492

До535

преди 3 години

Как по ясно трябва да те попитам,като как около 300 хиляди гласа на мургавели се озоваха при Вожда,най вероятно от любов или от......?Та на това ли викаш "фантазия"?

491

Гергана Димитрова

преди 3 години

Първо забелязах една огромна лъжа от г-ин Трифонов... Видеото, което днес публикува е от офиса на сценсристите му, който беше обстойно представен в вечерта на 20.03.2021г.,когато хора се включваха от България и други държави да му задават въпроси! Многоооо Подло... Г-ин Трифонов много болен стигнахте до "Левски - Г", но до НС ви е трудно така ли, пък даже и нагло лъжете, че имате усложнения и си седите вкъщи да се възстановявате! Лъжец! Нагъл!Предател!!!!

490

Анонимен

преди 3 години

Днес беше Голготата на Трифонов.Трябва да признаем, че трънения венец сам той лично си го сложи на главата.Ореолът му на Месия приключи и оттук нататък обществения присмех ще е най-близкия му приятел.Амин,драги ни спукан балоне!

489

Бахти Статуквото

преди 3 години

Абе тия само думата статуквото и суверена ли знаят, и кой интервюира тая мумия....Дед мен уолкин :-)

488

до 532

преди 3 години

Питай нещо и ти да си лафим.......... не обвиняваой човека. Фантазията ти е много богата.. но реално тук може да си размениш мнения без да се ангажираш.

487

532

преди 3 години

вожда е един . Индианци много. Тези избори са показателни.

486

до 529

преди 3 години

Нещо по- масивно е само от падането на тавана на брой секции в Турция. Информацията по разработката "Емири" и детайлите около участието в нея на Слави Трифонов е класифицирана и държавна тайна.Само президента ще знае тази държавна тайна.

485

До 519-526

преди 3 години

Вместо да задаваш въпроси и после сам да си отговаряш:Ти кажи какъв ресурс набра Вожда ти от"Берачите на ЖилязУ"и колко му струваше и колко още ще му струва при едни предсрочни избори?

484

Анонимен

преди 3 години

Може и 80% да съберат като хакнат машините.

483

до 519

преди 3 години

цената на 100 хиляди гласа равнява ли се на махането на тавана на секции в Турция ?

482

Анонимен

преди 3 години

Тоя не знае, че на нови избори хората масово няма да излезнат да гласуват и няма да има и 51 депутати.

481

волен

преди 3 години

от всяко дърво *** не става , някои са скрити кавали....

480

до 519

преди 3 години

Ресурсът на Делян Пеевски прибави 100 000 гласа към вълната за ИТН. А за Емири се говори от 2017г., че е делото е на трупчета и в ДАНС са засекретени всички материали.

479

Анонимен

преди 3 години

Тоя много зачервен. Това ми прилича на екзема или псориазис. Дължи се на нервна почва. Кожните болести са много трудно лечими.

478

Анонимен

преди 3 години

Вожде-Борисов,вземай се в ръце и направи подбор сред лаещите п'омия'ри,ти въобще поглеждал ли си какви умствено ограничени индивиди те възхваляват по форумите?Трябва да си *** за да ръсиш пари за такива посредствени трубадури!

477

анонимен

преди 3 години

До Лайф ис лайф!До 482Леня Брежнев имаше много прякори,но този не е един от тях.Прав сте,че в Русия жизнь останется жизнью.А дали в България тя ще стане life не се знае.Особено имайки предвид знанията на някои индивиди по английски език.

476

Анонимен

преди 3 години

Слави не успя да запали ферарито, но може да запали България.

475

сценарист

преди 3 години

нещо за разработката ЕМИРИ ? Да не е заровено кучето там ? Много бързо дигна белия байрак - май не ти е чиста работата , другарю бивш политически .....лидер....

474

Анонимен

преди 3 години

абе някоя кукла от балета магаданск не е ли депутатка

473

Плаче ми се

преди 3 години

Не завиждам на управниците, които ще ремонтират пътищата на Тиквата.Той затуй така смело строеше... просто знаеше, че като дойде време, няма да го има, за да му търсят отговорност.АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК. Пабло Ескобаря на Балканите е тоя. Безскрупулна мутра...