59

Анонимен

преди 3 години

до 55Черна Гора имат 300 км брегова ивица, почти колкото нас

58

Анонимен

преди 3 години

"Монтенегро няма голем излаз на море" и имат едва 18 пясъчни плажа/Като "пясък" му викат и на един вид едри камъчета/С очите си съм виждал как след бурно Маре Адриатикообикалят с ръчни колички да събират изхвърлените от морето камъни, за да могат да сложат някъде шезлонгите после.Хората са съвестни и яко бачкат- там Туристът е цар.Не като нашите алчници не само туристите ами и персоналът бягаПриродата ни е златна обаче е з***сранаНа златните пред петзвездния на плажа-фас до фас

57

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ни заливат с по 10 рекламни статии на ден за прекрасното ни бетономорие и най-хубавия хотел-подпорна стена в целия свят.

56

Анонимен

преди 3 години

Бях миналото лято на нашето море. Нямат достатъчно туристи и пак се държат неприятно с хората. И гладни да останат, ще се изживяват като господарите, на които туристът досажда, ама трябва да им остави парите си.Дори да не могат да ходят в чужбина хората ще му намерят колая: на палатка, на язовир, на минерални бани, на планина - неприятности никой не ще.

55

Търговец до 64

преди 3 години

Защо трябва да се изказваш по въпроси от които нищо не разбираш .Аз ти пиша тук като човек с 40годишен опит по морето,ти философии ми развиваш.Казвам ти как са нещата ..бла бла блааа. Нищо не разбираш,това не са някви приказки и книжки...пиша ти в реалния живот какво е.Ей аман от философи ейй

54

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам?!Като си имат хотели да си търсят и туристи.Какво мрънкат на държавата?!Пандемия е, ЗАТВАРЯЙ хотела за 2-3 години и толкова.Какво сте се разциврили като девица за У.. ?!Аааааа, сетих се, няма да има кинти за Ролс Ройс-и и яхти............ХА-ХА

53

НОВО ПЕТ

преди 3 години

КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ КУПУВАТ ИМОТИ ПО МОРЕТО...И КАК СЕ СТРОИ КЪДЕ ЗАКОННО КЪДЕ НЕ.....ЯВНО ИМА ОЩЕ МНОГО ХЛЯБ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ....А И КАТО ГЛЕДАМ КВИ СВЕТОВНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ВЕРИГИ СА СЕ НАСТАНИЛИ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ...LTI, ITS, GRYFIT, IBEROSTAR, TUI.......

52

До Търговец

преди 3 години

Вместо да ухажваш всички туристи и да богатееш от множеството, ти си на принципа ден година храни. Така отблъскваш и малкото, които могат да дойдат. Другаде тези дето за нищо не ставали ги чакат с отворени обятия.

51

Какво ни занимават

преди 3 години

Защо ни занимават с проблемите на частния бизнес на някакви мутри, все едно всичко започва и свършва с техния. Още се чудя , как въпреки съсипията на морето още идват читави туристи, не говоря за пиянки на по 20 години от Англия. Преди две години в Поморие една рускиня я чух как се кара на мъжа си къде я е довел на море. Права беше жената.

50

Нищо не разБираш

преди 3 години

Кой каза че руснаците са стиснати бе!??!Хахаха...Руснаци и българи са най добрите клиенти,,,но едните нямат пари,пък на другите вече им писна от български номера..

49

Реалист

преди 3 години

Българинът отдавна спря да почива на българското море съсипано от мутрите. Аз не съм почивал в България от 2004 година. Може да не ходя на почивка заради вируса, но на море в България не отивам, ако ще и да ми плащат.

48

Анонимен

преди 3 години

До ГларусМного си прав- Като бях в Черна горав олинклузива висяха само пропадналите скандинавци и англичани -по цял ден пиеха безплатния алкохолдаже не стъпваха на плажа!.Не че руснаците са цвете за мирисанено най-големият бакшиш ми е давал руснак- 100 евро за 1 песенЗа протокола- музикант съм

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45И аз се опитвам да съжаля родния тур. бизнес, но не ми се получава като чуя, че безобразно са надули цените - елементарни напитки (бира, лимонада) по 6-8 лева, зле сготвени манджи също неоправдано скъпи и поднесени от троснати сервитьори и пр. Щом нямат интелект да схванат, че "ден година храни" не върви в извънредна обстановка, да сменят бизнеса. Пpoсти и алчни е кофти съчетание.

46

Анонимен

преди 3 години

Малко ваксинирани - малко туристи.

45

Търговец

преди 3 години

Никой не може да компенсира руските туристи,те хвърляха яко пари тук,,ЯКООО...Една компания за вечер можеше да ти оправи сезона..Другите за нищо не стават,за нищоооо...

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Монтенегро нема голем излаз на море, некаде 20-30 км., но имат красиви планини и си ги пазят чисти без бетониране и т.н. ... :)) При нас проблема е презастрояването, унищожаването на природата от алчност, както и некомпетентност в сферата туризъм, да не говорим за ниските заплати на бачкаторите в хотелите :)) Всичко се превърна в кочинка на нашата територия, освен алкота, наркоси и хазартно зависими, други нема да дойдат :))

43

Спирка Почивка

преди 3 години

Откак се помня, гонят българските туристи. Нищо не може да ги освести в това отношение. Преди години, когато се отвори границата с Румъния, виеха и срещу румънците. Румънци щели да нахлуят в нашите курорти, ау, колко страшно! Стигна се дотам, румънците да пресичат България транзит за Гърция.Единствените, посрещани с отворени обятия, са средна ръка руснаци и най-евтинките туристи от Великобритания, Германия, Швеция и пр.

42

Feth

преди 3 години

Руснаците не са стиснати. Те обичат като почиват да му отпуснат края. Разбира се тези, които имат пари, има и много жалнички. Иначе най-стиснати са холандци и немци. При толкова пари, тези съм ги виждал как двама сядат и си поръчат една бира! Затова хотелиерите се радват на руснаци. Но ние обслужване нямаме. В Турция ги обгрижват най-добре, защото знаят, че пийне ли руснака, харчи. Онези са известни. И умрял ще накарат да си бръкне в джоба. Нашият манталитет е друг.

41

Анонимен

преди 3 години

А нас нормалните хора какво ни интересува, че мутрите няма да имат туристи в хотелите си?!

40

НОВО ПЕТ

преди 3 години

СЪНИТО, ЕЛЕНИТЕ, ДЮНИ,ЗЛАТНИТЕ,АЛБЕНА...НЕ ДА ЗА....МИЗЕРНИЦИ