411

И още нещо

преди 3 години

До До 439 и подобниНито знаят, какво е да висиш на опашки с купоните в ръка, за да им осигуриш хляб и мляко, като същевременно гледаш постоянно часовника, за да не закъснееш за работа!

410

българин

преди 3 години

Коментарът в които написах,че емигриралите не трябва да гласуват го написах поради това дето ми се случи вчера.На улицата видях полусляпа жена която си е взела пенсията и не виждаше даже и да се прибере обратно в дома си.Помогнах и като я заведох до асансьора и и поставих пръста на бутона за етажа.Е,кажете ми след като някой така майка си е изоставил,колко отговорно постъпва той?Защо да му позволим да гласува?Той за майка си не се е погрижил,та камо ли за друг да мисли!

409

Спокоен до 465

преди 3 години

Не мисля, че ще е чак такъв проблем премахването на Герб-активистите от администрацията. Не забравяй, че Герб е твърдо клиентилистка партия. В момента де що има бюджетен служител трескаво се ослушва към коя друга партия да се закачи. Спомни си НДСВ. Един месец след като не беше във власта и изчезна. Стопи се.

408

Анонимен

преди 3 години

Тафрата е от една друга партия ама нейсе ще го преживеем. А този тошко африкански си е сеирджия

407

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде след мутрите ще трябва да възстановява България от разрушителното управление на мутрите. Един пример по данни на Министерството на финансите за външния дълг на държавата (сектор централно управление) 31.12.2015 година - 15574,86 милиона лева31.12.2020 година - 22977,5 милиона леваТака Борисов "поддържа стабилност" - с нови и нови външни заеми, които ние трябва да плащаме, а мутрите пълнят чекмеджетата.

406

Анонимен

преди 3 години

473, абе ти овца ли си или горски таласъм без мозък, КОЙ *** ОСВЕН БОРИСОВ ЩЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ПРАЗНА "ЯМА" ? Служебен кабинет и нови избори докато бандитите изчезнат от политиката и ид'иоти като теб от урните, че ***'нг'али и тъ'п'аци до тук ни докарахте !

405

Абе,

преди 3 години

До Анонимен 462Това "сЪботират", от събота ли идва? Сигурно мислят да направятаботаж някоя събота?

404

Анонимен

преди 3 години

До е това еАко можех щях да сложа 300 плюса! Да, Слави с куку, после с още куп предавания и шоута опростачи народа и младите на макс. Преди Слави тая мода млади момичета да се състезават коя ще си покаже нещото по-така я нямаше! Той издигна в кумир чалгарията, селянията, простащината! Той осмиваше интелигенцията и накара момчетата да мечтаят да пораснат големи мутри, а момичетата да станат мутрески! Слави е рак за организма на България! И това е доказуемо с 30 години тонове записи!

403

До 452

преди 3 години

Не бачкам ,а работя?Като ти гледам речниковия етикет май ти бачкаш,но скашоните,не на престижна работа,която е само в мечтите ти.

402

Анонимен

преди 3 години

Ако сравниме кандидатите на двете партии ИТН и ДБ, ще видиме, че хората на ИТН никога не са били тясно обвързани в политиката и 90% са млади и перспективни персони на които трябва да се даде възможност за изява, а тези на ДБ почти 90 % са стари политически изцепки "катерили"политиката в други партии и организации ! За смяна на една система са нужни НОВИ действащи лица, нямащи нищо общо с предишна система, в противен случай ще се повтори сценарият на забравените ОБЕЩАНИЯ !

401

Анонимен

преди 3 години

Сега уважаеми протестъри! Хайде да покажете малко здрав разум. Всички декларирахте, че искате вън Борисов и Гешев - обединете се и го направете. Нали затова ви избраха. Започнаха пак тънките сметки. Поставихте си стратегическа цел, но не я изпълнявате, а хленчите. В момента трябва всички да се обединят срещу ГЕРБ, а вие нищо не правите. Много скоро хората ще разберат що за стока сте.

400

лекар

преди 3 години

Помня как в едно от предаванията Тошко Йорданов ни нарече фашисти.Заради смъртта на 19 годишен младеж от ковид.Повече от година се мъчим да помагаме на хората както можем с риск да се заразим и ние.И някои колеги се заразиха,някои загинаха от ковид.И доживях да чуя от Тошко Йорданов ,че съм фашист! Спомням си,че Артър Хейли за да напише "Летище" две години е работел на летище.Колко време е работел Йорданов в болница???

399

Калеко Алеко

преди 3 години

Няма нищо лошо в смехът, той е оздравителен както и сълзите така че ще се посмеем, после може и да поплачем - така е в "Театър Сълза и смях", след като Народното събрание се превърна в Народен театър ... Дано театърът в българскта политика да не продължи дълго, че на зрителите ще им писне и ще натирят актьорите от сцената, а после някой като Бойко ще трябва пак да ни оправя ... !!!

398

До 422

преди 3 години

До АнонименОоо,вие блестите с ,,великолеплепния си извод"!Един от,,младите интИлЕгенти!

397

Анонимен

преди 3 години

Точно тоя клоун псуваше изключително грозно лекарите по 7/8 - и. Има го видеото в ютуб. Няма такава злоба.

396

До 422

преди 3 години

До АнонименОоо,вие блестите с ,,великолеплепния си извод"!Един от,,младите интИлЕгенти!

395

До 439 и подобни

преди 3 години

Явно повечето виждащи окрадена и фалирала България са юнаци и пубери родени след 89та ,неживели и не видели истинска фалирала и без карантина държава ,***на които е широко около врата ,свикнали само да получават и да намират кусури...Знаете ли вие що е то лишения и мъка да ви отгледаме докато ви никнеха зъби и се гънехте в колики ,бе лигльовци? Питайте мама и тате,дядо и баба що е то окрадена държава пред пропаст! *** ,презадоволено поколение!

394

Е това е

преди 3 години

Слави и неговите сценаристи са поне 50% виновни за ОПРОСТАЧВАНЕТО на БГ народ. Слагайте колкото искате минуси това не променя факта.

393

Анонимен

преди 3 години

ДБ са Костоваци,отлюспени седесари,куневци и всякаква сбирщайн маса от изхвърлени от политиката протежета.

392

Да

преди 3 години

До Анонимен 432Точно от тези сте, които най- много дерат бедния българин!