят за мутри-създадени от комунистите-ченгета.Кои са били цял живот комунисти, а по някое време казват "Долу комунистите и БСП" и се правят на анти-комунисти?А, след тов,

70

ИТН

преди 3 години

си изпълниха ролята да бетонират ДПС в парламента. Този път може Доган да реши да си ги прибере онези гласове, дето им беше отпуснал на предишните избори, а може и пак да им ги даде и да управлява чрез патеричката си. От Турция се очертава да получи толкова голям вот, че ще има и да раздава.

69

до 69

преди 3 години

Няма общо Борисов. Хората заминават и се движат свободно защото сме в ЕС. Преди народа гледаше границата през крив макарон. Моят брат избяга преди около 24г. и тогава избага с туристическа виза през Франция. Но не можеше да се върне години наред, защото комунистите щяха да му ударят черен печат на паспорта. След като става възможно да се движат хората с лична карта из ЕС брат ми се върна за първи път за дни и си подмени документите. След това не се е връщал повече от 5 пъти. Устроиха се хората.

68

Анонимен

преди 3 години

До реалистСлавуцата повече ли е учил?А най-ученият през последните 80 години беше Жан Виденов. Помним докъде ни докара.Бъди реалист не само на прякор.

67

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и сателити са единствената политическа формация, която осъзнава, че политикът е ПОСРЕДНИК МЕЖДУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ. В интерес на истината ДПС прилагат същия принцип, НО само за своите граждани. Всички други са ТЕЖКИ ФАШИСТИ независимо дали са социалисти, либерали или откровени глобалисти.

66

Анонимен

преди 3 години

Платени проучвания.Герб ще са 2 или 3 на следващите избори.

65

VB

преди 3 години

Ние сме силата - бъдете смели !

64

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-ДПСНе ГЕРБ разреши неограничените секции за ДПС.Нали?Или си забравил?

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69хахахаВикаш при Жан Виденов въобще не бягаха и се даваше шанс на всеки българин да взима 2$ заплата.много сте кухи тва бесепарите.

62

Анонимен

преди 3 години

Военен става човек, който има вътрешна нужда от ВРАГ, когото да убива. Тез шапкари не са пригодни за лидери в цивилната власт, нищо против войнските им качества в тяхната си област.

61

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-ДПС продават Българската история на РСМ, а ромите стават 90% от населението това е бъдещето на държавата с тези две пртии

60

До Лойко

преди 3 години

Мен ме кефи Христо Иванов, защото вече е бил *** на Бойко и ако му се отвори възможност, пак ще бъде. Където е текло, пак ще тече!

59

Ossi

преди 3 години

ГЕРБ писнаха на много хора. Въпросът е, има ли алтернатива? А еднозначният отговор е - не. Първо, втори и трети са клоуни и объркани бивши комунисти. Останалите нямат подкрепа, но са склонни за да седнат на софрата да приемат такава и от клоуните, и от БСП, че и от ДПС. Да не си крадец не е достатъчно условие за да управляваш държава, необходимо само. Той Жан Виденов също не открадна една стотинка на времето, но майка ми нямаше с какво да ни храни от поразиите му. Така че, мислете много ви моля!