102

Анонимен

преди 3 години

Карадайъ, щом се чувства турчин и Турция му е родина, да си ходи в родината. Ей, къде е Турция, лично ще му купя билета за автобус и ще го изпратя до Автогарата, ако трябва. Такива като него нямат място в България.

101

Язовирите на Юг

преди 3 години

Са пълни - ще бъде явно година с недостиг на вода!

100

Анонимен

преди 3 години

А бе Червена Тиква излезе няма семки вътре

99

Анонимeн

преди 3 години

Ами след тоя кометар, тя Турция може и не присъства на "Три морета", но пък може да ни дойдат на гости, 1 млн. армия, пеша да минат НАТО само ще гледа.

98

Анонимен

преди 3 години

Кажете ми ;синоним на думата майка родина на турскии родина Значението и разликата.Преводачките в коша.

97

Анонимен

преди 3 години

ДА но никой не очакваше да е толкова Ограничен

96

Маг Минчо

преди 3 години

Аз този аграрник въобще не го имам за шеф на ДПССложен е там да демонстрира кучешка вярност към когото трябва.А иначе името му го свързвам с най-големия депутатски бисер - афоризма "ВАКАНЦУВАНЕ"

95

Анонимен

преди 3 години

Радев Не МИсли че раждаш едни недоносчета ТОВА е от Радяцията горе емного силна

94

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка За 140 години не се е променило само едно нещо. Че отново е актуалнапиесата "Криворазбраната цивилизация" и вечният "герой" на Алеко Константинов - Бай ***.Имахме съмнителната чест този чутовен герой да ни бъде премиер цели 3(три) мандата.Докато обикаляше европа-та ми беше смешно. Но откакто взе да "прави избори" ми секна смеха. А и откакто заплаши всичките си опоненти, да им прати млади буйни симпатизанти, ми се отщя да я гледам тая книга в реалността.

93

антизападопоклонник

преди 3 години

Много герберастка *** е налазила форума явно!Първо- президента Радев е избран не от целокупния български народ, а не с гласовете и благословията на ДПС. Второ, президента е абсолютно прав, че Карадайъ нарушава клетвата, която е дал! Трето- трябва да се заличи това понятие- български турци! Става въпрос за българи от турски произход! Четвърто- българите от турски произход, живущи в България имат достатъчно права, много повече от руснаците, живущи в Прибалтика например.

92

Закона Магнитски

преди 3 години

Метежника е мъша на Божков. Той сам си го каза, а и както разбрахме, Божков също не е удовлетворен от представянето му. Той е пълна щета за България поради насаждания негативизъм в обществото. Особено от началото на 2018 г и от незадоволителното представяне на България при всяка негова проява. Американците визират само един аспект: По-рано тази година Божков се опита да подкупи две влиятелни български лица, за да му помогне да "създаде канал за руски политически лидери да влияе на българските дъ

91

Бриго

преди 3 години

До "До Сократис"Жена си! Типично женско, хаотично и полуграмотно писане! Кое ти дава право да обсъждаш останалите във форума? Пиши за да се смеем и заминавай!

90

Анонимен

преди 3 години

Радев за малко Време Получи омразата на целия Народ

89

Анонимен

преди 3 години

Между ДПС и БСП Радев СА по калпавата партия

88

1

преди 3 години

др.президент,за английския език,знаех,че го говорите ,и разбирате,но за турския език не знаех,че го разбирате,Карадайъ,не е казвал такава дума,да не е грешка в превода,обикновено,така става,не че го защитавам.

87

КЛ

преди 3 години

До скрий се бе "Фигуранте, от теб *** за зеле не става. Ти си прекалено зависим, защото си корумпиран. Ти си корумпиран защото си алчин и слабохарактерен."Нещо се объркА, писАл си за Баце от Банкя. Той е известен със зависимостите си, които ги експлоатират от изток, запад и юг.

86

О.З. Каракачанов

преди 3 години

Надявам се държавата да има план за действие при един евентуален конфликт между НАТО и Русия. Едно от най-важните неща трябва да бъде решението какво да се прави с 300-те хиляди руски имигранти в България. Не можем да си позволим десетки хиляди потенциални шпиони и терористи да се разхождат спокойно по улиците ни.

85

Анонимен

преди 3 години

Тъй като гледам (псевдо)българинът, който коментира тук, е готов да застане на страната на ДеПеСето отколкото на най-добрия български президент за всички времена. Кво да се прави - пP0CTичък ***, той си го показва - дестина пъти по-ниска заплата от еврогейовете :))))))))) Толкова му е акъла....

84

Анонимен

преди 3 години

ДПС е антиконституционна ,сепаратиска партия и трябва да се забрани, а водачите им арестувани и съдени за национала измяна! Бай Тошо много закъсня с възродителния процес

83

Анонимен

преди 3 години

БКП Професора Минков работи срещу България - а бе ДПС са по добри от ТЕЗИ