359

Анонимен

преди 3 години

Не се пресичат - СЪВПАДАТ.

358

Анонимен

преди 3 години

Угаждач на али баба! Угаждач на чужди интереси, които имат за цел да дестабилизират държавата, за да я управляват по-лесно! Дай си имунитета Радев!

357

мишо бирочето

преди 3 години

товариш пентагончик зеленъйчорапогащник, не се преситчат защото съвпадат. всъчщност може и да са две концентрични окръжности като твоята е деси поетеси и пресъхнаталата и фоцка и ходенето за купуване на *** с буркан. благодарим ти за масонското правителство и за триморието. най накря българия на три морета. за боклюка който се изсипва в миалта родина нито думичка а? още 2 месеца по 20 хиляди тона на седмица. охаааааа. кунграчулейшън

356

Божко Дубайски

преди 3 години

Къде е ,бе? Куга ще ни управлява?

355

Анонимен

преди 3 години

Съди се по действията не по празните приказки и клишета,на които зеленият чорап е майстор. Правителството е сбор от зелени чорапи,червени парцали и Божковчета.

354

Селяк и достойнство

преди 3 години

Хахаха

353

Олигарх

преди 3 години

Съвпадат, съвпадат!

352

Туьо

преди 3 години

Поведението му не е достойно за офицер!Надеждата, че ще бъде добър президент...угасна. Злоба и реванш в поведението му !

351

Не думай

преди 3 години

Разчувствах се! Ривъъъъ!

350

лаком Гъ

преди 3 години

Неговите ценности не се побират в чекмеджеиска цяла България да продаде.

349

бай Иван

преди 3 години

Радеееев,Румене,плосък си като катастрофирал селскостопански самолет LZ.Народа вече не е оня,затапения през 90те години,когато комунистическите мутри му окрадоха спестяванията,че и го стресираха с бухалки и убийства.Щом не си пилезен,оттегли се,не пречи.Добър авиатор,лош политик- комунист!

348

Anonymous

преди 3 години

И какво точно е откраднал Радев бе, гнусни тролчета? Вашата мутро тиква източи милиарди отвсякъде, а на вас не ви пречи?! Искаме разследване и конфискация на имуществото на всички от ГРАБ и сие!

347

Значи тоя

преди 3 години

Си работи основно за собствения интерес.

346

Анонимен

преди 3 години

ценностите на комуниста - всекли ги знае:кради и убивай в името на властта.

345

Червен Румен !

преди 3 години

Мисленето не е силната страна на червения Радев - ненадминат е в празните приказки и *** фрази като истински представител на БКП/БСП !

344

Българин

преди 3 години

Една руска марионетка като Радев не може да има честна и принципна позиция. Той работи ни в интерес на народа а на Русия!

343

6

преди 3 години

Първият президент след 10-ти с принципна и честна позиция ,работещ в интерес на народа и демокрацията.Браво!Отговорите бяха фактологически убедителни и както се казва "Когато фактите говорят и боговете мълчат!"Пак ще го изберем напук на цялата герберо-седесарска шайка!С общи усилия ще сломим модела Борисов !След интервюто му кучетата лавнаха в хор с баналните си изтъркани и дребнави заяждания.Не им обръщайте внимание!Това са фашизоиди,герберасти и пр.***.

342

Комплот

преди 3 години

Твоите ценности не се пресичат с олигархията, те са в една линия. Няма как да отречеш връзката си с Божков и Василев, с Баневи, Маневи и т.п.Най-малкото,което ви свързва е омразата към Борисов, на второ място източната ви ориентация и накрая подмяната на Конституцията. Та, Радев не на нас тия, а на простичкия ви електорат ги кажи. Като се бориш срещу купен вот, я ми кажи Че'репа как взе над 3% на предишните избори, а за тези се стяга да влезе в парламента. Това Радев се нарича пълна пор'нография

341

Хихихихи

преди 3 години

Верно ли никой нормален не ще да е главен секретар!?! Хахаха

340

Анонимен

преди 3 години

Главният секретар, направи РАДЕВ за смях, като го попита защо не е посетил ранените полицаи и защо не е защитил честта на палиции които изпълняват служебните си задължения, тези полицаи имат семейство и МАЙКИ, които се тревожат за тях!ТОЗИ ЗЛОБЕН ЧОВЕК НИКОГА НЯМА ДА ПОСТАВИ ДЪРЖАВАТА НАД ЕГОТО СИ!