89

до АНОНИМНИТЕ

преди 3 години

до Анониментака мачка бай Славчо, че накрая ще се измори и ще иска да си почива 4 години след следващите избори

88

Хичо

преди 3 години

До АнонименСлави винаги е казвал,че не иска държавни постове...Слави няма да е министър...Той ще сложи културен,образован,начетен,млад човек за премиер....точно обратното на сегашния,дето не знае езици и е чел една книга до половината...Вижте му експертите на Боку---фъфлещия неудачен писател и онзи -тъпанджията...несериозно е...

87

Калеко Алеко

преди 3 години

Дългият докато изкара Ковита и мUнчо ще сформира служебното си правителство, после ще трябва да оправдава депутатската си заплата за времето на новия Парламент с болничен лист, а Тошко африкански колкото и да се дуе и напъва ще си остане същият за.пър.тък от квотата на Крачун, Малчо и брат им Калчо ... А в следващият парламент, крачуновците, малчовците, сестрите галеви и бойкикевците ще бъдат в доста разреден състав, ако изобщо ги има ... !!!

86

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Слави Грберите!!! Пищенето на троловете е музика за нашите уши!!На следващите избори 2 пъти повече Българи ще гласуват за ИТН!!

85

ВМРО

преди 3 години

Голям страх от Герб голямо шубе сред мафиятаRU- BG, ама така де КОЙ затвори в панделката толкова олигарси освен нашия кабинет ГЕРБ- ОП? Никой не смееше да ги пипне с пръст! Кой плати кеш 8 свръх модерни и тежко въоръжени Ф16/70? Пак ГЕРБ- ОП! Кой вдигна пенсиите на 300!! лв минималната? ГЕРБ- ОП! Кой ни преведе през Ковид пандемията- Герб- ОП! А и последно 50 те лв за пенсионерите май се оказа че не са " трохи" а??? На ви сега руски кючек народе, ние изпълнихме обещаното! И пак ще управляваме!

84

Анонимен

преди 3 години

Едно е да хвърляш яйца, друго да управляваш държава!

83

мъка мъкаааа

преди 3 години

Вижда се, че Тошко Гаврошко вече е готов със сценария за "Има Такъв Кабинет" със дейното участие на "Няма Такива Депутати".

82

За незапознат

преди 3 години

Най_после свърши шоуто на Борисов. Започна шоуто на Слави.Че Борисов никога не е имал шоу, както и Слави никога няма да има Правителство !

81

бай СТ

преди 3 години

ИТН не е патерица на ГЕРБ, а на ДПС

80

АнонимеН

преди 3 години

НАГЛИЯ ПРЕСТЪПНИК БОРИСОВ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА УПРАВЛЯВА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АПРИЛ НЕСПИРАЙКИ ДА ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА И ВЕЧЕ ГЛАСУВАНИЯ БЮДЖЕТ ЗА 2021 КОЙТО ОПОСКА ЗА 4 МЕСЕЦА!

79

Анонимен

преди 3 години

До КапиталистСамо да не дойде накрая БСП с истинския комунизъм

78

Доста брутално

преди 3 години

Герб канят ИТН на разговор - от ИТН директно отказват.Радев и нинова канят ИТН на разговор - от ИТН приемат.Почвам да мисля че Слави се е продал на черепа и руснаците.

77

Запомнете го

преди 3 години

Слави = ДПС !

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендо 80 -и какво върши Слави?крие се от избирателите си, крие се от Парламента, обиден е на журналистите. Това ли ще е поведението на бъдещия премиер? че тогава защо сменяхме сегашния

75

Анонимен

преди 3 години

Ех тоя Фончо бе - малкия политик

74

До 80

преди 3 години

Това " КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО " го играхме веднъж !!!Същото мълчание и глухота ! От време на време малко абстрактни икономически термими .И МРЗ = 110л бензинНе,мерси !Няма нужда

73

Анонимен

преди 3 години

Слави е побърквал от бъзици Лили Иванова, Къци, Робин Кафалиев, всичките си приятели познати от Ку-ку и Каналето, гаврил се е с Костов ...обаче някой помни ли да се е гаврил с Доган?Не в предаването наСлави Доган спокойно каза, че има обръчи от фирми и нищо не последва

72

Dinosaurus

преди 3 години

Отровното трио нарич други "токсична партия". "Мутри вътре" се подмазват на "мутри откакто се помнят". А честито, българи, за наказателния вот и разумния избор! Сега си стягайте дисагите за чужбина, при приятелите и роднините, дето гласуваха за Сл.Тр, ДБ и ново-Мая/Татяна. Ние, дето не сме чалгари а данъкоплатци, събираме яйца и др за истински протести и край с простотиите, Тошето и компания най-сетне ще схванат разликата между шоу и политика, и то по трудния за тях начин!!!

71

Елементарни сте

преди 3 години

Гласуваш за Слави - получаваш Тошко ...... Изказва се Тошко - чуваш Нинова ......

70

Анонимен

преди 3 години

Издивяват герберчетата от мълчанието на Слави. Какво ли им е замислил.