77

Анонимен

преди 3 години

До bgАбсолютно точно. дидко се е взел толкова на сериозно, че загуби чувството за мярка и добро възпитание.напъва със всички сили, плюе, държи се арогантно, за да направи впечатление. беше кандидат- премиер. сега минава всякакви граници за да бъде и кандидат президент.

76

Анонимен

преди 3 години

Бат Боко все едни такива си ги хваща, има си определен идеал за мъж и го следва. Нека се вземат хората, повече жени за нас

75

Палячо

преди 3 години

На къдравата Сю и кърви свинктера хаха нрщастник отивай в Газа да те ликвидира некоя ракета най дибре заедно с Бахур Боко Бахар

74

ой ой

преди 3 години

Тоя наш президент по-нахален от Заев, по-продажен от Вучич, по-голям подмазваш от Ердоган! Реве, реве, срещу ГЕРБ после прави като тях! А народа не иска едните, но иска друг дето прави същото!

73

Анонимен

преди 3 години

Ми да беше съставил кабинет бе Митов, ама всички бягат от вас като дявол от тамян.

72

Анонимен

преди 3 години

До маниакСпомняш ли си за един запис и кой нарече Радев , фигурант.Е същия го обсипва с похвали.Това да те хвалят хора обвинение за стотици милиони неплатени към държавата, дето се укриват там, не е много добре

71

Анонимен

преди 3 години

Пък аз да напомня, че вашият (вече бивш) министър на финансите бодро обясняваше как правителството ще трябва да емитира дълг.Я ми обясни кого точно лъжете, като даже измежду гербиджа не можете да се разберете какви глупости да говорите?

70

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо Ваньоянг бой и олд мистрес

69

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Митов и Сачева - двама от най-големите и отявлени противници на Байче сега са баш остриетата на герб.Та тия безпринципни човечета ли ще водят политика?!?Аз съм ЗА да се приеме в конституцията, че като си избрал дадена партия си неин член до гроб.Човек трябва да се бори за кауза, а не да се води от интереси.Стига с тая политическа про сти туция.Днес с едните утре с другите.От това страдаме, щото политиците ни нямат никакъв морал, камо ли идеали и каузи.Ден да мине друг да дойде, без визия.

68

маниак

преди 3 години

Даниел Митов и Деница Сачева - много е перверзно

67

дам

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааЩом фигуранта получава похвали и от Дубай , значи действа според напътствията

66

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Кво е следвал Фигуранта за 6-месеца у САЩ ,бе...ха,ха,хаааааааа..Как да кара самолет ли...??!

65

Помним

преди 3 години

Помним от записите-той е фигурант,като дойде служебно правителство ще помагаме...... Е кво да коментираме. Помогнал човека.

64

Х

преди 3 години

Този Митов с големи претенции, а се държи невъзпитано. Не мога да повярвам, че този човек е бил първи дипломат на страната. какъв срам. реве, пищи като ожилен, че не стана премиер. Баси и самочувствието, баси кариериста.

63

bg

преди 3 години

Ей, близач, то че си свикнал да ближип дупета, ясно, то че си свикнал и твоето да го таковат, и това ясно, ама да се вземеш толкос насериозно - срамота, бе Дидко..

62

Анонимен

преди 3 години

Политици, тази страна отива на много зле ! осъзнайте се ! мутрата да не си гледа личния жалък интерес а да се разкара от влатта завинаги

61

Анонимен

преди 3 години

Тоя лакейства на агент Буда ама има наглостта да говори за ДС на Радев дето е следвал в САЩ.

60

:(

преди 3 години

Тази пионка на Борисов сама ли си пише изказванията или и диктуват?

59

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не ви харесва Президента, г-н Митов, вие сте длъжни да се съобразявате с хората които са гласували за Румен Радев. А за него наистина са гласували много хора. Изборът за Президент е мажоритарен вот. Избор на личност. За вас г-н Митов никой не е гласувал. Вие сте докаран от Герб. Хората са гласували за Герб и Борисов. Не за вас. Когато излезете сам и получите одобрението на Суверена тогава ще сте в позицията да давате оценки.

58

Анонимен

преди 3 години

Когато над Брюксел се мръкнеи Юнкер си легне пиян, отновопред бюста на Рейгън коз. яцитесини реват. Ний знаем, че вий малобройни сте; от утре сме ние на власт!И ваш' та платена агитка не може да спори с нас!Червен е вече площадът. Червено е всичко навред...България ражда бунтари,милиони, милиони, безчет...На стадион " Рунградо " в Пхенян ко. зяците в клетки стоят;и пиле не може да хвръкне, щом червени наоколо бдят!