31

Анонимен

преди 3 години

До ПредприемачСамо дето в комисиите са поне седем или осем души и всеки от различна партия. Застъъпниците отделно.

30

Anonimen

преди 3 години

Като има хартиени бюлетини има и фалшификация!!

29

Анонимен

преди 3 години

Над 350 000 турци ще гласуват на тези парламентарни избори благодарение на Изборният кодекс одобрен от Радев.

28

Данчо полицая

преди 3 години

Единствено ГЕРБ можаха да организират честни европейски избори.Новите партии не са достойни за правителство. Не са достоен съперник дори на нашата партия ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 3 години

Викаш, един единствен човек да му сменя състава няма нищо скандално. Кое дава право на Радев еднолично да определя състава на ЦИК?

26

Анонимен

преди 3 години

И кво ща прай Костинброд бееее.Бай Мишо кво ща манипулира беее.

25

Анонимен

преди 3 години

Поредните глупости! Машините или са проблем или не са. Ако са проблем се махат напълно. Като въведеш частично хартия как точно решаваш проблема?

24

Лешперовски

преди 3 години

Искам легнал под климатика от таблета да мога да гласувам. Не да се тъпча в жегата и дишам потна смрад примесена с ковид . ПоАсктр

23

Гнидите

преди 3 години

Почнаха да се люпят. Няма да има 600 000 невалидни бюлетини демек не гласували за ГРОБ Ари

22

Кафяв гербер

преди 3 години

Герберунгелите вият на умряло , че няма да могат да манипулират вота .Свърши вашата , свиквайте да сте жезгласна буква .

21

Анонимен

преди 3 години

До До 3"Скоростта с която се прие, одобри и обнародва в Държавен вестник, цялата тази простотия, не трябва изобщо да те съмнява, че изборите вече са решени. Цяла година, вето след вето, сега точно на Разпети петък този умник се разработи здраво."Не става дума само за това, че се е "разработил", а за това по какви теми: избори.Не е случайно и че всичко това става около Великден, когато народа е настроен да празнува и никой не обръща внимание, че става нещо много неприятно в държавата.

20

Анонимен

преди 3 години

А защо в Турция не премаха хартиената бюлетина? Нали уж било бавно гласуването там!Да ви кажа ли защо! Защо не знаят и дума на български. Защото ще се окажат, че не могат нищо да попълнят като хората! За това нашите старци с бастуните и невиждани очи ще стоят на опашките с часове, защото 1 машинка в стая ще ги накара да кибичат половин ден! Но сигурно в Англия се кефат! Така ли е? Гот ли ви е че старците на България, пазещи българщината са унизени, но турските не! А?!

19

Анонимен

преди 3 години

Тези въобще не си и помислят, че ЕС веднага ще контрира и ще се произнесе против такива популистки идеи. Не ми е ясно защо Бойко трябваше да хвърля неизбираемата лелка в борбата за президент. Този руски шпионин вече почва да ми дотяга.

18

Анонимен

преди 3 години

На последните избори гласуваха хора незнаещи и не говорещи български език с помощник. Това е не допустимо. След като не знае български език него разбира и не го говори, защо въобще му се позволява да гласува само, защото има българска лична карта и червен паспорт.

17

Анонимен

преди 3 години

Може направо да гласувате с дебитни карти. И дарения може да чукнете.Що не и в мола да може.

16

Мууунчо

преди 3 години

Мои хора са чалгаритеИ мой ЦИК ще си назначаИ Деса ще брои бюлетинитеА Тошко африкански ще реже крайниците на всеки, който оспорва

15

Анонимен

преди 3 години

Ще се гласува с ламаринена бюлетина. Спаси дърво. гласувай тенекиено.

14

Митьо

преди 3 години

Митьоооо,Митьо. Изведнъж дух под опашката на герберските изчадия а? А преди това хихи хихи на всяка дума се подхилкваше като селска мома и даваше своите безценни виждания по процеса на гласуване в полза на крадливата герб. Я у лево сега да те видя колко чиниш като ,,политолог,,.

13

Анонимен

преди 3 години

Нали казаха, че можело да се снима с телефони. Хора, да снимаме всички с телефоните си и да имаме доказателство за това как ни отнемат права на нас българите и дадоха такива на ония отвън! Това е абсурдно! Излиза, че ако си с бг паспорт и не говориш български си повече българин с повече права, отколкото ако живееш в България, плащаш данъци и пишеш и говориш на родния език! Еничари! Ей това са тия дето толкова им се надявахте да ви оправят!

12

Bp

преди 3 години

Скандално е, че не разрешиха да се гласува пощата, въпреки че в най_напредналите държави по света това е нормално нещо. Това е дискриминация!!