328

Чебурашка

преди 3 години

Браво на тези, не гласувах за тях, но напълно подкрепям това, което искат да направят. Тези поправки, до някъде ще върнат доверието в изборите и ще се увеличи драстично изборната активност.

327

няма такъв чалгар

преди 3 години

инструктажът в тъмната стаичка на козяк беше много дълъг и мъчен ама оцелях. компроматите им са на ниво. дрогичката също. ще избутам още некоя годинка като *** на демокрацийката и после кой от къде е.

326

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Хаджигенов е видимо превъзбуден от шанса да стане министър. Честита промяна. Луд адвокат, Таня Дончева и Мая Галевска. Ква стана тя. Уж мутри вън, а те говорят вътре."Фигуранта подозрително не каза нищо срещу мутрите в Парламента.Острието на Кремъл си свърши работата да популяризира лозунга за дерайлиране на европейска България и вече не му е нужно, след като постигна целта си.

325

343

преди 3 години

А защо! Защо само хора с костюми в парламента! ОТ де пари! Ние, нормалните хора изнемогваме! Костюмар в Меден Рудник някой видял ли е? Не!

324

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Де що има герберско *** е тук и реве на умряло, че секнаханпарите. Свиквай те да работите калинки ще ви се наложи.

323

Анонимен

преди 3 години

До 351Виж - или имат право, или нямат право.Аз ако бях, още днес щях да съсртавя списък на всеки, дето е прекарал повече от месец в чужбина и да муотнма граджанстовто!

322

мишо бирочето

преди 3 години

сто процентно машино гласуване и ставаме като кравария. а сега сетете се кой го финансира кучиндолската мумия.

321

Анонимен

преди 3 години

До Роботзаминавай да рИвеш при Баце, в тролейбусното депо в Банкя, аре къш и се съсредоточи върху думите на Баце "работа, работа, работа" :)

320

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов е видимо превъзбуден от шанса да стане министър. Честита промяна. Луд адвокат, Таня Дончева и Мая Галевска. Ква стана тя. Уж мутри вън, а те говорят вътре.

319

До 326

преди 3 години

Не не смятам, че хора живеещи в чужбина трябва да гласуват на български парламентарни избори. Идеята за ДОД е добра, но не и за осигуровки, защото тук лесно пак може да се направят манипулации. Въпроса е че това правило трябва да се впише в конституцията, а никой няма да посмее дори направи подобно предложение. Най-разумно на този етап е да се приеме закон, че избирателни секции може да се разкриват само и единствено в границите България, така който имигрант иска ще може да си даде гласа.

318

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 344"ами нямат подкрепа по този въпрос, кое не ти е ясно ?"Как така, нали Герб са "системата", а всички са срещу "системата"?Обясни.

317

От 343

преди 3 години

Аааа! Как може! Как може да не ми харесаш коментара! На мен! Обикновенният човечец! Истинският българин! Аз ...а з който говоря от името на милиоооооооониии!

316

Робот

преди 3 години

До 340:Ей, чалгар, можеше поне да го завявят, щото така излиза, че ревяха за тия неща само да се докопат до Парламента, ясно осъзнавайки, че няма да ги направят и по тоя начин да подлъжат такива като тебе да гласуват за тях.

315

Ясно ли е

преди 3 години

До Анонимен 306Е какво не си разбрал? Тошко африкански каза, че сега това не е важно, по-важно било да се отворят неограничено секциите в Турция и да се гласува по пощата. Нали така прецакаха Тръмп, като в последния момент излумкаха няколко милиона от пощите. Сега става ли ти ясно какво се случва и как ни натикват в ***'ната?!

314

Анонимен

преди 3 години

Бойко ке прати киларите и ке ревете!

313

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 342 ами нямат подкрепа по този въпрос, кое не ти е ясно ?

312

Анонимен

преди 3 години

Кой туй! Само някакви милионери, някакви костюмари да управляват!А обикновенния човечец? Дето сутрин бърза за работа, изкача от сивата панелка и гони автобуса? Защо не ТОЙ! ТОЙ, който позанва истинските проблеми! ТОЙ, който с очите си вижда разруха, а на свой гръб изпитва болката от корупция и лошо управление!Къде са тези хора в парламента! Има ли един депутат, дето да живее в Надежда или Люлин?!?!

311

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 340"ми това няма как да стане с 51 депутата, кое не ти е ясно тролейбус неземен"Нали имат подкрепата на всички срещу "системата", не са 51 депутата.:))))))))

310

Анонимен

преди 3 години

Вече има хора, дето протестират през апартамента на Слави в Люлин!

309

Анонимен

преди 3 години

До Роботми това няма как да стане с 51 депутата, кое не ти е ясно тролейбус неземен