34

Кики

преди 3 години

Нека пожелаем успех на Биби мазния(Тулупа).

33

Анонимен

преди 3 години

"Те сега се радват,че куцам,но главата ми е здрава"и ПРАЗНА !-"...Може да сме достойна опозиция."-а,че нали за вас гласуваха почти милион и се хвалиш,че си победител,как победител става опозиция?Да не би никой да не те иска в НС ?-"Голи до кръста,да видят и ние какви имаме-искаш да си припомниш спалнята с шкафчетата,затова ли да се събличаме,ама пак ще си вземем фотоапаратите !-"..Какво искат от нас, народът ме избра за депутат, аз не отидох, за да не дразня там-пак мамиш,ти не отиде от страх

32

зорко око

преди 3 години

Доста смешно е при шиниран десен крак да се подпираш на лява патерица :)Ама докторите са си затраяли да му гледат сеира :)

31

ЕС

преди 3 години

Голям срам! Кога сте чули и видяли Меркел, Курц или Драги да се изрязават така, да правят кабинети по "анцунг", да използват цинизми???? Кога ще има НИВО в българската политика????

30

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации гпсодин Борисов ! Бъдете здрав и благословен ! Бързо възстановяване ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС!

29

ох лелееее.....

преди 3 години

Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава и в нея се люшка само шкембе чорба'', каза Борисов.

28

Анонимен

преди 3 години

После тролчетата ми дават минусчета, щото ми се струва добър избор Краси Радков за премиер :)) По-голем клоун от Боко нема, ама нали са на хранилка, сега ще го изкарат професор от Оксфорд :))

27

Анонимен

преди 3 години

Вкичките "факултет"ници в Парламента, са отишли там не работа да вършат, а да си продължат протестите.Кой ще въррши работата?Маяма Божкова, Слави Мутрозависимия, Дончева Мултигрупова, Нинова Техноимпексова.Тва е народе, тия си ги избрахте.

26

Сат Н

преди 3 години

Ах, горкия, от смъртния си одър кабинети реди, Божкей! Ами кой те кара да риташ футбол като си станал 140 кила и си расъл само на корем?

25

Анонимен

преди 3 години

Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов.Голям *** така се събарят - първо го удряш в краката, да не може да бяга. После в главата.

24

До Театър Сълза и См

преди 3 години

Е, това е вече в хрониките на историята. Нали го бяха записали...

23

Анонимен

преди 3 години

Не прави разлика между здрава глава и здрава тиква.

22

Толкова

преди 3 години

Добър, лош, това сме, това е нашия народ. Опериран, излиза на лайв и казва хората. Няма договорки. Призова към диалогичност. А Слави, където излъга половин милион? Първо, не гласува. После, спечели 17%, и повече не се показа. Това ли коректността, прозрачността, която толкова прокламираше?

21

бааа го

преди 3 години

До Анонимен 15Ако не се шегуваш, трябва да си прегледаш главата немедленно!

20

Анонимен

преди 3 години

ЗАБРАН А ЗА ГЕРБ ДОЖИВОТ.

19

Народа

преди 3 години

Скоро и главата няма да ти е здрава Бъди сигурен

18

Анонимен

преди 3 години

Останаха ли балъци да ти повярват?

17

Анонимен

преди 3 години

Ще го видите вие театъра, цял ЕС е с Баце, сега ще ви напълнят с бежанци и конвенции ако искате субсидии, ЕС ще иска вярност в замяна на пари.

16

Анонимен

преди 3 години

Бойко се е объркал искал е да каже ПОКАЖЕТЕ ПАЧКИ !

15

85725

преди 3 години

Борисов за отговорността: "Толкова години я носих сам, от сутрин до вечер, е отдръпнах се". Сега разбрахме, че не е имало нито екип, нито праавителство, нито парламентарна група - той сам 12 години! Защо им плащаше заплати и тлъсти бонуси? Я, да върнат незаслужените облаги без никаво забавяне.