304

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПримерно за Кирил Петков ли говориш ?

303

Анонимен

преди 3 години

По СВ-та това е най-доброто правителство от 30 г насам. Успех!

302

Апокалипсис

преди 3 години

Първата и единствена задача на това правителство е да направи масови чистки във всички министерства и да назначи хора на Корнелия и Радев!За изборите не им пука! Знаят, че ще ги загубят!

301

избирател

преди 3 години

Това служебен кабинет,или 6-то на "ДС" е?!

300

Социаглиcт

преди 3 години

Само гледайте, като дойдат новите хуни само за два месеца такива ще ги забъркат че бойковите ще ви се струват като детска игра.Честито поредно спускане по нанадолнището!

299

ФАТМАЦИ НА РОЯЦИ....

преди 3 години

Е ГАТИ ДЪРЖАВАТА... , ЩОМ ПРЕЗИДЕНТ Е ФИГУРАНТА НА ЧЕРВЕНИТА МУТРА-ЧЕРЕПА.... ЩОМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ДРУГ ЧЕРВЕН ШАПКАР.... ***, СЛУЖЕЩИ НА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ - БОБОКОВИ, БАНЕВИ, ЧЕРЕПИ...... ......... ГЛАДНИ ГОДИНИ ИДАТ ЗА ИЗМАМЕНИТЕ БЪЛГАРИ.....

298

СМЕХ

преди 3 години

То така е много лесно да се слага нов премиер.След Мутрон всеки ще ни се види цвете.

297

генерал Нахуйников

преди 3 години

Това служебно правителство не е от БСП!То е от БКП от 1980-та!

296

Анонимен

преди 3 години

По-полека с еуфорията,другари! Защото е едно да излъжеш народа,че другият не става и краде,но е невъзможно да го излъжеш,че ти ставаш !Край,свършиха ви козовете да плюете и петните !ОК,управлявайте,но бъдете сигурни,че ако темповете на развитие - социални,икономически и инфраструктурни, не променят интензитета и дериктивата си,Борисов отново ше се върне и тогава вече ше стане страшно за вас !!! Този път ще се действа твърдо и жестоко срещу превратаджиите !!!

295

Анонимен

преди 3 години

Като чета биографията на финансовия министър, се сещам за Милен Велчев. Добре, че ще е само за два месеца, иначе кой знае какви сделки с парите ни ще завърти.

294

реалист

преди 3 години

За първи път партия с 15% изборна подкрепа направи правителство

293

Анонимен

преди 3 години

Като сравня биографиите на някои от тези хора с дългата скамейка от калинки на герб ...

292

1

преди 3 години

В CV-тата преобладават думите Москва и руски.Дано поне си пооправим отношенията с Путин през тия 2 месеца

291

Румен Радев

преди 3 години

В името на народа нареждам да бъде арестувано лицето Бойко Методиев Борисов!

290

Анонимен

преди 3 години

браво

289

Анонимен

преди 3 години

С изключение на Янакиту, другите направо да остават за пълен мандат.

288

920

преди 3 години

Управлението на Тулупа беше нагъл мафиотски рекет подкрепен с всички лостове на Държавата.Днес Президента назначи служебното правителство и е време за "лемурите" от всички министерства, да си напишат оставките, а утре е ден за депозиране им в кабинетите на новите министри. Те трябва да решат кого да оставят.Така трябва да започне обратното отвоюване на Държавата от ръцете на мафията в България.

287

Герберски Смърдел

преди 3 години

Абе, тия всичките говорят английски , руски, немски , а на до сегашния премиер и българският му куцаше .

286

Сплескан натовец

преди 3 години

ПИСНА МИ ОТ НАТОВСКИ АГЕНТИ И МИШКАРИ СЛУГИИ НА АМЕРИКНАСКИЯ ОКУПАТОР !НАТОВЦИТЕ ДА СЕ ИЗМЕТАТ ВЕДНО С ГОСПОДАРИТЕ ИМ СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ СМЪРТ ЗА ОКУПАТОРА!НАВСЯКЪДЕ САМО НАТО НАТО ФАЩ КАКВИ БЪЛКГАРИ СА ТИЯ!

285

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво нещо в това правителство е,че е за два месеца !!!Дано не сътвори необратими щети !Ако хипотетично това са " новите ,млади,умни и успели " хора - Бог да пази България !Янаки Стоилов бе част от бандата фалирала държавата ни през 1997г.Самото му присъствие в управление е цинизъм и безкруполност ! Все едно потомствен натцис да стане канцлер на Германия.Съжалявам за младите шилета,които бяха изманипулирани да разрушат верния път,по който бе тръгнала България ! Те ще си сърбат