79

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Преди час ви казах, че е станал жертва на приятелски огън

78

Анонимен

преди 3 години

Еми вещ съм по въпроса, през 90-те служих във ВВС, имаше около 10 работещи МиГ-29 тогава, сега армията разполага с 1 работещ, тъй като този се е разбил :)) По добре да изчакат 2024 г. , мейби ще пристигнат 8-те Ф-16, да си правят учения на воля :) Дано пилота се намери жив, за бракмата не ми е тъжно.

77

Alex

преди 3 години

Номер 55 е научил 4 нови думи - поезд, Москва, Путин и Чернобил. Браво момчето ми

76

Анонимен

преди 3 години

Не е трябвало да му разрешават повторен заход ( т.нар. Допълнителна маневра). Доколкото разбирам, става въпрос за някаква допотопна стрелба с бордното оръдие по парашутираща цел. Нощно време, маневрени изпълнения ниско над водата с реактивен самолет... Пак нашенски изпълнения, ритаме срещу законите на физиката.

75

Анонимен

преди 3 години

Оставка кога?

74

Биволъ

преди 3 години

След изборите наесен за президент още един пилот ще изчезне от политическия небосклон.

73

Анонимен

преди 3 години

Отговорен за инцидента е съпруга на Габриела Наплатанова (протежето журналистка на Радев). Съпругът и е много близък приятел на Румен Радев- Николай Русев се казва и е шеф на базата в Граф Игнатиево. Навремето когато Румен Радев ръководеше Тракийска звезда 2012 също имаше инцидент. По онова време Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Сега отново всичко ще се потули. Ще се забрави и ще остане само болката на най- близките на Терзиев.

72

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Бойко Рашков и Стефан Янев ВЕДНАГА!

71

:D

преди 3 години

Обиам да чета коментари на "експерти", които само са чували за казарма и ВВС и са "управлявали" самолет само на видео игра.

70

партия на зелените

преди 3 години

Инициатива на БТВ и Нова телевизия..."Изчистете дъното на Черно море от паднали български самолети за един ден"!Участието е по желание...нооо за Антон Хикимян участието е задължително!!!

69

До 63

преди 3 години

А ти между 60-годишен Мерцедес и 60-годишна Жигула, кое би избрал ?

68

Анонимен

преди 3 години

БСП дадоха 8 милиарда за тези самолети и ремонта им. Стана ясно, че повечето пари пак са ги откраднали.

67

Анонимен

преди 3 години

До Фактите !Хей, отворко, ти откога стана специалист по военна техника и снаряди?! Ти сигурно си виждал боен самолет само на картинка, а идеята ти за снарядите вероятно се гради единствено на филнми като Рамбо III. Излагаш се.

66

баба мара

преди 3 години

нали е имало още един самолет тои какво казва по въпроса

65

Анонимен

преди 3 години

Къде е кочияшът на Миг29 да ни обясни че грешката е на пилота Терзиев, защото Миг29 е съвършена руска машина.

64

..

преди 3 години

Факлата на мишената се е запалила, но комай без отворен парашут, така че целта е падала доста по-бързо от разчетното време. Това е наложило допълнителна маневра и евентуално прекалено снишаване на Миг-а, и така се е оказал под нивото на водата...

63

ДА ВЕ !

преди 3 години

До Май ната му..., все Путин ви е виновен , защо !И за това че няма достатъчно детски градини , пак той !

62

До Alex

преди 3 години

Е искат се повече мозъчни гънки, за да се сетиш, че някои хора пишат набързо от телефони с малки клавиатури, и натискат "публикувай" без да проверят текста, а веднъж публикуван, коментарът вече не може да се коригира !

61

Анонимен

преди 3 години

С тия руски трошляци е опасно да летиш през деня, а те ги пуснали на нощни полети.

60

наблюдател от ООН

преди 3 години

Изчезналият пилот поразил целта, докладвал, а после ЦЕЛТА поразила него и връзка с него изчезнала....Путин е виновен,,,да ГОеба...