134

Отварям пуканките

преди 3 години

Управляващите от 10 + г. днес на вълна кой ми *** знаете къде...

133

Анонимен

преди 3 години

скоро някъде в нета се говореше, че бб е патологичен лъжец

132

Анонимен

преди 3 години

При една от срещите с ,,мастития,, бизнесмен пилето,Боко казва ,,виждаш ли какво кюлче ми подари Еди кой си и въпросния още на следващата среща се поправил.Иначе за стотинките му верваме.И на мен вече в магазините не ми искат стотинките,нищо не можело да се купи с тях.Верно е.

131

гост

преди 3 години

Буци изглежда мнооого притеснен. Следващия е слугата Гешев на Буци и Шиши, който няма да направи нищо и затова ще го шкартират. После е Буци и т.н.

130

Радо Шишарката

преди 3 години

Гербери Сбогом! Днес и в Европа получиха писмото на калинките от ГЕРБ! Реакцията е игнориране! Най- много да са се посмели хората!!!

129

До Калеко Алеко

преди 3 години

Калеко ами случайно половината от парите на ББР да са отпуснати като кредити на фирми на Пеевски и най вероятно всичко е ставало без"знанието"на вожда ти?Докога ще се правите на луди?

128

Чебурашка

преди 3 години

Тая нощ не съм спал от притеснение.карам го на успокоителни, звънях на Калеко алеко-телефона му неплатен, звъня на пияния Мистик, а той мъртво пиян...Звънях и на другите колеги и всички плачат...На кого ни оставяш вожде?Какво ще правим сега без работа?!?

127

Анонимен

преди 3 години

Ще ви светна само,че не Мустафа го е привикала,а той е помолил за среща.След тоя звучен американски шамар,няма логика тя да го привиква и да му се обяснява.

126

Васко

преди 3 години

Къде е Мая Галевска да каже нещо за Пеевски.Мълчи като няма гъска!

125

приказки за наивни

преди 3 години

Този много нагъл. Едва ли не, не е издал касова бележка на Божков, значи всичко е наред. Кюлчета и евро само ги миришел ...

124

Анонимен

преди 3 години

Баце не се показвай повече, вече си бита карта и никой не ти верма дори и твойте герберчета и калинки. Патологичен лъжец още от ало Ваньо,Мата Хари, президенският дрон, ***, братиньто и немат край.

123

Калеко Алеко

преди 3 години

Тези които получаваха пари от Божков бяха Адвокатите на мутрите в лицето на Мая Костинбродска, която беше подпомагана от Черепа за кметската си кампания в София..получаваха и отровните триа на Бабикян и Хаджигенчо за да провеждат пърформънсите си, за свинските ушички и пъдпъдичета яйца с които скверняха и поругаваха сградите на Българските институции, получаваха и тези от Орлов мост за бира Ариана и трева с която се надъхваха за вандалщините си...Парите се даваха за да не е съвсем рехав протеста

122

Анонимен

преди 3 години

Верно бе,Гешевтурата няма ли да се самосезира и да установи кой е действащият политик който е получавал въпросните подкупи?

121

Анонимен

преди 3 години

Никакви стотинки, той малкия подкуп обиден и за теб и за Божков, за това сте минали на хилядарки станали на милиони.

120

Анонимен

преди 3 години

Как може човек на 62 години, да лъже по-такъв начин! Замълчи,имай елементарно достойнство!

119

чакаме

преди 3 години

Чакаме ГешефТ, виждали ли сте катаджия да ки пише сам АКТ?

118

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш,Слънчо бил света вода не напита!Е нагъл си бре братче,че чак дрънкаш!

117

Анонимен

преди 3 години

Многобройни са престъпренията на Борисов. Но едно не мога да му простя-монтира само Калинки в Администрацията си и в партията си. И все-грозни. Много грозни ,беееее...*** в Резиденцият не викаше тях, а плеймейтки. А можеше да поканиш тетка Цецка ..

116

Анонимен

преди 3 години

Не само политици..Пълно е със слуги на мафията като Бойко Василев от Панорама.Той докога ще освинва с присъствието си ефира?!!

115

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да го снимаха, не можаха да му покажат стотинките. Само кюлци. Никъде една стотинка няма.