91

Пян_Гъ

преди 3 години

Забелязвате ли, че никой не излиза да каже какво ще прави с бюджетните договорености с ЕС, предстоящата война в Украйна, мигрантския натиск, натиска в/у беедните държави за Зелената сделка, дългосрочна стратегия за приобщаване на Македония към БГ и т.н. и т.н. Вместо това ВСИЧКИ предпочитат да се заяждат с Борисов. Защо? Той вече не е на власт и няма да управлява? ЗАЩО ОЩЕ СЕ ЗАЯЖДАТ С НЕГО???

90

Анонимен

преди 3 години

Ако се премине на следващи избори - бсп ще е големият печелившСлави и христо като чели не искат да поемат политичека отговорност което ще доведе до повече гласове за ниноваСмятам , че обединение на - слави , корнела и мая може да сьстави силно правителство ако христо не иска клалиция с има такьв народНякои каза ама - слави е чалгар , факт че , и - иваило е бил свинар но е исправил бьлгария на крака

89

payak

преди 3 години

Защо си толкова нагла стрино Нино? Не може да ти стигне до тъпия мозък, че подобно говорене не е нужно и необходимо вече. Всички политици вкупом залагате злоба и разединявате обществото. Промени се лельо Нинче-време е! Ако не си ходи! В обществото трябва баланс и трябва силна лява партия, истинска партия. Не съм с леви убеждения!!!

88

Корни

преди 3 години

Ще се нагърби да спаси България. Ще прояви държавническо мислене и ще станете Швейцария на Балканите.

87

огледало

преди 3 години

Хем пос...а, хем голяма. Махленска клюкарка..

86

Анонимен

преди 3 години

Добре го е наредила.

85

До 79

преди 3 години

Корнелия премиер!? Ти да не си с ментални увреждания? Този мокър сън само в циментова глава може да се пръкне! Видяхме и Луканов, и Виденов, и Станишевци и Орешарковци...Хайде без такива експерименти! Българите че сме маэохисти е ясно, но не чак такива!

84

Георгиев

преди 3 години

Какво да си гледа !?Той е със златните медали, ти си с бронза !Това е реалноста !Не си в позиция да се репчиш.

83

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тиквата вече си е купил билет за последния...дилижанс за Банкя.Само чака следващата седмица в сряда,когато ще се събере новия парламент и новият председател на НС,да му посочи...вратата с лека...иронична усмивка.Нямало да бъде депута милият той...отказал се,ще уплаши...гаргите

82

Анонимен

преди 3 години

Тая пак ни внушава, чеи той може да се върне! Е как да вярваш, че е опозиция?

81

Анонимен

преди 3 години

За съжаление тя е права.Борисов имаше на разположение ресурсите на нашия бюджет и парите от Унията.С толко много пари да сколасаш 200 000++ гласа излиза че похарчените 160 000 000 000лв е пада по 50-100 000 на гласувал за гербХоди пеша и си купи подцинкова кофа от кърлежийската неука ***

80

Анонимен

преди 3 години

Нинова реве против концесията на летище София защото иска да го приватизира тя в стил Техноимпекс.

79

Явор

преди 3 години

Двама души със силно его. Умът изисква едно нещо: Да разберем всички, че животът ни зависи от нас. Доходите ни зависят от властта, предимно, най-вече от нея, но и от нашите умения. Такива като Борисов и Нинова, са лидери, спорно колко добри, които, когато партиите им са в силни позиции се гордеят и се мерят един с друг, а като са паднали, щото и двамата сега са бити карти, пак си го мерят, хапят се и си хранят честолюбието. Поне да бяха възпитани, а те и това не са.

78

Анонимен

преди 3 години

Той Борисов си гледа неговата партия, ГЕРБ от 31 много мандатни района спечели в 26, ДПС в 3, Слави в 1 и БСП на Нинова в 1 (един).

77

Анонимен

преди 3 години

Колко мръсни номера походите на ББ!ВАШИТЕ КАДРИ НАПРАВИХА ЗА 2 МЕСЕЦА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК НА ЕДНА БЕЛЕЖКА И ПРЕДИЗВИКАХА ПРОТЕСТИ, ББ ХВЪРЛИ ОСТАВКА, КОСТИНБРОД И ПАК БЕШЕ ПОБЕДИТЕЛ И ПАК НЯМАШЕ С КОГО ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.СЛОЖИХТИ ОРЕШАРСКИ И ЗА МЕСЕЦИ СЕ ОС...РАХТЕ И ФАЛИРАХА КТБ,СПРЕНИ ФОНДОВЕ! СЕГА ГЕШЕВ ПОГНА РУСКИТЕ ШПИОНИ В ПРЕЗИДЕНСВОТО И ВДИГНАХТЕ БУНТОВЕ! ДАНО НЕ СЪСИПЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОТНОВО!КАКВИ ЛИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ КРОИТЕ С РЕШЕТНИКОВ И ***

76

Анонимен

преди 3 години

При едно управление на държавата Корнелия Нинова може да е бъдещия премиер на България но тъпия българин предпочете и този път това управление на България Така ,че Нинова има шанс и за министър на държавата Тя е много права като казва Бойко да си гледа партията

75

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами той Борисов поне си има партия за разлика от Главният акционер на РеМеДето от "Позитано 20" чиито акции скоро ще бъдат преджиросани на името на друг собственик ... !!!

74

Анонимен

преди 3 години

До 64Герп се разпадат като могистрала бавно и сигурно, вече няма път назад. Затвориха си всички вратички сега се хванаха със СДСерастите-продажници. Туй ако не е падение здpаве му кажи. Виж ги патриотите дето бяха с ГЕРП сега къде са. Нещо да ти подсказва що и те се сурнаха, като магистрала ?

73

жалко

преди 3 години

Трябва да се признае на комунистите, че безграничната глупост и мързел се предават на следващото поколение. Докато има мързели тази партия ще съществува.

72

Анонимен

преди 3 години

МНОГО ЗЛОБА В ТАЯ ЖЕНА