119

О хо хо

преди 3 години

ЛЪЖЛИВОТО ПЕЕЩО ОВЧАРЧЕ ДОРИ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПАРЛАМЕНТА! СТРАХУВА СЕ ОТ ПОЕМАНЕ НА КАКВАТО И ДА Е ОТГОВОРНОСТ! СЕГА ТОШКО ЩЕ ОПЕРЕ ПЕШКИРА!! ДЕРЗАЙТЕ!!! И.Т.Н.

118

Анонимен

преди 3 години

каквито и лъжи да ви предложат хранещите се от подаяния "медии", запомнете че организираната престъпна шайка герп ще бъде 4-та с около 10% на следващите избори! Очаквайте ЗВУЧЕН шамар по тези псuхопати, които ни върнаха в 1990-та! М/у другото, пиша ви от чужбина. Премахнати са ограниченията ни и ще гласуваме повече! За вас! Тъй че направете си труда и излезте да гласувате за бъдещето си! Вземете си го в свои ръце!

117

Анонимен

преди 3 години

Вече дори САЩ открито признават, че пачките на Борисов в шкафчето са истински, и са рушвет от Божков.

116

Анонимен

преди 3 години

Значи как да го разбираме? Борисов много бил фалшифицирал? ЕДНА ГОДИНА реванье по ГЕРБ, една година тонове хрни се изхвърлиха, една година смахнатите отровни не спряха да каканижат секи божи ден срещу ГЕРБ, оплескаха центъра с мръсотии, а Нинова 4 години се дереше в какъв ужас живеем, и ПАК ГЕРБ е с най-висок рейтинг? Ами намерете ми друга такава партия, на която българинът има толкова доверие. При положение, че никой не ги насилва както беше при БКП.

115

Гражданин

преди 3 години

До некъф си. Викаш платени. Ама ако бяха изкарали БСП или "Има такъф из.род" първи, нямаше да са платени, нали? Хе-хе, колко си елементарен.

114

Анонимен

преди 3 години

Крадците и трофиканти на органи от герб са аут.

113

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да си социолог за да предвидиш, че изборите ще се провалят. Този закон се прие от некадърни политици, които не послушаха експертите. Никой от ЦИК не се е сетил да запише един файл на 100 флашки и след 10часа да се опита да прочете информация. Правил този експеримент и винаги има 3-4 дефектни флашки. Ами какво ще стане ако резултатите на изборите са записани на 10 000 флашки, какво ще правим ако имаме 300-400 флашки които не могат да се четат ....

112

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ БЕЗ ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ ЩЕ Е ТРУДНО ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!!! ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ПОКАЗАХА КОЛКО Е ОБИЧАН ГЕРБ, ЧЕ И 8% НЯМАШЕ

111

Майна

преди 3 години

ИТН дори не знаят какво да правят с властта. КГБ ще им помага по приятелска линия! Ха ха ха!

110

Реалист

преди 3 години

България ще върви още по-назад и накриво с кремълски управления. Нали 2013 ги махнахте ГЕРБ, по-добре ли вървеше България или тотално се срина, та пак трябваше да се връщат?

109

АнонимеН

преди 3 години

ПО -СКОРО ПОДРЕЖДАНЕТО Е СЛЕДНОТО! 1.ИТН, 2.ГРАБ, 3.БСП, 4. ДПС , 5. КОСТОВ , 6.ИМВ, 7.ВМРО И ВЕЧЕ АКО НЯКОЙ ДРУГ ВЛЕЗЕ ЩЕ СИ Е ЧУДО! ТО САМО ДО ТУКА СА НАД 90% :D

108

Обективно

преди 3 години

ГЕРБ БЕЗ БОРИСОВ СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!!!

107

Тома Биков

преди 3 години

Къде е Манол Манев?

106

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези лакърдии за служебното правителство. Ако е така, същите 50% които ги харесват, ще ги изберат на избори! Вярвате ли си на тази легенда,драги социолози?

105

Факт

преди 3 години

Който е българофоб и иска България да изостава от другите държави от ЕС, както е през последните 12 години, гласува за мутрите. Който иска България да върви напред, гласува против ГЕРБ

104

Некъф

преди 3 години

Пак платените социолози се надпреварват да бълват лъжи. Боко е втора сила на изборите

103

АнонимеН

преди 3 години

До к1/ И АЗ ИСКАМ ВМРО ДА НЕ ВЛЕЗЕ АМА НАДАЛИ СЛЕД КАТО СЕ СДУШИХА С ПРОЦЕНТИТЕ НА МАРЕШКИ!

102

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че трябва да се гласува, за да махнем мутрите. Всеки сам решава за коя антимутренска партия ще гласува. Даже ДПС са за предпочитане пред ГЕРБ.

101

Ауууу :(

преди 3 години

Ама мисирките ме баннаха щото пиша против ГЕРБ ли бе? Аууууу! Лелееее! Олеелеееее!

100

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, мачкай чалгарите от Няма такъв ***, мутрите от Да-България, Изсери се...и още паднала маса :)