234

Анонимен

преди 3 години

на тази мутра да не чета изказванията му щото знам що за простотии говори

233

Анонимен

преди 3 години

С колко ли ще се награби Славчо?!

232

Анонимен

преди 3 години

Славунчо те ГЕРБ може и да лъжат , ама защо и ти като тях бе момче. Почваш да действаш точно като тях , с какво си по различен.

231

До АнонимеН/265

преди 3 години

Борисов се поклони на Божи Гроб, така че ясно е за кого гласуват сатанистите !

230

Анонимен

преди 3 години

До 188Ами като толкова е умен, много чел и имал 10 години да събере качествени хора, защо не се пробва да направи правителство? Не го величайте толкова този чалгар, нито е умен, нито е толкова велик, а обкръжението му е събирано от кол и въже.

229

Случаен минувач

преди 3 години

Царят е гол! - извика едно малко момченце от тълпата.И всички видяха това, което не искаха да признаят, че виждат.Ханс Кристиян Андерсен

228

Stoedin

преди 3 години

Да ви кажа - и чалгата му е гола вода. Не знам дали няма и плагиатство, не твърдя, но е слаба работа. Но пък доста хора го харесват, такова е нивото, няма как...

227

Анонимен

преди 3 години

- Маме, изгониха ме от телевизията.- Сега какво ще правиш?- Политик ще стана, маме. - Харно, маме. Там има пари. Ти гледай себе си, другото го остави.

226

За истината и лъжата

преди 3 години

Искам да знам дали фирмата Монбат г-н Бобоков е участвала в незаконното загробване на чужди отпадъци на територията на България?Искам да знам дали 6 млн лева за сделката с евросредства за закупуване на високопроходими автомобили за МВР са върнати след разследването на ОЛАФ на ЕС и кой плати тези пари при положение, че за същата сделка отново се спрягаха Бобоков?Искам да знам как така Емил Тодоров от Реформаторски блок купи машините за изборите ПРЕДИ ДЪРЖАВАТА ДОРИ ДА Е ОБЯВИЛА ТЪРГ ЗА ТЯХ?

225

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Браво Слави, вярваме в теб - само чрез нормални управляващи ще преборим медицинския фашизъм... Долу нощ!!! Долу ваксата на файзер!!!

224

обикновен

преди 3 години

Тоя Слави и в чалгата е посредствен и незабележим, та в политиката ли? Хаха!Няма да се учудя, ако придобил властжррши да преименува България на Славуния!

223

Анонимен

преди 3 години

Браво, Слави!

222

Анонимен

преди 3 години

Фидан бойлия вее имаш власт ...управлявай , стига си ревал......страхливееееец

221

АнонимеН

преди 3 години

ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАТ САТАНИСТИТЕ!ЗАЩОТО В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ ПРИПОЗНАВАТ ПО-ГОЛЯМ ДЯВОЛ ОТКОЛКОТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП!

220

Анонимен

преди 3 години

Председателят на ИТН е само един фигурант също като Радев. Друг им дърпа конците,пише изказванията.Те са само лицето/по точно г.з./на промяната=подмяната.

219

Анонимен

преди 3 години

ЕРАТА БОРИСОВ СВЪРШИ- ДОЛУ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- КАК СМЕЕ ТОЙ ДА ПРЕСЛЕДВА ЕДРИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ- ОБРАЛИ НАРОДА СИ ДОКАРАЛИ ГО ДО 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА.

218

Анонимен

преди 3 години

Това един цирк за пред хората с тези публикации ,мисля че активира гласове за ГЕРБ че като изгуби изборите да има оправдание че пак са го прецака ли

217

Българин

преди 3 години

Славчо изплези им се на тия Българи дето не те обичат,после и на Меркел после и на Кралицата,после и на Макрон по начина по който си го показвал по тв то и на концертите си.Ти си новото,България се гордее с теб

216

Анонимен

преди 3 години

Онзи с очилата господин трябва да го блокират че само 5 минути го гледах и разбрах че е за спешно лечение.от пресечна точка по нова телевизия .все пак там работам горедолу нормални хора тва не е лечебно заведение.

215

Анонимен

преди 3 години

ЕРАТА БОРИСОВ СВЪРШИ- УРА НЯМА ДА ИМА АСФАЛТ- ЗАЩОТО КАЗВАТ КРИТИЦИТЕ НА ББ ОТ АСФАЛТА СЕ КРАДЕ, А ЕДИН ДРУГ КАЗА В ТАЛИН- "ТРЯБВА НЕ САМО АСФАЛТ, ТРЯБВА И ОБРАЗОВАНИЕ" И ГО ИЗРИТАХА ОТ ТАЛИН.