34

Анонимен

преди 3 години

Представете си правителство с мандат на ИТН, ДБ или ИМВ, колко подкрепа щеше да има по въпоси, като съдебна реформа, изборен кодекс, ревизия на корупцията и т.н.!!!!!Трябва да са най-проститте да се хванат на залъгалките на дъртите ченгета, че щели "да подкрепят правителството". Само нови избори и да бъдат натикани в ъгъла (затвора) всички ченгесари!

33

отровна гад

преди 3 години

Предсрочни избори ВЕДНАГА, БЕЗ МИНУТА БАВЕНЕ!РАДЕВ ДА РАЗПУСНЕ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ВЕДНАГА И ДА НАСРОЧИ ИЗБОРИ НА НАЙ-РАННАТА ВЪЗМОЖНА ДАТА!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7То ако не звисеше от народа, без проблем ще си напраят коалицийка, ама въпроса е, как народа ще се почувства след това предателство :)) Не напразно думата депутат е забранена в българския речник :)) Ако са готови на тонове *** на по тех, да си правят коалицийката :))

31

ВИДЯХТЕ ЛИ ЗАЩО

преди 3 години

ВИДЯХТЕ ЛИ ХОРАПРЕГРАТКАТА НА МАФИЯТАНОВИ ИЗБОРИ ВАН НА МАФИЯТА

30

Махай Борисов 5

преди 3 години

Обаче за партия "" Има Такъв народ"" и за "" Демократичн България"" гласуваха БЕДНИТЕ и болни българи.. Както и Слави Трифонов е болен сега... Тия НЕ могат да ходят да гласуват на всички избори и НЯМА да гласуват постоянно.. Ако Партия "" Има такъв народ"" и Демократична България"" искат пак да ВЛЯЗАТ в парламента, трабва да ИЗГОНЯТ мошениците на Борисов и АРАБСКИТЕ маски и всякакви ДЯВОЛ- ***.йму.ни- н.ег.ри, които Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни крадат парите и Работата.

29

ime

преди 3 години

От къде на къде, някакви хора дето живеят в чужбина ще ми гласуват тука за парламент. Не само , че трябва да се махнат тия секции, ами да има и отседналост. Тия ***, не могат да говорят Български ще ми гласуват за парламент.

28

Мая Топалова

преди 3 години

БРаво! Точно така трябва да постъпват ГЕРБ, БСП и ДПС в момента, за да не се допусне некомпетентни предложения за ИК да застрашат демакрацията! Толкова са жалки тези на учиндолския мутренски грандоман и изтрещялата кюстендилка, както и сините ***, че това НС се превръща в порнография.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако някои се пита защо седят отстрани тез новите а не на стол , това е да са по забележими, селски номера от вечеринки

26

БейбиКянчо......

преди 3 години

С рогите напред не се прави политика !До сега освен *** *** и плюене нищо друго не показахте. Да не говорим за УчиниятДолец, който от страх се покри в дънгоратаСега да ви питам кон боб яде ли.

25

Анонимен

преди 3 години

Стана ясно каква щеше да бъде подкрепата за ИТН... Добре, че Трифонов не се хвана на сладките им приказки.

24

Смешни протестъри

преди 3 години

Дойдоха като аслани, а си тръгнаха посрани:)))

23

Анонимен

преди 3 години

До Solar PowerВикаш..работа, работа, работа ...а? :)))))Или направо арбайт махт фрай!

22

az

преди 3 години

Въй, сега троляците какво ще правят, като трите партии от предния парламент почват да работят като коалиция?

21

Анонимен

преди 3 години

Конситутцията трябва да се промени - вместо да спорят и да водят предизборни кампании - ги събираме в Арена Армеец на ММА мачове. Един срещу друг. Който остане последен, той управлява следваите 4 години. И без това за друго не стават освен да се обвиняват един другиго.

20

Анонимен

преди 3 години

Тройната клоаклиция в пълният си блясък!Браво другаре от ДС, да стане ясно на целия затъпел народец, че между бкп, герп и д(п)с няма никаква ралика.

19

Махай Борисов 6

преди 3 години

Партиите"" Има такъв народ"' и ""Демократична България"" могат да направят правителство САМО с участитето на БСП... Или правиш правителство с тях, ИЛИ след ДВА месеца, при нови избори, НИКОЙ няма да помни тия които бяха избрани за депутати в сегашния парламент.. Никой няма да си спомня тая партия- "" Има такъв народ"".. ИЗБИРАЙ ???? При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.ВАЖНОТО е България да РАСТЕ и българите и да имат Пари и Работа и да са ЗДРАВИ.

18

Анонимен

преди 3 години

Пълна порнография, това е истината. ИТН-то са като сукалчета пред апаратчиците от старите партии, тепърва ще ги клатят както си искат. Но и славистите са си миззерници, нали ги снимаха да гласуват с чужди карти. Навремето колко скандали и борба беше докато се отмени тази порочна практика.

17

До 5

преди 3 години

Та нали наблюдаваме години наред как ловко си подават един над руг благинки - нищо иненадващо. Но е добре, че сега не можаха да продължат да се прикриват. А каки уверения дадоха, че ще подкрепят ИТН!!! Не искат разследване, не искат разкрития на ощите им далавери по ръкоодството на ДПС! Не искат да излезе истината за грабежа на ГЕРБ и партиите сателити към него! Затова на следващите избори трябва да се гласува масово! Всеки е ощетен от ГЕРБ-ДПС-БСП! Стига мрънкане и бездействие!

16

Solar Power

преди 3 години

Ами хората искат работа и бизнес .... не мисля,че точно сега е момента за Росенец или ИК.

15

Горянин

преди 3 години

До анонимен 5,И това се очаква в най-скоро време от производните на люпилото на БКП ттези три партии.